Translate

ΕΡΩΧΟΣ

ΚΟΙΝΩΝΙΚΑ ΠΕΡΙΟΧΗΣ

....Σήμερα, Δευτέρα 18 Μαρτίου, σύμφωνα με το Εορτολόγιο, γιορτάζουμε την Καθαρά Δευτέρα ....Ανοιχτό το Χιονοδρομικό Κέντρο Παρνασσού....

Παρασκευή 22 Ιουνίου 2012

Από τις Θερμοπύλες στην Ηγουμενίτσα με τα πόδια

Τη διαδρομή από τις Θερμοπύλες μέχρι την Ηγουμενίτσα ετοιμάζεται να καλύψει με τα πόδια μια ομάδα ελλήνων πολιτών με σκοπό να μεταφέρει με τον τρόπο αυτό ένα μήνυμα αλληλεγγύης και αντίστασης στην οικονομική εξαθλίωση, την εκμετάλλευση και φτώχεια. που βιώνουν εκατομμύρια άνθρωποι σε ολόκληρο τον κόσμο, αλλά και να ζητήσει την ριζική αλλαγή πλεύσης ώστε στο επίκεντρο της οικονομίας να βρεθεί ο άνθρωπος και οι κοινωνίες και όχι η χειραγώγηση και τα αμαρτωλά κέρδη μιας μικρής μειοψηφίας.

ΑΠΙΣΤΕΥΤΗ ΦΩΤΟ: Είναι τρελοί αυτοί οι… Έλληνες – Δείτε τιμές στη μπύρα!

Με τον δικό του τρόπο στηρίζει την Εθνική Ελλάδος και κατ’ επέκταση την Ελλάδα ένας ιδιοκτήτης καταστήματος!
Λόγω Εuro λοιπόν, πουλάει όλες τις ελληνικές μπύρες -30% ενώ τις γερμανικές μπύρες +30%!!
Ελπίζουμε οι τιμές να παραμείνουν και αφού τελειώσει ο αγώνας!

Συνελήφθη κλέφτης μελισσιών στην Καλοσκοπή

Συνελήφθη από αστυνομικούς του Α.Τ. Γραβιάς ημεδαπός από τα Καστέλλια, γεννηθείς το 1947, κλέφτη κυψελών μελισσιών.

Συγκεκριμένα, την 10η Ιουνίου 2012 εκλάπησαν 9 κυψέλες από δασική έκταση στην Καλοσκοπή....

ΦΩΤΟ: 50 παραλίες βγαλμένες από όνειρο…

Καλοκαίρι και παραλία είναι δύο λέξεις που πάνε μαζί! Μιας και το καλοκαίρι έχει μπει για τα καλά, ταξιδέψτε σε μερικές από τις ωραιότερες παραλίες του κόσμου μέσα από το φωτογραφικό αφιέρωμα που ακολουθεί…

Λίμνη στην κορυφή βουνού, «είσοδος στον παράδεισο»!

Η λίμνη Tianchi ή Chonji βρίσκεται στην κορυφή του βουνού Baekdu στη βόρεια Κορέα και είναι γνωστή με την κοινή ονομασία «Lake Heaven», επειδή οι ντόπιοι πιστεύουν ότι η θέση της αποτελεί τρόπον τινά την είσοδο στον Παράδεισο!

"5o ΤΟΥΡΝΟΥΑ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ 5x5" - Tο.Συ.Ν. Αμφίκλειας

Για 5η συνεχή χρονιά το Τοπικό Συμβούλιο Νέων Αμφίκλειας διοργανώνει το
 " 5ο ΤΟΥΡΝΟΥΑ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ 5x5" !!
Η διοργάνωση ξεκινά την 18η Ιουλίου και θα κορυφωθεί με 
το μεγάλο τελικό στις 29 Ιουλίου!
Δηλώσεις συμμετοχών έως 15/7.

Ποσό συμμετοχής: 10 ευρώ ανά άτομο.
Μέγιστος αριθμός παιχτών ανά ομάδα: 9.

