Translate

ΕΡΩΧΟΣ

ΚΟΙΝΩΝΙΚΑ ΠΕΡΙΟΧΗΣ

....Τίτη σήμερα 19 Μαρτίου....

Σάββατο 28 Απριλίου 2012

Η αλήθεια για την Ελλάδα - Το post που σαρώνει στο διαδίκτυο!


Μια πραγματικά αξιέπαινη προσπάθεια ενός Έλληνα κάνει το γύρο των social media...και του διαδικτύου τις τελευταίες ημέρες.Φιλοξενείται μάλιστα και στο 9gag μια από τις δημοφιλέστερες σελίδες παγκοσμίως.
Ο Δημήτρης από την Ελλάδα, όπως συστήνεται στον κόσμο, ετοίμασε στα αγγλικά μια εκτενέστατη δημοσίευση γύρω από τους μύθους και την πραγματικότητα στην Ελλάδα.Θίγοντας έτσι σημαντικά ζητήματα.Το δημοσίευμα εξηγεί τα όσα τα ξένα μέσα συχνά δεν λένε....

HELLO 9GAGers!








Το όνομά μου είναι Δημήτρης και είμαι από την Ελλάδα









Η Ελλάδα είναι μία από τις ομορφότερες χώρες στον κόσμο. Έχουμε ένα μπλε της θάλασσας και το μπλε του ουρανού! θαυμάσιο ήλιο και ανθρώπους από όλο τον κόσμο να μας επισκέπτονται για να απολαύσουν κάθε χρόνο τον όμορφο καιρό μας, την πολύ μεγάλη ιστορία μας, το εξαιρετικό μεσογειακό φαγητό μας και τη φημισμένη φιλοξενία μας!






















Ωστόσο, όπως γνωρίζετε, η Ελλάδα έχει πρόσφατα πολλά προβλήματα. Η οικονομία μας έχει καταρρεύσει.












Οι ξεπεσμένοι πολιτικοί μας δίνουν συνεχώς ψευδείς υποσχέσεις γεμάτες σκατά και οι μάζες τους πίστεψαν και τους εμπιστεύτηκαν.















Η αστυνομία μας, αντί να προστατεύει εμάς, προστατεύει τους ξεπεσμένους πολιτικούς μας και τα συμφέροντα των τραπεζών και των πλουσίων. Η αστυνομική βία στην Ελλάδα έχει πάρει ακραίες διαστάσεις. Σχεδόν κάθε μέρα μπορείτε να δείτε ΜΑΤ να εκτοξεύουν δακρυγόνα στους πάντες, χωρίς να συγκινούνται. Ακόμη και σε ηλικιωμένους και παιδιά, χωρίς λόγο!













