Translate

ΕΡΩΧΟΣ

ΚΟΙΝΩΝΙΚΑ ΠΕΡΙΟΧΗΣ

....Σήμερα Σάββατο του Λαζάρου, 27 Απριλίου. .....

Τετάρτη 8 Αυγούστου 2012

ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ ΤΩΡΑ: Εκκενώθηκε ξενοδοχείο στη Κω από τη μεγάλη φωτιά

Μεγάλη φωτιά βρίσκεται σε εξέλιξη στην Καρδάμαινα της Κω. Κάτοικοι και τουρίστες έχουν απομακρυνθεί από την περιοχή Πόρτες και Καρδάμαινα, λόγω της φωτιάς.

Τα πύρινα μέτωπα σε όλη την Ελλάδα - ΤΩΡΑ

Τα πύρινα μέτωπα σε όλη την Ελλάδα

 

Μεγάλη φωτιά βρίσκεται σε εξέλιξη σε μεταφορική εταιρεία που βρίσκεται κοντά στην 112 Πτέρυγα Μάχης στην Ελευσίνα. Η εταιρεία έχει έδρα επί της οδού Μακεδονίας. Στο σημείο επιχειρούν ισχυρές δυνάμεις της Πυροσβεστικής. 

Στις φλόγες τυλίχθηκε δασική έκταση στην Αγία Μαρίνα Κορωπίου. Στο σημείο επιχειρούν για την κατάσβεσή της 30 πυροσβέστες με 10 οχήματα και 1 αεροσκάφος.

Και ο... καιρός τρελάθηκε - Από τον καύσωνα στις καταιγίδες

Και ο... καιρός τρελάθηκε. Από τον καύσωνα εντός των επομένων ωρών η θερμοκρασία θα πέσει αισθητά, ενώ έπονται βροχές και καταιγίδες το Σαββατοκύριακο!
Ειδικότερα, πολύ ζέστη και σήμερα αναμένεται στην...

Το πρόγραμμα των πολιτιστικών εκδηλώσεων στην Τιθορέα (Βελίτσα)

3/8 έως 18/8
• Σινεμά για μικρούς κα μεγάλους
• Εργαστήρι Ζωγραφικής για παιδιά
• Επιδαπέδια Ψυχαγωγικά παιχνίδια
  (Πίνγκ Πόνγκ, Ποδοσφαιράκι)
- Ώρα: 19:30μμ στο Πνευματικό Κέντρο
Διοργάνωση ΕΤΜΟΤ – Ένωση Τιθοριέων

10/8 έως 18/8
• Αναδρομική  Έκθεση
του Ζωγράφου Γιάννη Πετάνη
- Ώρα: 19:30μμ στο Πνευματικό Κέντρο
Διοργάνωση ΕTMOT – Ένωση Τιθοριέων

Επιστρέφοντας από τον… άλλο κόσμο!

Επαθε εγκεφαλικό, βρισκόταν σε κωματώδη κατάσταση και επανήλθε τρία χρόνια μετά
Ο Ρίτσαρντ Μαρς έπαθε εγκεφαλικό στις 20 Μαΐου του 2009. Είχε περιέλθει σε κωματώδη κατάσταση και οι γιατροί ήθελαν να τον αποσυνδέσουν από το μηχάνημα υποστήριξης. Ο Ρίτσαρντ όμως άκουγε την κάθε τους λέξη, ανήμπορος να αντιδράσει. Τρία χρόνια μετά, έχοντας επανέλθει κατά 95%, μιλάει για πρώτη φορά δημόσια για τη συγκλονιστική εμπειρία του. 

ΠΟΛΥΔΡΟΣΟΣ 18/8/2012: ΣΥΛΟΓΟΣ ΓΥΝΑΙΚΩΝ ΠΟΛΥΔΡΟΣΟΥ - ΜΟΥΣΙΚΟ ΦΕΣΤΙΒΑΛ ΄΄ ΕΛ' ΘΑΝ & ΦΙΛΟΙ ΄΄

1832: Βγάλανε το Ναύπλιο στο σφυρί!!!

Είναι το ριζικό αυτής της πατρίδας, είναι οι άνθρωποί της, είναι η αντίληψη των κρατούντων; Κυρίως αυτοί πάντα είχαν μια τάση να μη σέβονται την Ιστορία αυτού του τόπου. Ήταν και η ξενοκρατία που ποτέ δεν σταμάτησε να επηρεάζει την πολιτική και οικονομική ζωή του τόπου από τη σύσταση του νεοελληνικού κράτους. Δεν ήταν λίγες οι φορές που επιχειρήθηκε να πουληθούν τα «ασημικά» με διάφορες δικαιολογίες.

Πως να μειώσετε γρήγορα τη χοληστερίνη σας

Τα επίπεδα της χοληστερόλης στο αίμα αυξάνονται με την ηλικία και οι καρδιολόγοι προτείνουν ότι καθένας, από την ηλικία των 20 ετών και μετά, θα πρέπει μία φορά στα 5 χρόνια να ελέγχει τη χοληστερόλη του, εκτός κι αν έχει οικογενή υπερχοληστερολαιμία ή και άλλους παράγοντες κινδύνου για καρδιαγγειακά νοσήματα.

Άρχισε η υποβολή αιτήσεων για ωρομίσθιους και αναπληρωτές

Από 8/8/2012 μέχρι και 17/8/2012 οι αιτήσεις
Προσλήψεις αναπληρωτών και ωρομίσθιων για τον κλάδο του Ειδικού Εκπαιδευτικού Προσωπικού (ΕΕΠ), τον κλάδο του Ειδικού Βοηθητικού Προσωπικού (ΕΒΠ) και του κλάδου της Ειδικής Αγωγής και Εκπαίδευσης ανακοίνωσε την Τρίτη το Υπουργείο Παιδείας και Θρησκευμάτων, Πολιτισμού και Αθλητισμού. Οι εκπαιδευτικοί της Ειδικής Αγωγής και Εκπαίδευσης θα ενταχθούν στους Ενιαίους πίνακες αναπληρωτών και ωρομισθίων εκπαιδευτικών ΕΑΕ διδακτικού έτους 2012-2013.