ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ

Translate

Παρασκευή, 20 Ιουλίου 2012

Το Street View μας μεταφέρει στην Ανταρκτική - Ψηφιακή περιήγηση στο Νότιο Πόλο

Πέρα από χρήσιμο εργαλείο για επαγγελματίες, οι χάρτες της Google και ιδίως η υπηρεσία Street View είναι το κατάλληλο μέσο για να εξερευνήσουμε τοποθεσίες που δύσκολα θα βρεθούμε.

Με τη βοήθεια του Polar Geospatial Center του πανεπιστημίου της Minnesota και του New Zealand Antarctic Heritage Trust, το Street View μας επιτρέπει να απολαύσουμε το τοπίο της παγωμένης ηπείρου, ακόμα και να περιηγηθούμε σε αυτό. 

Η Βουλή υπενθυμίζει: Όλοι οι ΒΟΛΕΥΤΕΣ ταξιδεύουν δωρεάν α' θέση στα πλοία!!

Δείτε πως ζούνε πλουσιοπάροχα οι τσάμπα μάγκες της Βουλής, εις βάρος όλων μας, τη στιγμή που όλοι αυτοί οι προδότες, μας έχουν καταδικάσει να ζούμε μέσα στη φτώχεια και την ανέχεια!! Τη στιγμή που μας εξαναγκάζουν να πληρώνουμε δικά τους "λάθη", τη στιγμή που εξαιτίας τους αυτοκτονούν καθημερινά συνάνθρωποι μας, αυτοί απολαμβάνουν βασιλικά προνόμια, με δικά μας λεφτά! Καμαρώστε τους!!

Στο ψυχιατρείο...

Ο Μήτσος και η Καίτη ήταν τρόφιμοι σε ένα ψυχιατρείο...
Μια μέρα, καθώς έκαναν βόλτα , ο Μήτσος έκανε μια βουτιά στην πισίνα και έπιασε πάτο...

Η Καίτη αμέσως έπεσε μέσα να τον σώσει .

Κολύμπησε μέχρι τον πάτο και τον τράβηξε έξω .

Ο διευθυντής όταν έμαθε την ηρωική πράξη της Καίτης αμέσως διέταξε....

να αφεθεί πάλι στην κοινωνία εφόσον ήταν πια υγιής και ώριμη ..

ΠΑΡΝΑΣΣΟΣ: Άγγιγμα Θεού... Εορτασμός Προφήτη Ηλία"Άγγιγμα Θεού" προσέφερε ο Προφήτης Ηλίας ,
σε όσους  τον επισκέφτηκαν και γιόρτασαν μαζί του , σήμερα πρωί στην κορυφή του αναβατήρα Βάκχου (στην σκιά του Γεροντόβραχου).


ΠΗΓΕΣ ΣΤΗ ΠΟΛΥΔΡΟΣΟ - ΖΕΛΗ


ΖΕΛΗ

Πολλές είναι οι πηγές στον Παρνασσό, που φημίζονται για τα θαυμαστά κρύα νερά τους, τα παγωμένα σαν το κρούσταλλο.
Και πριν από όλα πρέπει να σημειωθεί ότι η φύση χάρισε αφειδώλευτα τις πηγές της στη βορεινή πλευρά του βουνού (προς Πολύδροσο).
Από τις πιο ονομαστές πηγές είναι η Αρνόβρυση και η Ζέλη, πρώτες σε επιχώρια διασημότητα.

Μαύρη επέτειος για τον ελληνισμό

Μαύρη επέτειος η 20η Ιουλίου για την Κύπρο και τον απανταχού ελληνισμό. Σαν σήμερα πριν από 38 χρόνια, περίπου 40.000 Τούρκοι στρατιώτες υποστηριζόμενοι από την αεροπορία και το ναυτικό εισέβαλαν, κατά παράβαση του καταστατικού χάρτη των Ηνωμένων Εθνών, στη βόρειο Κύπρο.

Φθηνότερες οι κλήσεις προς κινητά

Μειώσεις έως 45% στις χρεώσεις των κλήσεων προς τα κινητά τηλέφωνα από όλα τα δίκτυα (σταθερά και κινητά) αναμένεται να φέρουν τα νέα τέλη τερματισμού των κλήσεων στα δίκτυα κινητής τηλεφωνίας που αποφάσισε χθες η Εθνική Επιτροπή Τηλεπικοινωνιών και Ταχυδρομείων.

Γιορτή κρασιού στο Δίστομο