Με την ευκαιρία, ο «γέρος» που βλέπετε είναι ο Μανώλης Γλέζος, ο οποίος είναι φημισμένος για το κατέβασμα της σημαίας με τη σβάστικα από την Ακρόπολη κατά τον Β’ Παγκόσμιο Πόλεμο.
Η Wikipedia λέει συγκεκριμένα:
«Στις 30 Μαΐου 1941, αυτός και ο Απόστολος Σάντας ανέβηκαν στην Ακρόπολη και γκρέμισαν τη σβάστικα, που ήταν εκεί από την 27η Απριλίου του 1941, όταν οι δυνάμεις των Ναζί είχαν εισέλθει στην Αθήνα. Αυτή ήταν η πρώτη πράξη αντίστασης που πραγματοποιήθηκε στην Ελλάδα. Ενέπνευσε όχι μόνο τους Έλληνες, για όλους τους ανθρώπους, να αντισταθεί ενάντια στην κατοχή, και καθιέρωσε και τους δύο ως δύο διεθνείς αντι-ναζιστές ήρωες.»
Αυτός ο «Μπάτσος» που έχει ΧΑΡΑ στο πρόσωπό του, ασεβεί στην χώρα του και στην ιστορία της χώρας του ρίχνοντας δακρυγόνα ειδικά σε αυτό τον ήρωα του Β’ Παγκοσμίου Πολέμου.
Και ασεβούν σε ΟΠΟΙΟΝΔΗΠΟΤΕ,
Εδώ είναι μια άλλη φωτογραφία του ίδιου «γέρου» που χτυπήθηκε από τα ΜΑΤ:
Κατά τη διάρκεια των ταραχών, είπαν ότι υπήρξαν πολλοί άνθρωποι που σπάσανε καταστήματα, κατέστρεψαν αυτοκίνητα / ιδιωτικές περιουσίες και έριξαν βόμβες μολότοφ στην Αθήνα.
Κάποιοι άνθρωποι πήραν φωτογραφίες από αυτούς τους ανθρώπους που είχαν τα πρόσωπά τους καλυμμένα και κρατούσαν ξύλα και έριχναν πέτρες εναντίον ειρηνικών διαδηλωτών και γενικά «έκαναν φασαρία». Είναι τμήμα της ελληνικής αστυνομίας!
Μυστικοί αστυνομικοί οπλισμένοι με ραβδιά, πέτρες, τούβλα, φορώντας πολιτική περιβολή. Οτιδήποτε τοποθετημένο σε μια όμορφη «συμφωνία ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΗΣ» από την κυβέρνηση για αλλαγή της κοινής γνώμης με τη δική τους προπαγάνδα … Εδώ είναι μερικές εικόνες από αυτούς τους ανθρώπους. Μια εικόνα = χίλιες λέξεις:
Έλληνες χάνουν τις δουλειές τους. Χάνουμε τα σπίτια μας. Πολλές φορές διακόπτεται η ηλεκτροδότηση σε μας (που σύμφωνα με την ευρωπαϊκή και διεθνή νομοθεσία είναι ΠΑΡΑΝΟΜΗ) αν δεν πληρώσει ένα νέο φόρο που έχει ως στόχο να δοθεί στις τράπεζες και στους διεθνείς πιστωτές μας. Η πείνα είναι πάνω από όλα, πολλοί άστεγοι και δεν μπορούμε να καταπολεμήσουμε αυτό το σύγχρονο νέο μοντέλο δικτατορίας.
Εμείς ακούμε τα νέα σας και τα μέσα ενημέρωσης που κάνουν μια ΑΠΑΙΣΙΑ προπαγάνδα για τους Έλληνες και λένε ότι είμαστε τρομεροί άνθρωποι που δεν πληρώνουμε τους φόρους μας, που κλέβουμε και ότι είμαστε τεμπέληδες.
Λοιπόν, σε ό,τι αφορά αυτό, επιτρέψτε μου να αφιερώσω ένα screenshot του Warrel Dane Nevermore του Τ-shirt του:
Η ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ ΨΕΥΔΕΤΑΙ!!!
Θέλετε απόδειξη;
Πάμε λοιπόν:
Οι Έλληνες γνωρίζουν τα πάντα γύρω από ΜΥΘΟΥΣ!
Ορισμένοι μύθοι είναι εμπνευσμένοι
Ορισμένοι μύθοι είναι Παραπλανητικοί
Ας αναλύσουμε τον σύγχρονο ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΜΥΘΟ
ΟΧΙ ΕΛΛΑΔΑ VS ΕΛΛΑΔΑ
Οι Έλληνες είναι τεμπέληδες
Μέσος όρος ωρών εργασίας ανά έτος σύμφωνα με τον ΟΟΣΑ
Ναι οι Έλληνες ξόδεψαν τα δάνεια τους όλα σε Σουβλάκι και ΟΥΖΟ!

Ναι, οι Έλληνες δεν παράγουν τίποτα!
Οι εξαγωγές από την Ελλάδα ήταν 31,5% το 2011
(Q1 2011)
Η Ελλάδα παράγει:
Αλουμίνιο
Βωξίτη
Μάρμαρο
Νικέλιο
Χαλκό
Τσιμέντο
Σωλήνες
Μαγνήσιο
Χρυσό
Μπετονίτη
Περλίτη
Όσμιο
Φυσικό αέριο
ΛΑΔΙ
Και φυσικά μεσογειακές γεύσεις!
Οι Έλληνες μολύνουν το Περιβάλλον τους
387 παραλίες έχουν κερδίσει την Γαλάζια Σημαία από το Ίδρυμα Περιβαλλοντικής Εκπαίδευσης
Εκπληρώνοντας 40 εξαιρετικά αυστηρά κριτήρια!
και άλλες 1000 είναι ΕΝΤΕΛΩΣ παρθένες!
Ναι, μα η Ελλάδα δεν έχει μέλλον!
Αυτός είναι ο ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΟΣ μύθος που έχουμε να ΠΑΛΕΨΟΥΜΕ!
Οι Έλληνες βρίσκαμε πάντα τρόπους για να ξανασηκωθούν από πολέμους, δικτατορίες, υφέσεις και πολλές άλλες φορές δυστυχώς στην τεράστια ιστορία τους!
είμαστε εργατικοί
είμαστε επίμονοι,
είμαστε μαχητές
και είμαστε πάντα ΝΙΚΗΤΕΣ
Μερικά γεγονότα που τα μέσα ενημέρωσης της χώρας σας δεν σας λένε:
- Η Γερμανία οφείλει προς την Ελλάδα: 575 δισεκατομμύρια ευρώ για
α) αποζημίωση για τον πόλεμο Β’ Παγκόσμιο Πόλεμο
β) δάνειο πολέμου που πήραν δια της βίας από την Ελλάδα ΚΑΤΑ το Β ‘Παγκόσμιο Πόλεμο
Δεν είναι οποιοσδήποτε Έλληνας αυτός που σας δίνει τα στοιχεία, αυτό ειπώθηκε από τον κ. Jacques Delpla, Οικονομικό Σύμβουλο του Sarkozy, του Πρόεδρου της Γαλλίας!
- Η Ελλάδα δεν είναι υπεύθυνη για την κρίση
Ξεκίνησε από τις Ηνωμένες Πολιτείες με τα ανεξέλεγκτα τραπεζικά δάνεια για πωλήσεις γης. Ήμασταν πάντα μια μικρή χώρα χωρίς μεγάλες βιομηχανίες, όπως αυτές της Γαλλίας και της Γερμανίας ή της Ολλανδίας. Αντιμετωπίσαμε τόσους πολέμους (κατάληψη από τους Τούρκους για 400 χρόνια μέχρι 1821  - 2 μεγάλοι πόλεμοι) κατά τους οποίους οι Έλληνες σφάχτηκαν σε τεράστιους αριθμούς, πόλεις και χωριά σβήστηκαν από το χάρτη, γυναίκες και παιδιά και άοπλοι άμαχοι, σκοτώθηκαν ή πέθαναν από την πείνα, μετά ακολούθησε ΕΜΦΥΛΙΟΣ ΠΟΛΕΜΟΣ, μετά ακολούθησε η Δικτατορία της ΧΟΥΝΤΑΣ.
- Οι ξεπεσμένοι πολιτικοί μας σε συνεργασία με τους ξεπεσμένους Γερμανούς πολιτικούς και επιχειρηματίες υπέγραψαν το ΣΚΑΝΔΑΛΟ SIEMENS, όπου έχουν υπογράψει για την αγορά τεράστιων ποσοτήτων προϊόντων της Siemens (από φώτα τροχαίας, σε κάμερες κυκλοφορίας, τον εξοπλισμό ασφαλείας, για να – το όνομα σας), για δισεκατομμύρια ευρώ. Αυτά είναι ΕΛΛΗΝΙΚΑ χρήματα από ΕΛΛΗΝΕΣ, που έφυγαν χωρίς τη γνώση και τη συγκατάθεσή μας και πήγαν σε γερμανικές τσέπες.
