Translate

ΕΡΩΧΟΣ

ΚΟΙΝΩΝΙΚΑ ΠΕΡΙΟΧΗΣ

....Σήμερα, Δευτέρα 18 Μαρτίου, σύμφωνα με το Εορτολόγιο, γιορτάζουμε την Καθαρά Δευτέρα ....Ανοιχτό το Χιονοδρομικό Κέντρο Παρνασσού....

Παρασκευή 17 Αυγούστου 2012

Βοιωτία: Απήγαγαν επιχειρηματία και τον αλυσόδεσαν - Τον βρήκε τυχαία ένας βοσκός και τον απελευθέρωσε!

- Οι απαγωγείς δεν πρόλαβαν να ζητήσουν λύτρα! 
- Ο 54χρονος αλυσοδεμένος επιχειρηματίας βρέθηκε κατά λάθος από τον βοσκό 
- Για αρκετές ώρες οι αστυνομικοί προσπαθούσαν να ξεκαθαρίσουν αν ήταν ληστεία ή απαγωγή 
- Οι δράστες σχεδιάζαν να βάλουν τον επιχειρηματία σε κρύπτη!

ΜΕ ΥΨΗΛΟΥΣ ΣΤΟΧΟΥΣ Ο ΑΣΤΕΡΑΣ ΙΤΕΑΣ

Ο Αστέρας Ιτέας θα δώσει οκτώ αγώνες μέσα στον Σεπτέμβριο. Οι έξι είναι φιλικοί αγώνες στα πλαίσια της προετοιμασίας της ομάδας και οι δύο είναι οι υποχρεώσεις της ομάδας στο κύπελλο. Το πρόγραμμα των αγώνων είναι:
- 01/09 Διαγόρας Πολύδροσου
- 05/09 Αμφισσαικός
- 09/09 Αμφίκλεια
- 12/09 Ναυπακτιακός Αστέρας
- 15/09 Λαμία , η οποία αγωνίζεται στην Δ΄ Εθνική
- 18/09 Άσπρα Σπίτια

Αγιασμός για τον Γ.Σ. Παρνασσό Αμφίκλειας

Τον καθιερωμένο αγιασμό για την έναρξη της νέας ποδοσφαιρικής χρονιάς πραγματοποίησε η ομάδα του Γ.Σ. Παρνασσού.Όλοι ευχήθηκαν η νέα χρονιά να έχει υγεία για όλους τους ποδοσφαιριστές,χωρίς τραυματισμούς και πολλές νίκες για την ομάδα.

Νέα μεγάλη επιτυχία της Ελλάδας! Ανάμεσα στις 5 χώρες με την υψηλότερη τιμή βενζίνης στον κόσμο!

Τα 2 ευρώ αγγίζει η τιμή της βενζίνης σε πολλές περιοχές, ιδιαίτερα της νησιωτικής Ελλάδας. Την ίδια στιγμή οι ελεγκτές της υπηρεσίας εποπτείας αγοράς, δηλώνουν πως η μεγάλη αύξηση, αλλά και οι αποκλίσεις ανά περιοχή, της βενζίνης, οφείλονται στις διεθνείς τιμές του “μαύρου χρυσού”, αλλά και την ισοτιμία ευρώ δολαρίου.

Την τελευταία εβδομάδα του Αυγούστου η ανακοίνωση των βάσεων

Τελειώνει σε λίγες ημέρες η αγωνία των υποψηφίων για εισαγωγή στην τριτοβάθμια εκπαίδευση, καθώς την τελευταία εβδομάδα του Αυγούστου (27 έως 31 του μηνός) αναμένεται να ανακοινωθούν οι βάσεις εισαγωγής σε ΑΕΙ και ΤΕΙ. 
Όπως αναφέρει η εφημερίδα Έθνος την Παρασκευή, πιθανότερη ημερομηνία ανακοινώσεων θα είναι η Δευτέρα 27 Αυγούστου.

Εντυπωσιακές φωτογραφίες επιλεγμένες από τη NASA

«Κλεφτές» ματιές στον κόσμο που μας περιβάλλει

Κατά καιρούς έχουμε δει πλήθος φωτογραφιών και εικόνων από το σύμπαν. Η NASA είναι ένας από τους φορείς που μας εξασφαλίζουν «κλεφτές» ματιές στον κόσμο που μας περιβάλει με τον εξοπλισμό που διαθέτει και τα προγράμματα που διοργανώνει.

Τα μάθατε τα νέα: Νομοταγή... κορόιδα!

Κύριε διευθυντά.
Ακούγοντας τον υφυπουργό Οικονομικών Γιώργο Μαυραγάνηνα δηλώνει ότι πρέπει να κινηθούμε «στη λογική της φορολόγησης όσων δεν δηλώνουν τα πραγματικά τους εισοδήματα και όχι της αύξησης της φορολόγησης όσων συμμορφώνονται», αναρωτήθηκα πόση σκέψη χρειάζεται επιτέλους για να εφαρμοστεί το αυτονόητο! Και αισθάνθηκα την ανάγκη να τον προτρέψω να βιαστεί αν προτίθεται να το εφαρμόσει, γιατί οσονούπω και εμείς που συμμορφωνόμαστε και που είμαστε εντάξει με τις υποχρεώσεις μας δεν θα το κάνουμε. Οχι από αντίδραση - το νομοταγές...

Πολύδροσος Παρνασσού: ΔΙΑΣΚΕΔΑΣΗ ΚΑΙ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΚΗ ΑΠΑΣΧΟΛΗΣΗ ΑΠΟ ΤΗΝ ΘΕΑ...

Πολύδροσος Παρνασσού: ΔΙΑΣΚΕΔΑΣΗ ΚΑΙ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΚΗ ΑΠΑΣΧΟΛΗΣΗ ΑΠΟ ΤΗΝ ΘΕΑ...: Μια έκπληξη μας περίμενε μπαίνοντας στο χώρο της Βιβλιοθήκης του χωριού. Είχε πρόβα η θεατρική ομάδα και θελήσαμε να μάθουμε πώς το β...

ΠΟΛΥΔΡΟΣΟΣ ΣΗΜΕΡΑ ΣΤΟ ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΧΟΛΕΙΟ: ΘΕΑΤΡΙΚΗ ΟΜΑΔΑ ΠΟΛΥΔΡΟΣΟΥ - ΣΑΝ ΠΑΛΙΟ ΣΥΝΕΜΑ

"Σαν παλιό σινεμά"
από τη Θεατρική Ομάδα Πολυδρόσου
17 Αυγούστου 2012, Παρασκευή
Προαύλιο Δημοτικού Σχολείου Πολυδρόσου
Μια παρέα νέων (Άρης, Λευτέρης, Βαγγέλης, Αλέξης) που κατοικούν σ' ένα φιλήσυχο παραθαλάσσιο χωριό γνωρίζουν τυχαία μια παρέα κοριτσιών (Στέλα, Ζωή, Ειρηνη, Κατερίνα, Δέσποινα, Αναμπέλ) που έχουν έρθει για να συνδυάσουν δουλειά (ως τραγουδίστριες) και διακοπές. Δυστυχώς, τα κορίτσια μένουν πολύ γρήγορα χωρίς δουλειά και χωρίς λεφτά.