Translate

ΕΡΩΧΟΣ

ΚΟΙΝΩΝΙΚΑ ΠΕΡΙΟΧΗΣ

....Σήμερα, Δευτέρα 18 Μαρτίου, σύμφωνα με το Εορτολόγιο, γιορτάζουμε την Καθαρά Δευτέρα ....Ανοιχτό το Χιονοδρομικό Κέντρο Παρνασσού....

Παρασκευή 5 Απριλίου 2013

Έπεσαν βαρειές καμπάνες σε παίχτες της Μαλεσίνας!


  Σε δυο  παίχτες της Μαλεσίνας που φέρονται να πρωτοστάτησαν  στα επεισόδια του περασμένου Σαββάτου στον ατυχή αγώνα στο γήπεδο της Στυλίδας ανάμεσα στη γηπεδούχο και την Μαλεσίνα επιβλήθηκαν τσουχτερές ποινές  που αγγίζουν και τον αποκλεισμό επί  22 αγωνιστικές.
Όπως ανέφερε στην αποκλειστική δήλωση του....

Αμφίκλεια: Ένας πρώην δήμαρχος δείχνει τον δρόμο.


  Παρουσία των δημοτών αναμένεται η αυριανή συνεδρίαση του Δ/Σ Αμφίκλειας Ελάτειας όπου θα συζητηθεί το θέμα του προϋπολογισμού.
Η πρωτοβουλία ανήκει στην κίνηση Ενεργοί Πολίτες της Αμφίκλειας...

Άνοιξη


Ελλάδα, Απρίλιος 2013. Η Ελλάδα συνεχίζει να βουλιάζει, τα νούμερα –κατά γενική ομολογία- δεν βγαίνουν, και η χώρα πορεύεται λες και δεν τρέχει τίποτα. Αφασία. Παράλληλα, συνεχίζεται η προανακριτική επιτροπή της Βουλής για τη λίστα Λαγκάρντ, με σκοπό να συγκαλυφθούν οι ευθύνες του Ευάγγελου Βενιζέλου και η υπόθεση να μπει στο αρχείο.
Ο Ευάγγελος Βενιζέλος κατέθεσε χτες στην προανακριτική επιτροπή της Βουλής για τη λίστα Λαγκάρντ, έριξε τις ευθύνες στον Γιώργο Παπακωνσταντίνου, στον πρώην επικεφαλής του ΣΔΟΕ Ιωάννη Διώτη και στον πρώην διοικητή της ΕΥΠ Κωνσταντίνο Μπίκα, και υποστήριξε πως ο ίδιος είναι αθώα περιστερά.
Διαβάζοντας τα όσα ειπώθηκαν στον «καυγά» ανάμεσα ....

Τα επίσημα πρακτικά της Προανακριτικής και όλοι οι διάλογοι


Καρέ καρέ περιγράφεται μέσα από τα επίσημα πρακτικά το τι ακριβώς συνέβη στην θυελλώδη ...

Καταψηφίστηκε πρόταση νόμου για επαναφορά του κατώτερου μισθού


Αρνητικά ψήφισαν Νέα Δημοκρατία και ΠΑΣΟΚ, την πρόταση νόμου του ΣΥΡΙΖΑ-ΕΚΜ για την επαναφορά του κατώτερου μισθού και άλλων εργασιακών δικαιωμάτων, στη Διαρκή Επιτροπή Κοινωνικών Υποθέσεων.
Τα δύο κόμματα επικαλέστηκαν τυπικούς λόγους...

Κοντά στο μπλακ άουτ το Νοσοκομείο Λαμίας

Από το κακό στο χειρότερο πηγαίνει το νοσοκομείο Λαμίας. Πλέον, οι ελλείψεις σε φάρμακα είναι πάρα πολλές, ακόμη, και στα βασικά, όπως είναι...

Fabrica de Vino - ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Η αντίστροφη μέτρηση έχει ξεκινήσει. Σε έναν μήνα ακριβώς από σήμερα, η Fabrica de Vino in the Sand θα ανοίξει τις πόρτες της για να σας υποδεχθεί κάτω από τον έναστρο ουρανό. Η καλοκαιρινή εκδοχή της Fabrica de vino είναι...

ΒΟΛΤΑ ΣΤΟ ΠΑΡΝΑΣΣΟ ΚΑΙ ΣΤΗ ΠΟΛΥΔΡΟΣΟ ΜΕΣΑ ΑΠΟ ΕΙΚΟΝΕΣ

Μια βόλτα στο μαγευτικό Παρνασσό και στην παραδοσιακή - φιλόξενη ,
 Πολύδροσο  ( Σουβάλα), μέσω ενός πλούσιου φωτογραφικού υλικού.....!!!!!!

Απλήρωτοι οι εργαζόμενοι στη Ψυχιατρική Μονάδα Φωκίδας


Οι απλήρωτοι εργαζόμενοι στη Ψυχιατρική Μονάδα Φωκίδας έχουν φθάσει στα όριά τους. Η αδιαφορία του Υπουργείου Υγείας καταντά εγκληματική γιατί δεν μιλάμε πλέον μόνο για απλήρωτους εργαζόμενους, αλλά για το ίδιο...

Η ΕΓΓΟΝΗ ΤΟΥ Γ. ΚΑΡΑΪΣΚΑΚΗ ΣΤΗΝ ΑΡΑΧΩΒΑ

Η εγγονή του Γ. Καραϊσκάκη σέρνει τον χορό μαζί με Αραχωβίτισσες στην πλατεία του χωριού κατά την διάρκεια...

Α.Σ. ΔΙΟΝΥΣΟΣ ΑΜΦΙΚΛΕΙΑΣ: ΜΟΝΟΠΑΤΙ ΠΑΡΝΑΣΣΟΥ 2013


ΜΟΝΟΠΑΤΙ ΠΑΡΝΑΣΣΟΥ 2013
ΚΥΡΙΑΚΗ 28 ΑΠΡΙΛΙΟΥ

ΔΙΟΡΓΑΝΩΣΗ: Α.Σ. ΔΙΟΝΥΣΟΣ ΑΜΦΙΚΛΕΙΑΣ 
Δελτίο τύπου 1.4.2013 
 Ο Α.Σ. Διόνυσος διοργανώνει όπως κάθε χρόνο τέτοια εποχή τον ορεινό αγώνα δρόμου Μονοπάτι Παρνασσού που έχει καθιερωθεί στην συνείδηση των αγωνιζομένων...

ENΩΣΗ ΓΥΝΑΙΚΩΝ ΦΩΚΙΔΑΣ: ΕΚΔΗΛΩΣΗ ΓΙΑ ΤΟΝ ΣΤΡΑΤΗΓΟ ΜΑΚΡΥΓΙΑΝΝΗ


ENΩΣΗ ΓΥΝΑΙΚΩΝ ΦΩΚΙΔΑΣ
ΔΕΛΤΙΟ  ΤΥΠΟΥ

          Η ΄Ενωση Γυναικών Φωκίδας διοργανώνει εκδήλωση Μνήμης για την ηρωϊκή μορφή της Ελληνικής Επανάστασης, Στρατηγό Μακρυγιάννη.
          Η εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί στις 14 Απριλίου, ημέρα Κυριακή και ώρα 11 π.μ. στην αίθουσα της Παλαιάς Βουλής.
          Ομιλητές θα είναι:

Υπόσχεται αποκαλύψεις για το ρόλο της τρικομματικής στην Κύπρο


Αποκαλύψεις ως προς τον ρόλο της ελληνικής κυβέρνησης στις εξελίξεις στην Κύπρο, υπόσχεται τώρα ο ΣΥΡΙΖΑ. Παράλληλα, δηλώνει την ετοιμότητά του να εντείνει τη δράση του με στόχο να φύγει η κυβέρνηση και να «σταματήσει η καταστροφή».
«Στο προσεχές διάστημα θα αποκαλύψουμε το ρόλο που έπαιξαν η ελληνική κυβέρνηση πρώτα στο να περάσουν οι καταστροφικές αποφάσεις στο Eurogroup, και στη συνέχεια, στην εθελόδουλη χαρά της για την καταστροφή της Κύπρου, νομίζοντας ...

Οι νέες τιμές για το χαράτσι – Μειωμένος φόρος με τιμή ζώνης ως 1500 ευρώ και αυξήσεις – φωτιά στα εκτός σχεδίου

Το χαράτσι ... πέθανε, ζήτω το νέο χαράτσι. Δεν αλλάζουν και πολλά πράγματα προς το καλύτερο, όπως ήταν και το αναμενόμενο καθώς επί της ουσίας πρέπει να βρεθούν όσα χρήματα κοπούν από το χαράτσι από αλλού και έτσι χαμένοι θα είναι και πάλι οι πολίτες.
Τώρα το σενάριο (προσέξτε, πρόκειται για σενάριο, δεν υπάρχει καμία επίσημη ανακοίνωση), λέει ότι θα υπάρξει μείωση στο φόρο για τα λεγόμενα μεσαία στρώματα.
Ουσιαστικά θα επιβαρυνθούν λιγότερο όσοι έχουν σπίτι από 50 ως και 120 τετραγωνικά και το ακίνητό τους βρίσκεται σε περιοχή με τιμή ζώνης ως 1.500 ευρώ.
Αυτοί που θα επιβαρυνθούν πολύ περισσότερο είναι όσοι ...

Αχ, το τσαμένο!


Καλή η προσπάθεια του Διευθυντή της S&B κ. Γιάννη Σανούδου να μας
πείσει μέσα στο Δημοτικό Συμβούλιο για το πόσο η εταιρεία ...

Ενα πακέτο σε δύο μέρη.


Πρόταση νόμου για τα υπερχρεωμένα νοικοκυριά έφερε προχτές το ΚΚΕ στη Βουλή (η οποία παρέμενε κλειδωμένη στα συρτάρια του Κοινοβουλίου επί επτά μήνες) - όπως
και να ’χει, η πρόταση επιτέλους συζητήθηκε.

ΕΚΘΕΣΗ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑΣ " ΦΤΟΥ ΞΕΛΕΥΤΕΡΙΑ - FREEDOM TO ALL! "

Η Φωτογραφική Ομάδα F9  και η Κινηματογραφική Λέσχη Ιτέας  σε συνεργασία με τη Λέσχη Φωτογραφίας & Κινηματογράφου Χανίων διοργανώνει έκθεση φωτογραφίας στην Χάρμαινα στα Ταμπάκικα στο εργαστήριο του Μερινόπουλου και στην Ιτέα σε χώρο που θα ανακοινωθεί σύντομα.



 Οι φωτογραφίες που παρουσιάζονται διακρίθηκαν...