Translate

ΕΡΩΧΟΣ

ΚΟΙΝΩΝΙΚΑ ΠΕΡΙΟΧΗΣ

....Τίτη σήμερα 19 Μαρτίου....

Τετάρτη 20 Μαρτίου 2019

ΔΗΜΟΣ ΔΕΛΦΩΝ: ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΥΠΟΨΗΦΙΟΤΗΤΑΣ ΤΗΣ ΔΕΛΦΙΚΗΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ - ΤΟΥ ΓΙΩΡΓΟΥ. ΔΡΑΚΑΚΗ


Δημήτρης Σκορδής
 Μέλος του Πανελληνίου Κινήματος Αγροτών
Υποψήφιος Δημοτικός Σύμβουλος Δήμου Δελφών
Δ.Ε. Καλλιέων

  Αγαπητοί συμπατριώτες, 
  Απευθύνομαι σε όλες και σε όλους σας,....
με την αγάπη και την έγνοια που έχουμε για τον τόπο μας.
 Θέλω να πιστεύω ότι η αγωνία για το μέλλον της περιοχής μας, μας ενώνει όλους με ένα πνεύμα αλληλεγγύης και κοινωνικής προσφοράς, με στόχο όχι το προσωπικό όφελος αλλά το κοινό καλό.
   Για να βρει ο τόπος μας την τύχη που του αξίζει, πρέπει να βρεθούν και να προωθηθούν άμεσα λύσεις που εγγυώνται την πραγματική του ανάπτυξη,  λύσεις που θα συγκρατήσουν τον κόσμο στα χωριά μας και θα επαναφέρουν απόδημο πληθυσμό. Έναν τόπο που, κατά κοινή ομολογία, δεν απολαμβάνει σήμερα τη μοίρα που του πρέπει, αφού η πορεία του ταυτίστηκε με πρωτοβουλίες άστοχες και βλαπτικές, με έργα «βιτρίνας», που όχι μόνο δεν κατάφεραν ν’ ανακουφίσουν τον κόσμο (αγρότες, εμπόρους, κτηνοτρόφους) αλλά ανοίγουν διάπλατα και το δρόμο για την παραπέρα ερήμωση της υπαίθρου μας.
  Λύσεις που δεν θα επιβάλλονται και ούτε θα εξαρτώνται αλλά θα βασίζονται πρωτίστως στην αξιοποίηση των πραγματικών δυνατοτήτων του τόπου μας, όπως η ενίσχυση και ανάπτυξη του παντελώς εγκαταλειμμένου σήμερα πρωτογενή τομέα, η προστασία και ανάδειξη του φυσικού πλούτου και κάλους της περιοχής και η ήπια τουριστική του αξιοποίηση, η προώθηση νέων ορεινών – και όχι μόνο – καλλιεργειών και εκτροφών,( της γεωργίας γενικότερα, της κτηνοτροφίας, της αλιείας, της μελισσοκομίας).
 Λύσεις που απαιτούν αφενός μεν όλους τους δημότες ελεύθερους και όχι «κλεισμένους σε καβούκια» αφετέρου δε αλλαγή τακτικής, πρακτικών αλλά και νοοτροπίας, που μόνο η παρουσία νέας, ικανής δημοτικής αρχής με αρχές και πρόγραμμα διοίκησης στο τιμόνι του Δήμου μπορεί να εγγυηθεί.
 Έχω την διάθεση να εργαστώ για να βοηθήσω τον τόπο μου. Γι’ αυτό και συντάχθηκα ως υποψήφιος δημοτικός σύμβουλος στο πλευρό του υποψηφίου δημάρχου Δελφών Γιώργου Δρακάκη με τον συνδυασμό «Δελφική Δημοκρατία».
   Επιλέγω εμπιστοσύνη, εντιμότητα, καθαρότητα, αποτελεσματικότητα.
                              
Δημήτρης Σκορδής
 Μέλος του Πανελληνίου Κινήματος Αγροτών
Υποψήφιος Δημοτικός Σύμβουλος Δήμου Δελφών
Δ.Ε. Καλλιέων

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου