Translate

ΕΡΩΧΟΣ

ΚΟΙΝΩΝΙΚΑ ΠΕΡΙΟΧΗΣ

....Τίτη σήμερα 19 Μαρτίου....

Παρασκευή 27 Απριλίου 2012

Χάρρυ Κλύνν: "Με λένε Βασίλη και θα σας καταψηφίσω"


Το βίντεο οργής του Χάρρυ Κλυνν. Έξαλλος με τους πολιτικούς. Δείτε τι δηλώνει (Vid)



"Ονομάζομαι Βασίλης Τριανταφυλλίδης είμαι ενεργός πολίτης για αυτό ψήφιζα πάντα όπως και εσείς τα δύο μεγάλα κόμματα, το ΠΑΣΟΚ και τη ΝΔ για να έχει η χώρα μου ισχυρή κυβέρνηση", αναφέρει σε ασπρόμαυρο φόντο με την ελληνική σημαία και συνεχίζει:Μετά την οργισμένη Κατερίνα Μουτσάτσου και την απάντηση Σπύρου ενός χρήστη του διαδικτύου ο οποίος βροντοφώναξε 
"I am M*lakas", ο Χάρρυ Κλυνν δίνει το δικό του μήνυμα με ένα ανάλογο βίντεο.
"Για να μπορεί η χώρα μου να βαδίζει την οδό της ευημερίας και της προόδου. Αλλά όχι πλέον αρκετά κράτησε αυτή η κοροϊδία, κατακλέψατε το δημόσιο χρήμα, μετατρέψατε τη χώρα μου σε προτεκτοράτο, δημιουργήσατε στρατιές ανέργων, βυθίζεται τους Έλληνες στην απελπισία και στην οικονομική εξαθλίωση και έχετε το θράσος να ζητάτε τη ψήφο μας για να μας αποτελειώσατε γιατί μας θεωρείτε του χεριού σας. Τι θα κάνουν οι μαλάκες θα μας ξαναψηφίσουν".
"Οι μ@λάκες ξύπνησαν και θα σας μαυρίσουν", βροντοφωνάζει.
"Με λένε Βασίλη είμαι ενεργός πολίτης και θα σας καταψηφίσω", καταλήγει τονίζοντας πως "μ@λάκας έπαψα να είμαι. Ευχαριστώ".
news247

Ταξιδέψτε διαδικτυακά με τη Google


Νέα υπηρεσία προσφέρει τη δυνατότητα για online «photo tours»

Οι καλοκαιρινές διακοπές αποτελούν συνήθως το πρώτο θύμα σε περιόδους οικονομικής δυσχέρειας, αλλά η Google προσφέρει τώρα ένα μοναδικό τρόπο να περιηγηθείτε στα ομορφότερα μέρη του κόσμου, χωρίς να κουνηθείτε από τον υπολογιστή σας.

Ο γίγαντας της αναζήτησης προσφέρει περισσότερα από 15.000 δωρεάν «photo tours», τα οποία δημιουργούν ένα εντυπωσιακό 3D σκηνικό, από τις φωτογραφίες τουριστών που έχουν ανεβεί στην διαδικτυακή υπηρεσία ανταλλαγής φωτογραφιών της Google, Picasa.

Με λίγα λόγια (και λίγα κλικ), μπορείτε να περιηγηθείτε στη Φοντάνα ντι Τρέβι της Ρώμης, στη Βασιλική του Αγίου Μάρκου της Βενετίας, στο Εθνικό Πάρκο Γιοσέμιτι των ΗΠΑ και άλλα πολλά.

«Τα νέα «photo tours» από την Google είναι προσβάσιμα μέσω της υπηρεσίας Google Maps. Προσφέρουμε στους χρήστες τη δυνατότητα να πραγματοποιήσουν ένα διαδικτυακό ταξίδι και να απολαύσουν τοπία, τα οποία ίσως δεν έχουν ποτέ τη δυνατότητα να επισκεφθούν», δήλωσε η εταιρία στο επίσημο blog των Google Maps.

«Όταν βρίσκεστε στο Google Maps και ψάχνετε μια τοποθεσία, για παράδειγμα τη Φοντάνα ντι Τρέβι, τα αποτελέσματα στον αριστερό πίνακα θα σας υποδείξουν εάν υπάρχει διαθέσιμη photo tour για το συγκεκριμένο μέρος. Πατήστε είτε τη μικρογραφία της εικόνας είτε το link για να ξεκινήσει η περιοδεία», συνεχίζει.

Να σημειώσουμε ότι η νέα υπηρεσία λειτουργεί μονάχα με τους περιηγητές Firefox, Chrome και Safari.
http://www.newsbeast.gr

Στη Λιβαδειά την Πρωτομαγιά ο Μ. Γλέζος


Το Διοικητικό  Συμβούλιο  του  Εργατοϋπαλληλικού  Κέντρου Επαρχίας Λιβαδειάς σας  προσκαλεί   να  παρευρεθείτε  στην  Απεργιακή Συγκέντρωση  την Τρίτη    ΜΑΗ  2012  ώρα  10.00΄ π.μ.  στο  Εργατικό  Κέντρο Λιβαδειάς, για να τιμήσουμε μαζί  την  ΕΡΓΑΤΙΚΗ  ΠΡΩΤΟΜΑΓΙΑ.

Στην Πρωτομαγιάτικη Απεργιακή μας Συγκέντρωση θα παρευρίσκεται και ο Μανώλης Γλέζος.

ΟΛΟΙ στην Απεργιακή Συγκέντρωση την Τρίτη    ΜΑΗ  2012  και  ώρα 10.00΄το πρωί στο ΕΡΓΑΤΙΚΟ ΚΕΝΤΡΟ ΛΙΒΑΔΕΙΑΣ

                           ΖΗΤΩ  Η  ΕΡΓΑΤΙΚΗ   ΠΡΩΤΟΜΑΓΙΑ

Για το Δ.Σ.

Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ                                 Ο  ΓΕΝ.  ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ

ΣΤΑΘΑΣ  ΙΩΑΝΝΗΣ                      ΚΑΡΒΟΥΝΗΣ  ΓΕΩΡΓΙΟΣ

Η Google υποκλίνεται στον Θόδωρο Αγγελόπουλο!


Μια ακόμη υπόκλιση στον μεγάλο Έλληνα σκηνοθέτη. Σήμερα, η Google του αφιερώνει τις σελίδες της, σε μια ακόμη παγκόσμια αναγνώριση.

Σαν σήμερα, στις 27 Απριλίου του 1935 είδε το φως της ζωής ένας άνθρωπος που έμελλε να γίνει ένας από τους πιο σημαντικούς σκηνοθέτες αυτής της χώρας.

Ο Θόδωρος Αγγελόπουλος γεννήθηκε στις 27 Απριλίου του 1935 στην Αθήνα και με αφορμή τα γενέθλια του, η Google αποφάσισε να τον τιμήσει με τον δικό της ξεχωριστό τρόπο.

Μια ματιά στην ιστοσελίδα της, θα σας πείσει!

Αν κάνεις πληκτρολογήσει google.com, θα δεις να εμφανίζεται στην οθόνη του υπολογιστή σου το σήμα της εταιρίας με γαλάζια γράμματα και ένας κινηματογραφιστής. Φοράει γυαλιά και καπέλο!

Κι αν πατήσετε πάνω σε αυτή την εικόνα, θα οδηγηθείτε στη σελίδα με όλες τις πληροφορίες για τη ζωή και το έργο του μεγάλου Έλληνα σκηνοθέτη, που έφυγε από τη ζωή στις 24 Ιανουαρίου.



Ομάδα Γονέων με θέμα "Ενίσχυση της παιδικής αυτοεκτίμησης"

Η Εταιρία Κοινωνικής Ψυχιατρικής και Ψυχικής Υγείας σε συνεργασία με τους Συλλόγους Γονέων και Κηδεμόνων του 2ου Νηπιαγωγείου Ιτέας, του Νηπιαγωγείου και του Δημοτικού Κίρρας σας προσκαλούν σε συνάντηση γονέων με θέμα
"Ενίσχυση της Παιδικής Αυτοεκτίμησης",


την Τετάρτη 2 Μαϊου 2012, ώρα 19:00, στο Κυριακοπούλειο Πολιτιστικό Κέντρο Ιτέας.