Για περισσότερες πληροφορίες

Βόλλευ – Ημιτελική φάση (αποτελέσματα) - Δεν τα κατάφεραν οι ομάδες της Στερεάς Ελλάδας

Α.Σ  ΔΙΟΝΥΣΟΣ  -  ΑΜΦΙΚΛΕΙΑ
Β Ο Λ Ε Υ  – Πρωτάθλημα Κεντρικής Ελλάδος
ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ  ΠΑΓΚΟΡΑΣΙΔΩΝ – ΗΜΙΤΕΛΙΚΗ ΦΑΣΗ

Δεν τα κατάφεραν οι ομάδες της Στερεάς Ελλάδας στους αγώνες της ημιτελικής φάσης αφού και οι τέσσερις ηττήθηκαν από τις αντίστοιχες ομάδες της Θεσσαλίας στην κατηγορία των Παγκορασίδων και αποκλείστηκαν από την τελική φάση (final four ) που θα διεξαχθεί στα Τρίκαλα στις 22 και 23 Ιουνίου 2012.

11ο Μουσικό Φεστιβάλ «ΗΧΟΙ ΤΟΥ ΔΑΣΟΥΣ»

20,21 & 22 Ιουλίου 2012,  
Οροπέδιο Αγ. Τριάδας Καλοσκοπής Φωκίδας  
Το τριήμερο 20 έως και τις 22 Ιουλίου 2012 η φύση μας προσφέρει την ομορφιά της και εμείς απλά προσθέτουμε την μουσική!
Οι «Ήχοι Του Δάσους» παίρνουν και φέτος τα βουνά με σκοπό να μας ξεσηκώσουν για ένα ακόμα μαγικό τριήμερο μουσικής, διασκέδασης και χαλάρωσης, με φόντο τη μοναδική φύση της ορεινής Φωκίδας, σε ένα τοπίο εξαιρετικής ...
ομορφιάς.Παίρνουμε όλοι τις σκηνές μας, την καλύτερή μας διάθεση και την αγάπη μας για τη μουσική, την φύση και τις εναλλακτικές δραστηριότητες και φύγαμε για το πανέμορφο οροπέδιο της Αγ. Τριάδας, στην Καλοσκοπή της ορεινής Φωκίδας.

ΑΥΡΙΟ Η ΗΜΕΡΙΔΑ ΣΤΗ ΓΡΑΒΙΑ ΜΕ ΘΕΜΑ «ΕΝΑ ΣΧΟΛΕΙΟ ΠΙΟ ΚΟΝΤΑ ΣΤΟΥΣ ΜΑΘΗΤΕΣ»

Στα πλαίσια του εσωτερικού διαλόγου έχουμε τη χαρά να σας ενημερώνουμε πως το Δίκτυο Συνεργαζόμενων Φορέων για την Υγεία "Ακεσώ" συνεπικουρεί στην διοργάνωση ημερίδας που γίνεται απο την Εταιρία Κοινωνικής Ψυχιατρικής και Ψυχικής Υγείας Ν. Φωκίδας, το Γυμνάσιο Γραβιάς και το Τμήμα Ψυχολογίας του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης. Η ημερίδα έχει τίτλο «Ένα σχολείο πιο κοντά στους μαθητές», και θα πραγματοποιηθεί την Παρασκευή 22 Ιουνίου 2012 στο Πολιτιστικό Κέντρο Γραβιάς, στις 10.00 π.μ..

Στάχτη 10 στρέμματα στη Λαμία από τη φωτιά

Απειλήθηκε κατοικημένη περιοχή

Πυρκαγιά εκδηλώθηκε το βράδυ της Πέμπτης στη Λαμία, όταν ηλικιωμένος επιχείρησε να κάψει υπολείμματα καλλιεργειών, δίπλα στο σπίτι του στην Αμφιθέα και η φωτιά του ξέφυγε.

Νέος δικτυακός τόπος για τον Ελληνικό Οργανισμό Τουρισμού

Στο νέο δικτυακό τόπο του ΕΟΤ οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να βρουν αναλυτική παρουσίαση των ενεργειών και των δράσεων του Οργανισμού για την... προβολή της Ελλάδας στο εξωτερικό.      

Ολοκληρώθηκε η ανάπτυξη του νέου, πλήρως ανανεωμένου, δικτυακού τόπου του Ελληνικού Οργανισμού Τουρισμού. Ο δικτυακός τόπος δημιουργήθηκε από την Google με τη συνεργασία ειδικής ομάδας του ΕΟΤ, στο πλαίσιο της στρατηγικής συνεργασίας των δύο πλευρών, χωρίς επιπλέον οικονομική επιβάρυνση για τον Οργανισμό.