Translate

ΕΡΩΧΟΣ

ΚΟΙΝΩΝΙΚΑ ΠΕΡΙΟΧΗΣ

....Σήμερα, Δευτέρα 18 Μαρτίου, σύμφωνα με το Εορτολόγιο, γιορτάζουμε την Καθαρά Δευτέρα ....Ανοιχτό το Χιονοδρομικό Κέντρο Παρνασσού....

Πέμπτη 9 Αυγούστου 2012

Είναι 9 Αυγούστου, αλλά το Mega μας εύχεται… Χριστός Ανέστη! [βίντεο]...

Το καλοκαίρι, οι επαναλήψεις σειρών και εκπομπών είναι must για την ελληνική τηλεόραση, κι αυτό είναι κάτι που ο τηλεθεατής δεν πρέπει να ξεχνάει ποτέ, αλλιώς θα χάσει τα αβγά και τα πασχάλια.

Cosmote:Μην δίνετε τα στοιχειά σας

Την προσοχή των συνδρομητών της να μην υποπέσουν σε παραπλανητικά ηλεκτρονικά μηνύματα και να αποκαλύψουν απόρρητες πληροφορίες, εφιστά η Cosmote.
Ειδικότερα, σε ανακοίνωσή της η εταιρεία επισημαίνει ότι υπέπεσε στην αντίληψή της πως μη σχετιζόμενος με την εταιρεία αποστολέας, αγνώστου ταυτότητας, αποστέλλει ηλεκτρονικά μηνύματα (e-mails) τα οποία εμφανίζουν την Cosmote ως αποστολέα και ζητούν από τους χρήστες, με πρόσχημα την ασφάλεια των online συναλλαγών τους, να ακολουθήσουν παραπλανητικό σύνδεσμο στο Διαδίκτυο και να αποκαλύψουν απόρρητες πληροφορίες και προσωπικά δεδομένα.

Σύσκεψη για το Ράλυ Ακρόπολις

Στην  αίθουσα συνεδριάσεων του Δημοτικού Συμβουλίου Λαμιέων πραγματοποιήθηκε το μεσημέρι σύσκεψη για την διεκδίκηση της επανόδου διεξαγωγής του Ράλυ Ακρόπολις στην Στερεά Ελλάδα, με έδρα της διοργάνωσης την Λαμία.

Κροίσοι του δημοσίου: Διαβάστε πόσα βρήκαν στους λογαριασμούς τους

Για αναξιοπρεπή και ανάξια διαγωγή έδιωξαν τα πειθαρχικά όργανα από την... οικογένεια της θεάς Θέμιδος την περιβόητη εκατομμυριούχο δικαστική υπάλληλο που υπηρετούσε 31 χρόνια στο Διοικητικό Πρωτοδικείο Αθηνών και είχε αδικαιολόγητες καταθέσεις ύψους 7.965.236, 64 ευρώ σε 30 τραπεζικούς λογαριασμούς.

Ο φετινός Ιούλιος ήταν ο πιο ζεστός που έχει καταγραφεί στη χώρα από το 1895

Ο φετινός Ιούλιος ήταν ο πιο ζεστός που έχει καταγραφεί ποτέ στις ΗΠΑ από το 1895, οπότε υπάρχουν μετεωρολογικά στοιχεία, με την ξηρασία να εκτείνεται στο 63% της ηπειρωτικής χώρας, όπως ανακοίνωσε σήμερα η Αμερικανική Υπηρεσία Ωκεανών και Ατμόσφαιρας.

Η Λαμία θυμίζει... "νεκρή" πόλη!

Εξαιτίας των υψηλών θερμοκρασιών, αλλά και κάποιων έργων που γίνονται στο κέντρο της πόλης, η Λαμία έμοιαζε και σήμερα σαν να είναι… νεκρή! Κανένας από τους κατοίκους της περιοχής δεν πλησίασε την αγορά της πόλης, με αποτέλεσμα οι καταστηματάρχες να βρίσκονται στα όρια της απελπισίας.

Στη Νότια Αφρική... χιονίζει!

Κι ενώ η Ελλάδα, αλλά και η νότια Ευρώπη γενικότερα, «ψήνεται» από τον καύσωνα, στην Νότια Αφρική... χιονίζει!
Οι κάτοικοι της Νότιας Αφρικής, όπου επικρατεί χειμώνας, απόλαυσαν ένα σπάνιο φαινόμενο αυτό της χιονόπτωσης. Οι στέγες των σπιτιών άσπρισαν στο Γιοχάνεσμπουργκ, όπου έχουν πέσει νιφάδες χιονιού μόνο 22 ημέρες τα τελευταία 103 χρόνια. Αψηφώντας το κρύο πολίτες σε όλη σχεδόν την επικράτεια της Νοτίου Αφρικής βγήκαν χθες στο δρόμο να απολαύσουν το χιόνι, στρέφοντας τις κάμερες από τα κινητά τους τηλέφωνα στον ουρανού για να απαθανατίσουν την σπάνια χιονόπτωση, κοιτώντας την με...