Translate

ΕΡΩΧΟΣ

ΚΟΙΝΩΝΙΚΑ ΠΕΡΙΟΧΗΣ

....Σήμερα, Δευτέρα 18 Μαρτίου, σύμφωνα με το Εορτολόγιο, γιορτάζουμε την Καθαρά Δευτέρα ....Ανοιχτό το Χιονοδρομικό Κέντρο Παρνασσού....

Παρασκευή 5 Απριλίου 2013

Έπεσαν βαρειές καμπάνες σε παίχτες της Μαλεσίνας!


  Σε δυο  παίχτες της Μαλεσίνας που φέρονται να πρωτοστάτησαν  στα επεισόδια του περασμένου Σαββάτου στον ατυχή αγώνα στο γήπεδο της Στυλίδας ανάμεσα στη γηπεδούχο και την Μαλεσίνα επιβλήθηκαν τσουχτερές ποινές  που αγγίζουν και τον αποκλεισμό επί  22 αγωνιστικές.
Όπως ανέφερε στην αποκλειστική δήλωση του....
στο  κεντρικό  δελτίο του ΛΑΜΙΑ FM-1 ο  πρόεδρος της Ένωσης Ποδοσφαιρικών Σωματείων Φθιώτιδας αναμένει την έμπρακτη μεταμέλεια και έκφραση σεβασμού  προς τους θεσμούς  της Διοίκησης της λοκρικής ομάδας και του ποδοσφαιριστή Δέδε , διαφορετικά θα επιβληθούν οι  προβλεπόμενες κυρώσεις.
Όπως είπε ο κ. Κουτρουμάνος  «Υπάρχει ελπίδα ακόμη και να μην τιμωρηθεί η ομάδα της Μαλεσίνας η οποία κατηγορείται ότι πρωτοστάτησε στα θλιβερά γεγονότα που έλαβαν χώρα το περασμένο Σάββατο στο γήπεδό της Στυλίδας στον αγώνα της τοπικής ομάδας με την ομάδα τους. Εάν οι παράγοντες της ομάδας της Μαλεσίνας καθώς και οι ποδοσφαιριστές που καταφέρθηκαν με βαρύτατους χαρακτηρισμούς κατά της Ένωσης, ανακαλέσουν και δείξουν έτσι έμπρακτα τη μεταμέλειά τους υπάρχει περίπτωση να μην τιμωρηθεί η ομάδα τους». 
Ο πρόεδρος του κορυφαίου θεσμού στο  φθιωτικό  ποδόσφαιρο κ. Κουτρουμάνος πρόσθεσε ότι όσον αφορά τον προχθεσινό διακοπέντα αγώνα αυτός κατακυρώνεται υπέρ της γηπεδούχου ομάδας ενώ ήδη επιβλήθηκαν  ποινές αποκλεισμού έως και είκοσι δύο μηνών στους δύο πρωταίτιους ποδοσφαιριστές της ομάδας της Μαλεσίνας. 
Δεν θέλουμε να τιμωρήσουμε την ομάδα η οποία κινδυνεύει ακόμη και με υποβιβασμό στην τοπική κατηγορία αρκεί να αντιληφθούν τα λάθη τους και να ανακαλέσουν τις ύβρεις τους προς την Ένωση ποδοσφαιρικών σωματείων Φθιώτιδας επισήμανε ο κ. Κουτρουμάνος.
lamiafm1.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου