ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ

Translate

Κυριακή, 5 Αυγούστου 2012

«Ολοκληρώνεται το έγκλημα σε βάρος της κοινωνίας»

Ο ΣΥΡΙΖΑ κατηγορεί την κυβέρνηση για «συνευθύνη» με την τρόικα

Ο ΣΥΡΙΖΑ με ανακοίνωσή του κατηγορεί την κυβέρνηση ότι η σημερινή συνάντηση μεταξύ κυβέρνησης και τρόικας είχε τα αναμενόμενα αποτελέσματα, δηλαδή, μείωση μισθών και συντάξεων, περικοπές κοινωνικών επιδομάτων, διάλυση του κοινωνικού κράτους, με βασικό θύμα την υγεία, και ο κατάλογος με τα μέτρα δεν έχει τέλος.

Θέατρο "Φρύνιχος", Δελφοί - Τι Βουλή θα παραδώσεις μωρή;

επιθεώρηση
Τι Βουλή θα παραδώσεις μωρή;
6 Αυγούστου 2012, Δευτέρα
Θέατρο "Φρύνιχος", Δελφοί
Συγγραφείς: Άννα Παναγιωτοπούλου, Αλέξης Καλλίτσης, Μίνως Θεοχάρης
Σκηνοθεσία: Φωκάς Ευαγγελινός, Άννα Παναγιωτοπούλου

Greecevirtual : Ταξίδεψε πανοραμικά πριν βρεθείς εκεί

Το greecevirtual.gr εκτός από μια οπτική πανδαισία, αποτελεί παράλληλα ένα χρήσιμο τουριστικό εργαλείο για τιςδιακοπές, καθώς προσφέρει μια σειρά χρήσιμων πληροφοριών για τη διαμονή, τα ξενοδοχεία, ταεστιατόρια, τα μπαρ, σημεία όπου μπορείς να κάνειςιστιοπλοΐα, θαλάσσια σπορ,εναλλακτικό τουρισμό και άλλες δραστηριότητες.Απολαύστε το!!!

18-4-1964 KATA ΤΗΝ ΚΑΤΟΧΗΝ 400.000.000 ΔΟΛΛΑΡΙΩΝ ΕΔΑΝΕΙΣΕΝ Η ΕΛΛΑΣ ΕΙΣ ΓΕΡΜΑΝΙΑΝ ΚΑΙ ΤΗΝ ΙΤΑΛΙΑΝ

Έκτακτο δελτίο της ΕΜΥ για κύμα καύσωνα- Διαβάστε αναλυτικά

Στους 42 θα σκαρφαλώσει το θερμόμετρο τις  επόμενες ημέρες στη χώρα. Δείτε τον καιρό μέχρι την Παρασκευή. 

" Αυγουστιάτικες βραδιές στο Οινοχώρι, 04.08.2012

Ο Λαογραφικός και Χορευτικός Σύλλογος Αμφίκλειας "Η Δαδιώτικη Εστία" ανταποκρίθηκε πρόθυμα στην σχετική πρόσκληση και με ένα χορευτικό τμήμα του, στις 04.08.2012, συμμετείχε στις εκδηλώσεις "ΑΥΓΟΥΣΤΙΑΤΙΚΕΣ ΒΡΑΔΙΕΣ" στο γειτονικό κατάφυτο και δροσερό Οινοχώρι Φωκίδας, (υψόμετρο 850μ.) Η εντυπωσιακή παρουσία του χορευτικού αλλά και η εξαιρετική οργάνωση και φιλοξενία από πλευράς των διοργανωτών, σε συνδυασμό με το όμορφο δασικό περιβάλλον, πρόσφεραν μια ξεχωριστά όμορφη βραδιά σε όσους παραβρέθηκαν.

Συγκλονιστικό βίντεο! "I am Greek and i want to go Home"

Ένα συγκλονιστικό βίντεο! Μια από τις Καρυάτιδες που βρίσκονται στο Βρετανικό Μουσείο σπάει τη σιωπή χιλιάδων χρόνων και ζητά την επιστροφή της στα πάτρια εδάφη...

Το ΜΟΛΩΝ ΛΑΒΕ του Λεωνίδα- Σαν σήμερα- Η μάχη των Θερμοπυλών σε βίντεο!

Σαν σήμερα ο Λεωνίδας επικεφαλής των 300 είπε το ιστορικό Μολών Λαβέ. Οι 300 Σπαρτιάτες μαζί με τους 700 Θεσπιείς, αντιστάθηκαν μέχρι να πέσει και ο τελευταίος, αλλά έμειναν για πάντα στην ιστορία.

Τα όσα έχουν γραφτεί για τους 300 του Λεωνίδα είναι πολλά και όλα θριαμβευτικά.

Το History Channel παρουσιάζει με λεπτομερή τρόπο -και με τη βοήθεια της σύγχρονης τεχνολογίας- τη μάχη που έμεινε στην ιστορία. Τη μάχη των Θερμοπυλών.

Τριήμερο πανηγύρι 5-6-7 Αυγούστου στο Μόδι

ΤΟΥ ΣΩΤΗΡΟΣ ΣΤΟ ΜΟΔΙ – ΤΡΙΗΜΕΡΟ ΠΑΝΗΓΥΡΙ 5/6/7 ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ
To πρωί λειτουργούσε στην Αγία Σωτήρα. Φεύγανε οι παρέες ανατολικά, και ήταν όλοι λαμπροφορεμένοι. Φαινόντουσαν στο Γκαλντερίμι τα πολύχρωμα φουστάνια. Ηταν Iτότε ένα ύφασμα το σαντούκ. Είχε μπούκλες στο υφάδι κι ύστερα βγήκε ο ταφτάς.

27-5-1933: Επιστολή πρός ΄΄ΜΕΓΑ ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΟΝ Η ΦΘΙΩΤΙΣ΄΄