Translate

ΕΡΩΧΟΣ

ΚΟΙΝΩΝΙΚΑ ΠΕΡΙΟΧΗΣ

....Τίτη σήμερα 19 Μαρτίου....

Κυριακή 23 Ιουνίου 2013

Η Μπουμπούκα, κυρία υπουργού...

Κυβερνητικός εκπρόσωπος ο Μιχελάκας...

Αυτή μάλιστα είναι κυβέρνηση! Ο 'Αδωνις υπουργός -έστω υφυπουργός- Ναυτιλίας, για να ξαναγίνει επιτέλους η Μπουμπούκα κυρία υπουργού -και τα καράβια που σέρνουν ό,τι βρουν μπροστά τους, ν΄αρμενίζουν.

Στα...

Κοντοσούβλι… γίγας

Το μεγαλύτερο κοντοσούβλι στον κόσμο σούβλισαν οι κάτοικοι στα Καλύβια Πεζούλας στη στην Καρδίτσα....

FABRICA DE VINO - Θα βάλουμε τα καλά μας για να ξορκίσουμε το κακό


ANNIVERSARY

Tελικά τα καταφέραμε. Το «κακό»... δίπλωσε: Κλείσαμε τα δύο χρονιά λειτουργίας μας, με το κεφάλι ψηλά…. άκυρο(;), με Το Κρασί ψηλά, το ποιοτικό, Ελληνικό, εμφιαλωμένο Κρασί.
Μια προσπάθεια που είχε την υποδοχή: «είναι τρελοί αυτοί!», «τι ήρθαν να κάνουν στην Εμ. Μπενάκη, στην Ομόνοια;» «δεν πάνε καλά!». Μια προσπάθεια που ξεκίνησε με αμφιβολίες ...

«Να ψοφήσει το γαϊδούρι του γείτονα»

Ώρα 2:45 η Γεωργία που έχει δουλέψει για 12 συνεχόμενα χρόνια ως αναπληρώτρια καθηγήτρια ,στις εσχατιές της χώρας ,ακούει στη τηλεόραση ότι δεν θα γίνουν φέτος προσλήψεις αναπληρωτών. Μαύρο.
Ώρα  3:45  αστυνομικός χτυπάει τη πόρτα του σπιτιού του Γιάννη που..

ΒΡΕΘΗΚΕ ΤΟ G3 ΠΟΥ ΠΗΡΑΝ ΟΙ ΔΡΑΠΕΤΕΣ ΑΠΟ ΤΟ ΔΙΣΤΟΜΟ

Βρέθηκε το κλεμμένο όπλο αστυνομικού από το Δίστομο

Σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες της τηλεόρασης του Lepanto σήμερα το απόγευμα βρέθηκε στην περιοχή Φιλοθέη Δωρίδας ένα όπλο τύπου G3 που είχε κλαπεί από τους αδίστακτους δραπέτες των φυλακών Τρικάλων στην συμπλοκή που έγινε την περασμένη Δευτέρα στο Δίστομο.

Να θυμίσουμε ότι οι 5 δραπέτες είχαν στήσει μπλόκο στους αστυνομικούς ...

βραδιά μουσικής στο θεατράκι της Αγ. Παρασκευής στις 25/6

Η Ομάδα Αλληλεγγύης της Πρωτοβουλίας Πολιτών Αμφικλείας θα βρίσκεται στην εκδήλωση με περίπτερο όπου θα συγκεντρώνονται τρόφιμα μακράς διαρκείας για να δοθούν σε οικογένειες που έχουν ανάγκη.
Μπορούμε όλοι να προσφέρουμε ...από ένα..!...

Πρόσθετο εισόδημα υπόσχονται τέσσερα φαρμακευτικά φυτά

  Πραγματική ευκαιρία για πρόσθετο ικανοποιητικό εισόδημα αποτελούν τα φαρμακευτικά φυτά, που διαρκώς η καλλιέργειά τους κερδίζει όλο και περισσότερο έδαφος στη χώρα μας, λόγω προοπτικών ανάπτυξης και ελκυστικών αποδόσεων.

Ο λόγος για τις καλλιέργειες τεσσάρων λιγότερο ή περισσότερο γνωστών...

Ο Αη-Γιάννης στήν Περδικόβρυση.


Τελέστηκε εχθές Θεία Λειτουργία πρός τιμή τού Αγίου Ιωάννου τού Προδρόμου στό ομώνυμο εξωκκλήσι στήν Περδικόβρυση τού Παρνασσού.

Το φεγγάρι του Ποσειδώνα κάνει το γύρο του κόσμου μέσω μιας φωτογραφίας


Η μαγική εικόνα είναι από το Σούνιο, από το Ναό του Ποσειδώνα. Αυτή την φωτογραφία επέλεξε το πρακτορείο Reuters για να συνοδεύσει ...

Ημερήσιος Χάρτης κινδύνου πυρκαγιών για Κυριακή 23-6-2013