- Η Ελλάδα αναγκάστηκε από τη Γαλλία και τη Γερμανία να αγοράσει
ΜΕΤΑΧΕΙΡΙΣΜΕΝΟ στρατιωτικό εξοπλισμό 10 φορές στην τιμή που θα αγόραζε εξοπλισμό από τους Ρώσσους. Ελληνικά χρήματα που πήγαν σε γαλλικές και γερμανικές τσέπες και πάλι. Όσον αφορά τα νέα παιχνίδια μας αφορούσαν:
- Γερμανικά υποβρύχια όλα ελαττωματικά, πλέοντας διαγωνίως!Ίσως αυτό είναι μια νέα φευγαλέα τεχνική στη θάλασσα!
Όσο για τον υπόλοιπο στρατιωτικό εξοπλισμό που αγοράσαμε; Ήταν όλα τα σκουριασμένα και εκτός λειτουργίας. Λίγα ακόμη ελληνικά δισεκατομμύρια ευρώ που πήγαν στους γερμανικούς και γαλλικούς κάδους απορριμμάτων.
- Το ελληνικό μετρό στην Αθήνα, φτιάχτηκε από μια γερμανική εταιρεία! Και πάλι: δισεκατομμύρια ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΕΥΡΩ πήγαν σε ΓΕΡΜΑΝΙΚΕΣ τσέπες!
Τελευταίο αλλά όχι ασήμαντο και πιο σημαντικό, να θυμάστε:
ΔΕΝ ΜΙΣΟΥΜΕ ΤΟΥΣ ΓΕΡΜΑΝΟΥΣ
ΔΕΝ ΜΙΣΟΥΜΕ ΤΟΥΣ ΓΑΛΛΟΥΣ
ΔΕΝ ΜΙΣΟΥΜΕ ΤΟΥΣ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ!
Μισούμε τους ξεπεσμένους ΠΟΛΙΤΙΚΟΥΣ σας (και τους δικούς μας!)
Μισούμε τα MEDIA σας που ψεύδονται! (και τα δικά μας!)
ΑΝ ΧΑΣΟΥΜΕ αυτή τη μάχη, οι μεγάλες Τράπεζες θα κερδίσουν τον πόλεμο. Εάν η χώρα μας πέσει στα νύχια τους, Η ΔΙΚΗ ΣΑΣ ΕΙΝΑΙ ΕΠΟΜΕΝΗ!
Έτσι, παρακαλώ, σηκωθείτε από τον καναπέ σας και βγείτε στις ΠΛΑΤΕΙΕΣ και τους ΔΡΟΜΟΥΣ και ΥΨΩΣΤΕ ΤΗ ΦΩΝΗ ΣΑΣ και ΥΨΩΣΤΕ ΤΙΣ ΓΡΟΘΙΕΣ ΣΑΣ!
ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΗΘΕΙΤΕ για όλα όσα φέρνουν σε αυτόν τον κόσμο ΑΔΙΚΙΑ
Σας αφορά!
Ο κόσμος αλλάζει!
Χώρες υποδουλώνονται στις διεθνείς τράπεζες και χρηματιστηριακές εταιρείες!
Το ACTA είναι για να κρατήσει το στόμα μας κλειστό!
Η Ελλάδα είναι στη γραμμή, ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΜΗΝ ΜΑΣ ΜΙΣΕΙΤΕ για κάτι που δεν είμαστε ένοχοι!
Η χώρα μας έχει υποστεί βλάβη και χρειαζόμαστε την ΣΥΜΠΑΡΑΣΤΑΣΗ σας.
Όχι το μίσος σας!
Ευχαριστώ που το διαβάσατε…
Ευχαριστώ για την ΣΚΕΨΗ!
Από ΕΛΛΑΔΑ με αγάπη!

Εδώ το αρχικό στα αγγλικά: