Translate

ΕΡΩΧΟΣ

ΚΟΙΝΩΝΙΚΑ ΠΕΡΙΟΧΗΣ

....Τίτη σήμερα 19 Μαρτίου....

Τετάρτη 27 Ιουνίου 2012

Ο πρώην αντιδήμαρχος της Φθ/δας που ελέγχεται από το ΣΔΟΕ για 2,8 εκ. ευρώ, στο lamiastar.gr: "Δεν είχα ποτέ τόσα χρήματα"

Το πόρισμα του ΣΔΟΕ Στερεάς Ελλάδας καίει πρώην αντιδήμαρχο δήμου της Φθιώτιδας. Τα στοιχεία δείχνουν πως από τους λογαριασμούς του σε διάφορες τράπεζες έχουν διακινηθεί χρήματα που φτάνουν τα 2 εκατομμύρια 800 χιλιάδες Ευρώ. Το lamiastar.gr επικοινωνησε μαζί του. Μας είπε πως αυτή την στιγμή στους λογαριασμούς του βρίσκονται ελάχιστα χρήματα που δεν αρκούν για να ζήσουν τον ίδιο και την οικογενειά του.

Εγκαινεια γεφυρας στην Βριλια της Αμφικλειας τη δεκαετία του 1920

Με πολυ κοσμο και πολλη διακοσμηση,οπως αλλωστε αξιζε, εγιναν τα εγκαινεια της γεφυρας.

ΛΙΛΑΙΑ 7-11-1929 - Λεβεντόγεροι της Ρούμελης


«Οιδίπους Τύραννος» με Χειλάκη-Μαρκουλάκη

Στις 6 και 7 Ιουλίου

Ο Οιδίποδας, το παιδί της Τύχης. Ο Οιδίποδας, ως το αρχετυπικό πρόσωπο που προκαλεί τη μοίρα του. Ο Οιδίπους Τύραννος του Σοφοκλή (430-425 π.Χ.), σε σκηνοθεσία και διασκευή Τσέζαρις Γκραουζίνις, που παρουσιάζεται στις 6 και 7 Ιουλίου στο Αρχαίο Θέατρο της Επιδαύρου, είναι μια αρσενική τελετουργία που ψάχνει πως είναι να χάνει κανείς, παραμένοντας «νικητης», πως «κερδίζει» ενώ τα αρνείται όλα. 

Μάθετε για τον Ελληνισμό της Αυστραλίας με ένα «κλικ»!

Ηλεκτρονικό εργαλείο δίνει στοιχεία από την απογραφή του 2011

Αν θέλετε να μάθετε πόσοι Έλληνες ζουν σε κάθε γωνιά της Αυστραλίας, πότε μετανάστευσαν, αν μιλούν ελληνικά, είναι πολύ απλό αρκεί να επισκεφτείτε την ιστοσελίδα του Ελληνικού Προγράμματος της κρατικής Ραδιοφωνίας SBS,www.sbs.com.au/greek.

Ο Θανάσης Γιαννόπουλος νέος διοικητής του ΕΟΠΥΥ;

Ο καθηγητής ιατρικής και πρώην υφυπουργός Υγείας Θανάσης Γιαννόπουλος φαίνεται ότι θα αναλάβει τελικά το δύσκολο πόστο του ΕΟΠΥΥ.

Το ΣΔΟΕ βρήκε αντιδήμαρχο από τη Στερεά Ελλάδα με καταθέσεις 3 εκατ. ευρώ

Τρία εκατομμύρια ευρώ έχει εντοπίσει το ΣΔΟΕ απο τους ελέγχους που πραγματοποιεί σε λογαριασμό αντιδημάρχου στη Στερεά Ελλάδα, ποσόν το οποίο δεν δικαιολογείται με βάση τα εισοδήματά του.

ΦΩΤΟ: Τρομοκρατική επίθεση στα γραφεία της Microsoft στο Μαρούσι!

Τρεις άγνωστοι άνδρες υπό την απειλή όπλων και φορώντας κουκούλες, ανάγκασαν τους φύλακες του κτιρίου της Microsoft στο Μαρούσι να απομακρυνθούν και στη συνέχεια αφού περίελουσαν περιμετρικά το κτίριο με βενζίνη, έβαλαν φωτιά και εξαφανίστηκαν.....

ΦΩΤΟ – Αναρρίχηση στο Getu: Μια επικίνδυνη αποστολή!

Η αναρρίχηση στο Getu της Κίνας βρίσκεται στο… χάρτη κάθε επαγγελματία ορειβάτη που σέβεται τον εαυτό του! Ένα από τα φυσικά θαύματα της Κίνας, «Ο Βράχος του Δράκου» όπως ονομάζεται, δεν είναι τίποτα άλλο από έναν κατακόρυφο βράχο με φυσικά ανοίγματα, που αποτελεί τον πιο εντυπωσιακό «φυσικό τοίχο αναρρίχησης» στον κόσμο!

Τα χρήματα λιγοστεύουν, τα φάρμακα εξαντλούνται, τα θαύματα όμως ΠΟΤΕ!

Ένα κοριτσάκι, πήρε τον κουμπαρά του κι άδειασε το περιεχόμενο. Μέτρησε τρεις φορές τα κέρματα, του για να μην κάνει κανένα λάθος. Ήταν ένα δολάριο και 11 σέντς. Πήρε τα κέρματα και πήγε στο φαρμακείο της γειτονιάς.
Ο φαρμακοποιός, εκείνη την στιγμή, μιλούσε με ένα καλοντυμένο κύριο και δεν πρόσεξε την μικρή. Το κοριτσάκι έκανε κάποιο θόρυβο με τα πόδια του, αλλά τίποτε. Τότε πήρε ένα από τα κέρματα της και το χτύπησε πάνω στο γραφείο του.

Λαμπραντόρ έσωσε βρέφος από σίγουρο πνιγμό

Βούτηξε στη πισίνα και το ισορρόπησε στη πλάτη του

Ο σκύλος είναι ο πιο πιστός φίλος του ανθρώπου, κάτι που απέδειξε περίτρανα ο Bear, το Λαμπραντόρ μια οικογένειας στο Μίσιγκαν των ΗΠΑ.

Αρχαία Ελληνικά ανέκδοτα



Τα αρχαία Ελληνικά ανέκδοτα είναι πνευματώδη και διδακτικά. Μας χαρίζουν το γέλιο αλλά εκφράζουν και το αρχαίο Ελληνικό πνεύμα στην πιο χαριτωμένη μορφή του.

Θεατρική παράσταση στην Αράχωβα.


Όταν κοιτάς από ψηλά - Μοιάζει ο κόσμος ζωγραφιά...