* Οι ομάδες γονέων πραγματοποιούνται 1 φορά το μήνα, στα πλαίσια του προγράμματος Ευαισθητοποίησης και Ενημέρωσης σε Θέματα Ψυχικής Υγείας της Ε.Κ.Ψ.&Ψ.Υ. Ν. Φωκίδας



Επεισόδια μεταξύ Χρυσής Αυγής και αντεξουσιαστών στη Λιβαδειά – Τουλάχιστον 26 συλλήψεις


Επεισόδια μεταξύ Χρυσής Αυγής και αντεξουσιαστών στη Λιβαδειά – Τουλάχιστον 26 συλλήψεις

Σοβαρά επεισόδια σημειώθηκαν το απόγευμα της Πέμπτης στην κεντρική πλατεία της Λειβαδιάς, μεταξύ μελών της Χρυσής Αυγής και αντεξουσιαστών.
Ειδικότερα, μέλη της Χρυσής Αυγής μοίραζαν προεκλογικά φυλλάδια, όταν οι αντεξουσιαστές αντελήφθησαν την παρουσία τους και τους επιτέθηκαν.

Η κατάσταση ξέφυγε από τον έλεγχο και σημειθηκαν σοβαρές συμπλοκές με αποτέλεσμα να τραυματιστεί μια γυναίκα μέλος της Χρυσής Αυγής.

Η αστυνομία έφτασε στο σημείο, και προχώρησε σε 26 συλλήψεις.



(Πηγή φωτογραφιών: lamiastar.gr)
ΠΗΓΗ http://newpost.gr/

Λειτουργία του Χ.Κ.Παρνασσού το Σαββατοκύριακο 28-29 Απριλίου


Η Εταιρεία Ακινήτων Δημοσίου (ΕΤΑΔ ΑΕ) και το Χιονοδρομικό Κέντρο Παρνασσού ανακοινώνουν πως το Σαββατοκύριακο 28-29 Απριλίου είναι οι τελευταίες ημέρες λειτουργίας του ΧΚΠ για το 2012.
Με θετικό πρόσημο κλείνει η χιονοδρομική σεζόν 2011-2012, αφού η αύξηση προσελεύσεων αγγίζει το 20% σε σχέση με το μέσο όρο της τελευταίας εξαετίας.
Η Διοίκηση της ΕΤΑΔ και του ΧΚΠ ευχαριστούν τους πιστούς παλαιούς και νέους φίλους του καθώς και τους συνεργάτες του, που καθ όλη τη μακρά φετινή χιονοδρομική σεζόν ήταν παρόντες, παρά τους δύσκολους οικονομικά καιρούς και την κρίση. Η συνεχώς βελτιούμενη ποιότητα της παροχής υπηρεσιών μας, τα πρωτοποριακά events, η καθιερωμένη δωδεκάωρη λειτουργία κάθε Σάββατο, η έκπτωση σ όλα τα ski bus, αλλά και η κοινωνική πολιτική μας σε σχέση με τις τιμές των εισιτηρίων του ΧΚΠ απέδειξαν πως εκτιμήθηκαν από το σύνολο των επισκεπτών μας, και αυτός είναι ο καλύτερος επίλογος που θα μπορούσαμε να ζητήσουμε.

