Translate

ΕΡΩΧΟΣ

ΚΟΙΝΩΝΙΚΑ ΠΕΡΙΟΧΗΣ

....Σήμερα, Δευτέρα 18 Μαρτίου, σύμφωνα με το Εορτολόγιο, γιορτάζουμε την Καθαρά Δευτέρα ....Ανοιχτό το Χιονοδρομικό Κέντρο Παρνασσού....

Σάββατο 14 Ιουλίου 2012

Απατεώνες του internet το παίζουν Διωξη Ηλεκτρονικού Εγκλήματος

Κάποιοι επιτήδειοι από την Ουκρανία μπλοκάρουν υπολογιστές και ζητάνε χρήματα για να τους ξεμπλοκάρουν


Αν λάβετε email ότι η "Δίωξη Ηλεκτρονικού Εγκλήματος" έχει μπλοκάρει τον υπολογιστή σας...

ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΣΕ ΠΑΡΑΓΩΓΟΥΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΔΙΑΘΕΣΗ ΠΡΟΙΟΝΤΩΝ ΧΩΡΙΣ ΜΕΣΑΖΟΝΤΕΣ

ΠΟΛΙΤΕΣ ΤΟΥ ΒΥΡΩΝΑ

ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΣΕ ΠΑΡΑΓΩΓΟΥΣ  ΓΙΑ ΤΗΝ ΔΙΑΘΕΣΗ ΠΡΟΙΟΝΤΩΝ ΧΩΡΙΣ ΜΕΣΑΖΟΝΤΕΣ

Η πρωτοβουλία ΠΟΛΙΤΕΣ ΤΟΥ ΒΥΡΩΝΑ, μετά την 3η κατά σειρά  επιτυχημένη συνάντηση που οργανώσαμε  για την αγορά αγροτικών , ποιοτικών προϊόντων χωρίς μεσάζοντες, ετοιμαζόμαστε  για την τέταρτη συνάντηση το φθινόπωρο.

Καμίνι τη Δευτέρα - ΠΟΙΕΣ ΠΕΡΙΟΧΕΣ ΘΑ ΠΛΗΓΟΥΝ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟ ΑΠΟ ΤΟΝ ΚΑΥΣΩΝΑ

Τους 44-45 βαθμούς θα φτάσει ο υδράργυρος την Δευτέρα στη Φθιωτική πρωτεύουσα, ενώ θα κάνει "θεαματική" βουτιά από Τρίτη...

ΤΟ ΣΚΑΝΔΑΛΟ ΤΗΣ ΓΕΦΥΡΑΣ ΤΟΥ ΡΙΟΥ ΚΑΙ Η ΑΠΟΙΚΙΟΚΡΑΤΙΚΗ ΣΥΜΒΑΣΗ ΜΕ ΤΟΥΣ ΝΤΑΒΑΤΖΗΔΕΣ

Ένα από τα μεγαλύτερα σκάνδαλα των κυβερνήσεων ΠΑΣΟΚ και Ν.Δ. που κυβέρνησαν αυτή τη χώρα επί 38 συναπτά έτη, ήταν η γέφυρα του Ρίου Αντίρριου, το κόστος κατασκευής της και κυρίως, η αποικιακού χαρακτήρα σύμβαση παραχώρησης της εκμετάλλευσης των διοδίων μέχρι το έτος 2039 για ένα έργο που το πλήρωσε το ελληνικό κράτος, δηλαδή όλοι μας.

Δεν έχω… δεν πληρώνω

Είναι κάποιοι εκ πεποιθήσεως μπαταχτσήδες, επαγγελματί­ες της φοροδιαφυγής, με τα «σέα τους, τα μέα τους» και τα λεφτά τους στην Ελβετία. Αυτοί δεν «γουστάρουν» και δεν πληρώνουν.

4.000 προσλήψεις στους δήμους

Εγκύκλιος απεστάλη από τον υπουργό Εσωτερικών, Ευρυπίδη Στυλιανίδη, ώστε να προχωρήσουν οι προσλήψεις 4.000 συμβασιούχων υπαλλήλων στους δήμους.

Φθιώτιδα - Στυλίδα: Ξεκίνησε ο 14ος Διεθνής Διάπλους του Μαλιακού κόλπου

Η εκκίνηση δόθηκε πριν από λίγο στα Καμένα Βούρλα και οι 19 κολυμβητές έπεσαν στη θάλασσα για να διασχίσουν τον Μαλιακό διανύοντας μια απόσταση... 

ΠΡΟΣΛΗΨΕΙΣ ΣΤΗ ΒΟΥΛΗ ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΑΠΟ ΠΑΛΑΙΟΥΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥΣ...

Τι σημασία έχει άραγε το γεγονός ότι η Άννα Ψαρούδα- Μπενάκη έχει αποσυρθεί εδώ και καιρό από την ενεργό πολιτική. Ως πρώην πρόεδρος της Βουλής διατηρεί ακόμα το δικό της γραφείο και μάλιστα προσλαμβάνει ακόμα και... 

Στο μικροσκόπιο των αρχαιολόγων το ναυάγιο που μετέφερε τα γλυπτά του Παρθενώνα στην Αγγλία

Το σκαρί του πλοίου, που μετέφερε τα γλυπτά του Παρθενώνα στην Αγγλία και βυθίσθηκε στα νοτιοδυτικά Κύθηρα, το 1802, αποκάλυψε ανασκαφική έρευνα της Εφορείας Εναλίων Αρχαιοτήτων. Βρέθηκαν  επίσης, δεκάδες αντικείμενα του πληρώματος με μεγάλη ιστορική αξία. 

Το πλοίο «ΜΕΝΤΩΡ» είχε βυθιστεί τον Σεπτέβριο του 1802 στην είσοδο του λιμένα του Αυλαίμονα. Το συγκεκριμένο πλοίο αποτελεί πάντα το κίνητρο της έρευνας για την πιθανή ανεύρεση άλλων γλυπτών μέσα στην άμμο. Η υποβρύχια έρευνα διήρκησε 17 ημέρες.
Η φετινή ανασκαφική έρευνα επικεντρώθηκε τόσο στην περιοχή της πρύμνης του, όπου το 2009 και το 2011, είχαν εντοπισθεί διάφορα αντικείμενα του πληρώματος και των επιβατών του πλοίου, όσο και στην αποκάλυψη και στον καθαρισμό τμήματος του σκαριού του πλοίου που φαίνονταν να διασώζεται ακόμα σε αρκετά καλή κατάσταση.
Πράγματι αποκαλύφθηκε το σκαρί σε μήκος περίπου 10 μέτρων, προς την πλώρη και διαπιστώθηκε ότι τμήμα της έχει θραυστεί στους βράχους του πυθμένα κατά τη βύθιση του πλοίου.

Το δάσος είναι η ζωή μας

Η Γενική Γραμματεία Πολιτικής Προστασίας δημιούργησε αυτό το σποτ για να ενημερώσει και να ευαισθητοποιήσει τους πολίτες σχετικά με την πρόληψη των δασικών πυρκαγιών.

Έργα για την αξιοποίηση των νερών ζητούν στην Τιθορέα

Ομαλοποιήθηκε σήμερα η κατάσταση μετά το σοβαρό πρόβλημα με το νερό στην Τιθορέα του δήμου Αμφίκλειας – Ελάτειας στην Φθιώτιδα.