Translate

ΕΡΩΧΟΣ

ΚΟΙΝΩΝΙΚΑ ΠΕΡΙΟΧΗΣ

....Τίτη σήμερα 19 Μαρτίου....

Σάββατο 8 Σεπτεμβρίου 2012

Κοντά σε μεγάλη ανακάλυψη οι επιστήμονες του CERN

Oι επιστήμονες του CERN μπορεί να βρίσκονται κοντά σε μια μεγάλη ανακάλυψη, που θα τους φέρει πιο κοντά στην κατανόηση της εξέλιξης του Σύμπαντος, καθώς τα ευρήματα από το πείραμα LHCb, που σχετίζονται... με την έρευνα για την αντιύλη είναι αποσκοπούν στο να εξηγήσουν φαινόμενα που συνέβησαν στα πρώτα λεπτά μετά τη Μεγάλη Έκρηξη.

Τι γράφουν οι στρατιώτες στο twitter; Η σκοπιά ...έχει έμπνευση!

Μέχρι τώρα μεταδίδαμε και διαβάζαμε τα twitter του Α/ΓΕΕΘΑ. Ώρα να δούμε τα πιο ξεκαρδιστικά και έξυπνα μηνύματα των στρατιωτών.

Είναι απίστευτο τι …έμπνευση έχουν!


ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΤΑ

Καταγγελίες ντροπής! Στέλνουν τους καρκινοπαθείς σε Βουλγαρία και Κωνσταντινούπολη για να αγοράσουν φάρμακα

Η δημόσια υγεία βρίσκεται σε κίνδυνο λόγω της χρεοκοπίας του δημόσιου αλλά και του ιδιωτικού συστήματος υγείας, καταγγέλλουν νοσοκομειακοί γιατροί... από τη Θεσσαλονίκη και τη Βόρεια Ελλάδα.Η προσέλευση των ασθενών στα νοσοκομεία έχει αυξηθεί κατά 30-40% και αναμένεται το ποσοστό αυτό να φτάσει στο 50%, χωρίς όμως να βρίσκουν ανταπόκριση καθώς τα δημόσια νοσοκομεία υποχρηματοδοτούνται και περικόπτονται εφημερίες θέτοντας σε κίνδυνο τη ζωή των πολιτών.

Στις 10:00΄σήμερα το πρωί βγαίνουν στο δρόμο όλοι οι συνταξιούχοι της Λαμίας

Δεν μπορούμε να πάρουμε ούτε μια σοκολάτα στα εγγόνια μας...., λένε οι συνταξιούχοι!
"Ξεσηκωθείτε. Ξυπνήστε και σηκωθείτε από τον καναπέ και τα καφενεία..."
- Κάλεσμα σε όλους τους συνταξιούχους όλων των ταμείων για σήμερα το πρωί στις 10:00΄ στην πλατεία πάρκου στη Λαμία, για συγκέντρωση διαμαρτυρίας...

Η ιστορία του κόσμου σε δύο λεπτά - ΒΙΝΤΕΟ

Μέσα σε δύο λεπτά ο Joe Bush επιχειρεί να αφηγηθεί με εικόνες την ιστορία του κόσμου μας.  Ο Bush έκανε το βίντεο αυτό στο πλαίσιο μαθήματος παραγωγής βίντεο. Οι εικόνες είναι από το διαδίκτυο και η μουσική από την ταινία «Inception».

Μαύρα κοράκια με νύχια γαμψά…

Όταν μια χώρα, όπως η Ελλάδα, βρίσκεται σε προφανή αδυναμία να δανειστεί από τις αγορές και επί μακρόν στο στόχαστρο των κερδοσκόπων επειδή κατέχει ακόμα μεγάλη ακίνητη περιουσία, τότε πιέζεται πολλαπλώς και από πολλούς για να πωλήσει σε τιμές ευκαιρίας.

Κάπως έτσι «δόθηκε» η ΑΤΕ στην Τράπεζα Πειραιώς.


Κάπως έτσι μεθοδεύεται και η...

ΚΑΤΑΓΡΑΦΗ ΤΟΥ 1823 - ΚΑΤΑΚΑΗΜΕΝΗ ΑΡΑΧΩΒΑ

Μία απο τις πιο παλιές καταγραφές που έχουμε για το κάψιμο της Αράχωβας είναι και αυτή που θα διαβάσετε παρακάτω, και βρίσκετε στα αρχεία της Βουλής.  Είναι μία αναφορά πολεμικών επιχειρήσεων στην Στερεά Ελλάδα, από κάτοικο του Χρισσού τον Ιούνιο του 1823. Όπως διαβάζουμε οι Τούρκοι δεν έκαψαν μόνο την Αράχωβα αλλά και το Δίστομο,  τα Καλύβια της Αράχωβας, το Καστρί και σταμάτησαν στο Χρισσό μετά από αντίσταση, αλλά κατάφεραν να κάψουν  δύο με τρία σπίτια.

Δελτίο τύπου εκδήλωσης για την αντιπροσωπεία δημοσιογράφων στους Δελφούς

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ
  Τους Δελφούς θα επισκεφθεί αύριο αντιπροσωπεία Κυπρίων και Ελλήνων δημοσιογράφων από την Καλαμαριά, την Πάφο, την Πρέβεζα, την Κέρκυρα, την Μυτιλήνη την Πολωνία καθώς και ο Αντιδήμαρχος Stanislaw Sienko της Ζεζούφ.