Translate

ΕΡΩΧΟΣ

ΚΟΙΝΩΝΙΚΑ ΠΕΡΙΟΧΗΣ

....Σήμερα Παρασκευή, 19 Απριλίου, η Εκκλησία γιορτάζει τον Ακάθιστο ύμνο......

Παρασκευή 27 Απριλίου 2012

Λειτουργία του Χ.Κ.Παρνασσού το Σαββατοκύριακο 28-29 Απριλίου


Η Εταιρεία Ακινήτων Δημοσίου (ΕΤΑΔ ΑΕ) και το Χιονοδρομικό Κέντρο Παρνασσού ανακοινώνουν πως το Σαββατοκύριακο 28-29 Απριλίου είναι οι τελευταίες ημέρες λειτουργίας του ΧΚΠ για το 2012.
Με θετικό πρόσημο κλείνει η χιονοδρομική σεζόν 2011-2012, αφού η αύξηση προσελεύσεων αγγίζει το 20% σε σχέση με το μέσο όρο της τελευταίας εξαετίας.
Η Διοίκηση της ΕΤΑΔ και του ΧΚΠ ευχαριστούν τους πιστούς παλαιούς και νέους φίλους του καθώς και τους συνεργάτες του, που καθ όλη τη μακρά φετινή χιονοδρομική σεζόν ήταν παρόντες, παρά τους δύσκολους οικονομικά καιρούς και την κρίση. Η συνεχώς βελτιούμενη ποιότητα της παροχής υπηρεσιών μας, τα πρωτοποριακά events, η καθιερωμένη δωδεκάωρη λειτουργία κάθε Σάββατο, η έκπτωση σ όλα τα ski bus, αλλά και η κοινωνική πολιτική μας σε σχέση με τις τιμές των εισιτηρίων του ΧΚΠ απέδειξαν πως εκτιμήθηκαν από το σύνολο των επισκεπτών μας, και αυτός είναι ο καλύτερος επίλογος που θα μπορούσαμε να ζητήσουμε.

Αξίζει να επισημανθεί πως το ΧΚΠ λειτούργησε σταθερά και με συνέπεια, καθώς ήταν το πρώτο χιονοδρομικό Κέντρο που εγκαινίασε την χειμερινή περίοδο 2011-2012 και το τελευταίο που θα την αποχαιρετήσει, με εξαίρεση μόνον τις ημέρες που οι καιρικές συνθήκες, εκ των πραγμάτων, δεν το επέτρεπαν.
Σας ευχόμαστε Καλό Καλοκαίρι και σας περιμένουμε και πάλι την επόμενη χιονοδρομική σεζόν με περισσότερες εκπλήξεις.
Η Διεύθυνση του Χιονοδρομικού Κέντρου Παρνασσού
http://polydrososparnassou.blogspot.com/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου