Translate

ΕΡΩΧΟΣ

ΚΟΙΝΩΝΙΚΑ ΠΕΡΙΟΧΗΣ

....Σήμερα, Δευτέρα 18 Μαρτίου, σύμφωνα με το Εορτολόγιο, γιορτάζουμε την Καθαρά Δευτέρα ....Ανοιχτό το Χιονοδρομικό Κέντρο Παρνασσού....

Τετάρτη 15 Αυγούστου 2012

"Πετάξτε" πάνω απ' την Ελλάδα..... Βίντεο

Ένα συναρπαστικό Βίντεο που παρουσιάζει της ομορφιές της χώρας μας από... αέρος!
Μια μαγευτική περιήγηση -σε high definition...
Ξεκινώντας από την Αθήνα, θα μας ταξιδέψει σε μοναδικά μέρη εξερευνώντας διάσπαρτα Ελληνικά νησιά στο λαμπρό μπλε του Αιγαίου, αρχαία ερείπια, καταπράσινους λόφους, βραχώδεις ακτές και ιστορικούς τόπους γεμάτους παραδόσεις.

3ο Φεστιβάλ Αντίλαλος



  • Μοναστήρι Αγίας Μαρίνας

  • ΣΑΒΒΑΤΟ 18
    • 08:30
    ΑΝΑΧΩΡΗΣΗ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΛΑΤΕΙΑ ΤΗΣ ΤΙΘΟΡΕΑΣ

Γερμανός πιλότος: «Καλωσήρθατε στην Ελλάδα... Τη μαύρη τρύπα που ρίχνουμε τα ευρώ μας»!!

Άφωνοι έμειναν οι λιγοστοί Κρητικοί επιβάτες που ταξίδευαν με Γερμανούς από μεγάλη πόλη της Γερμανίας με προορισμό το Ηράκλειο, όταν ο πιλότος αποκάλεσε από μικροφώνου την Ελλάδα «μαύρη τρύπα στην οποία ρίχνουν τα ευρώ τους»!

Επικίνδυνος δρόμος, εντυπωσιακή θέα

Το εθνικό πάρκο Zion βρίσκεται στις ΗΠΑ και περιλαμβάνει απόκρημνους βράχους ψαμμίτη δημιουργώντας ένα εντυπωσιακό ορεινό τοπίο. Είναι ένα δημοφιλές τοπίο για πεζοπορία αλλά και για extreme sports, όπως το αλεξίπτωτο πλαγιάς και η αναρρίχηση.
Μερικά από τα μονοπάτια πραγματικά κόβουν την ανάσα, ωστόσο δεν είναι λίγοι όσοι αψηφούν τον όποιο κίνδυνο για να απολάυσουν τη μαγευτική αυτή διαδρομή στο άγριο και ερημικό τοπίο του φαραγγιού.

Λαμιώτες στη ψηλότερη κορυφή των Άλπεων - Δείτε Φωτό

Άλλη μια επιτυχία για το γραφείο Εναλλακτικού τουρισμού της περιοχής μας Nature In Action. Στις 8 Αυγούστου κατάφεραν να ανέβουν τρεις ορειβάτες στην ψηλότερη κορυφή των Άλπεων, το Mont Blanc 4808μ. με τη συνοδεία του Λουκά Πρατίλα που ήταν αρχηγός της αποστολής.

ΛΑΟΓΡΑΦΙΚΟΣ ΣΟΥΒΑΛΑ: ΓΙΑ ΤΑ ΧΘΕΣΙΝΑ ΓΕΓΟΝΟΤΑ ΣΤΗ ΠΟΛΥΔΡΟΣΟ

Ο ΛΑΟΓΡΑΦΙΚΟΣ ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΘΑ ΗΘΕΛΕ ΝΑ ΖΗΤΗΣΕΙ ΕΝΑ ΜΕΓΑΛΟ ΣΥΓΝΩΜΗ ΑΠΟ ΟΛΑ ΤΑ ΜΕΛΗ ΤΩΝ ΧΟΡΕΥΤΙΚΩΝ ΤΜΗΜΑΤΩΝ ΓΙΑ ΤΟ ΧΘΕΣΙΝΟ ΦΙΑΣΚΟ ΤΗΣ ΠΛΑΤΕΙΑΣ. ΚΑΠΟΙΟΙ ΚΡΥΦΟΓΕΛΟΥΣΑΝ ΕΙΡΩΝΙΚΑ ,ΚΑΠΟΙΟΙ ΑΛΛΟΙ ΤΟΥΣ ΖΗΤΗΘΗΚΕ Η ΣΥΝΔΡΟΜΗ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΑΡΝΗΘΗΚΑΝ ΚΑΙ ΚΑΠΟΙΟΙ  ΤΕΛΙΚΑ ΜΠΟΡΕΙ ΚΑΙ ΝΑ ΙΚΑΝΟΠΟΙΗΘΗΚΑΝ. 

Βόμβα ΔΝΤ: «Διαγράψτε τα τραπεζικά χρέη για να σωθεί η Ελλάδα από την καταστροφή»

Ως πρότυπο εξόδου από την κρίση προβάλλει την Ισλανδία(!) η επικεφαλής της αποστολής του ΔΝΤ στη χώρα, Daria V. Zakharova.
Το γεγονός ότι η ισλανδική οικονομία κατάφερε να ορθοποδήσει κερδίζοντας εκ νέου την εμπιστοσύνη των αγορών, καθιστά τη χώρα ικανή να δώσει σημαντικά μαθήματα στα έθνη που προσπαθούν να επιβιώσουν μέσα από τα προγράμματα διάσωσης δήλωσε σε συνέντευξή της η Daria V. Zakharova, όπως μεταδίδει το Bloomberg.

Ημερολόγιο εκδηλώσεων

Τετάρτη, 15 Αύγουστος
21:00 Ελαία Φωκίδας πανηγύρι
21:00 Καλοσκοπή γλέντι
21:00 Μαλανδρίνο πανηγύρι
22:30 Αμφίκλεια Πάρτυ Νεολαίας
Πέμπτη, 16 Αύγουστος
19:00 Κονιάκος Διαγωνισμός Τραγουδιού
21:00 Ευπάλιο Γιώργο Μάγου

ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΓΙΟΡΤΑΖΟΥΜΕ ΣΗΜΕΡΑ ΤΗΝ ΚΟΙΜΗΣΗ ΤΗΣ ΘΕΟΤΟΚΟΥ...

Από τις Θεομητορικές εορτές ξεχωρίζει η γιορτή της Κοιμήσεως, στις 15 Αυγούστου. Με αυτήν η Εκκλησία μας γιορτάζει την Κοίμηση της Θεοτόκου που περιλαμβάνει πρώτον, το θάνατο και την ταφή της και δεύτερον, την ανάσταση και τη μετάστασή της στους ουρανούς.
Είναι μία από τις μεγαλύτερες γιορτές του χρόνου και η μεγαλύτερη του καλοκαιριού. Πολλοί την τιμούν με 14 ημέρες νηστεία που ξεκινά την 1η Αυγούστου.