Αξίζει να επισημανθεί πως το ΧΚΠ λειτούργησε σταθερά και με συνέπεια, καθώς ήταν το πρώτο χιονοδρομικό Κέντρο που εγκαινίασε την χειμερινή περίοδο 2011-2012 και το τελευταίο που θα την αποχαιρετήσει, με εξαίρεση μόνον τις ημέρες που οι καιρικές συνθήκες, εκ των πραγμάτων, δεν το επέτρεπαν.
Σας ευχόμαστε Καλό Καλοκαίρι και σας περιμένουμε και πάλι την επόμενη χιονοδρομική σεζόν με περισσότερες εκπλήξεις.
Η Διεύθυνση του Χιονοδρομικού Κέντρου Παρνασσού
http://polydrososparnassou.blogspot.com/

Καλημέρα από την Πολύδροσο και την Άνω Σουβάλα

                                            Πολύδροσος Άνοιξη 2012
                                          Πολύδροσος 27-4-2012 στις 08¨00 - webcamera

Μεταβολή του καιρού από το απόγευμα της Παρασκευής στη ΒΑ Ελλάδα και το Σάββατο στις περισσότερες περιοχές της χώρας. Χωρίς ιδιαίτερα προβλήματα καιρού η Πρωτομαγιά.




Μεταβολή θα παρουσιάσει το νέο εικοσιτετράωρο (Παρασκευή) ο καιρός στη ΒΑ Ελλάδα και κατά τη διάρκεια του Σαββάτου στις περισσότερες περιοχές της ηπειρωτικής χώρας και στο Β-ΒΔ Αιγαίο. Τα κύρια χαρακτηριστικά της: οι βροχές και οι τοπικές καταιγίδες, η επικράτηση ενισχυμένων βόρειων ανέμων κυρίως στο Αιγαίο και η πτώση της θερμοκρασία που θα γίνει περισσότερο αισθητή στα ανατολικά. Σε ότι αφορά την εξέλιξη του καιρού, από την Κυριακή ως τα μέσα της νέας εβδομάδας οι βροχές θα είναι περιορισμένες και η θερμοκρασία θα σημειώσει μικρή άνοδο κυρίως στο Ιόνιο και την ηπειρωτική χώρα. Ειδικότερα την Πρωτομαγιά, ο καιρός δεν αναμένεται να δημιουργήσει ιδιαίτερα προβλήματα, καθώς κάποιοι όμβροι που είναι πιθανό να σημειωθούν θα περιοριστούν βασικά στις ορεινές περιοχές τις απογευματινές ώρες. Όσοι έχετε προγραμματίσει ένα θαλασσινό ταξίδι να έχετε υπόψη σας ότι οι βοριάδες θα συνεχιστούν με εντάσεις στο Αιγαίο 5 με 7 μποφόρ και στο Ιόνιο 3 με 5 μποφόρ.

7-ήμερη πρόγνωση καιρού για Πολύδροσος, Ελλάδα

Lat:38.63 Lon: 22.53 Μέσο Υψόμ..: 502m. (Χάρτης)

Ημερομηνία Καιρός Περιγραφή Θερμ °C
Λίγα σύννεφα νωρίς το πρωί, αίθριος καιρός για το υπόλοιπο της ημέρας.
Λεπτομέρειες...
Υψηλή: 21 oC
Χαμηλή: 10 oC
Α με
13 km/h
Αίθριος καιρός το πρωί, ασθενής βροχή για το υπόλοιπο της ημέρας.
Λεπτομέρειες...
Υψηλή: 17 oC
Χαμηλή: 9 oC
ΒΑ με
11 km/h
Λίγα σύννεφα το πρωί, αίθριος καιρός για το υπόλοιπο της ημέρας.
Λεπτομέρειες...
Υψηλή: 19 oC
Χαμηλή: 10 oC
ΒΑ με
15 km/h
Αίθριος καιρός.
Λεπτομέρειες...
Υψηλή: 21 oC
Χαμηλή: 11 oC
ΒΒΔ με
11 km/h
Αίθριος καιρός.
Λεπτομέρειες...
Υψηλή: 22 oC
Χαμηλή: 10 oC
ΑΒΑ με
13 km/h
Αίθριος καιρός.
Λεπτομέρειες...
Υψηλή: 22 oC
Χαμηλή: 11 oC
Α με
13 km/h
Αίθριος καιρός.
Λεπτομέρειες...
Υψηλή: 23 oC
Χαμηλή: 10 oC
ΑΝΑ με
10 km/h