Translate

ΕΡΩΧΟΣ

ΚΟΙΝΩΝΙΚΑ ΠΕΡΙΟΧΗΣ

....Σήμερα, Δευτέρα 18 Μαρτίου, σύμφωνα με το Εορτολόγιο, γιορτάζουμε την Καθαρά Δευτέρα ....Ανοιχτό το Χιονοδρομικό Κέντρο Παρνασσού....

Σάββατο 21 Ιουλίου 2012

Απόψε ο Σωκράτης Μάλαμας στις Ράχες

Σήμερα Σάββατο 21 Ιουλίου ο Διαδραστικός Σύλλογος Ραχιωτών σας προσκαλεί σε μια μοναδική συναυλία με τον Σωκράτη Μάλαμα, στο Φάρο στις Ράχες.
Ένας από τους πιο όμορφους και αγαπημένους καλοκαιρινούς προορισμούς του Σωκράτη Μάλαμα και της μουσικής του παρέας, είναι και η παραλία του Φάρου στις Ράχες.

ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΚΟΙΝΟΤΗΤΑ ΑΜΦΙΚΛΕΙΑΣ- ''Διονύσια'' 2012 Περίπατος στον Πολιτισμό

Εκδήλωση απο τη Γ’ Λυκείου Κάτω Τιθορέας

Οι μαθητές της Γ΄ Λυκείου Kάτω Τιθορέας σας προσκαλούν το Σάββατο 21 Ιουλίου στη καλοκαιρινή εκδήλωση στο χώρο του Δημοτικού Σχολείου, για να περάσουμε τέλεια με τους : Γωγω Τσαμπα , Γιαννη Τσαπρουνη , Γιαννη Γκοριτσα!

Η ''μάχη'' αυτή την φορά δεν ...χώριζε, αλλά ένωνε!

Ελληνογερμανική ποδοσφαιρική μάχη στο Μαρτυρικό Δίστομο! Η ''μάχη'' αυτή την φορά δεν ...χώριζε, αλλά ένωνε καθώς ήταν αφιερωμένη στην Μνήμη των 218 Διστομιτών που σφαγιάστηκαν στις 10 Ιουνίου 1944 από τα γερμανικά -ναζιστικά στρατεύματα κατοχής και για την δικαίωσή τους βρίσκεται σε εξέλιξη πολύχρονος δικαστικός αγώνας που έφτασε μέχρι το Διεθνές Δικαστήριο της Χάγης! Ένας αγώνας- κραυγή με μήνυμα ''ΠΟΤΕ ΠΙΑ ΠΟΛΕΜΟΣ'', συνοδευόμενος από προσκύνημα των νέων γερμανών στο Μαρτυρικό Δίστομο!

Η πρόγνωση του καιρού για το καλοκαίρι

Μίνι καύσωνες τον Ιούλιο, καλοκαιρινές θερμοκρασίες τον Αύγουστο.
Ένας θερμός σε γενικές γραμμές ξηρός και με τα συνηθισμένα για την εποχή μελτέμια του περιμένει τους Έλληνες.

Αυτό προβλέπει ο μετεωρολόγος Μιχάλης Σιούτας ο οποίος τονίζει παράλληλα ότι «φέτος ο καύσωνας ξεκίνησε από τις 10 Ιουνίου με θερμοκρασίες 35 βαθμούς Κελσίου ενώ από τις 20 Ιουνίου και μετά το θερμόμετρο έφτασε στους 40 βαθμούς με αποτέλεσμα ο Ιούνιος να είναι κατά 2-3 βαθμούς θερμότερος από το μέσο όρο των κανονικών για την εποχή θερμοκρασιών».

Ζεστάθηκε η αθλήτρια... «άναψαν» οι θεατές

Εκτός από το τρέξιμο η Michelle έχει ταλέντο και στο... κούνημα

Άφωνο ένα ολόκληρο γήπεδο άφησε με το ζέσταμα της η 19χρονη αθλήτρια του στίβου Michelle Jenneke που συμμετείχε στα 100 μέτρα μετ΄εμποδίων στο παγκόσμιο πρωτάθλημα νέων της Βαρκελώνης.

ΕΠΑΝΩ ΣΟΥΒΑΛΑ : Η ΠΗΓΗ ΤΗΣ ΑΓΙΑΣ ΒΑΡΒΑΡΑΣ

Η επάνω Σουβάλα είναι ένα εντυπωσιακά όμορφο χωριό,κρυμμένο μέσα στα πυκνά δάση με τα άφθονα νερά της βόρειας πλευράς του Παρνασσού.
Η πηγή της Αγίας Βαρβάρας βυθισμένη μέσα στο πράσινο ανάμεσα στα γάργαρα νερά που αναβλύζουν και κατηφορίζουν κελαρίζοντας υπάρχει η εκκλησία της Αγίας Βαρβάρας με το ξυλόγλυπτο τέμπλο, έργο ντόπιων σουβαλιωτών μαστόρων

Κόντρες για το άνοιγμα της Χαλυβουργίας

«Πάνω από 100 εργαζόμενοι» ζήτησαν την παρέμβαση της αστυνομίας στη Χαλυβουργία, δήλωσε ο κυβερνητικός εκπρόσωπος Σίμος Κεδίκογλου, υπογραμμίζοντας ότι η κυβέρνηση θα φροντίζει πάντα για την εφαρμογή του νόμου. Το εργοστάσιο στον Ασπρόπυργο άνοιξε κατά τη διάρκεια της νύχτας με αστυνομική παρέμβαση. Ο εισαγγελέας άσκησε ποινική δίωξη σε βαθμό πλημμελήματος σε βάρος των έξι συλληφθέντων απεργών, οι οποίοι αφέθηκαν ελεύθεροι.

Φεστιβάλ Οίτης - Τετάρτη 25 Ιουλίου

Μετά από ένα χειμώνα γεμάτο δυνατές συγκινήσεις, ο Βασίλης Παπακωνσταντίνου είναι εδώ για να ζωντανέψει την βραδιά μας και να ηλεκτρίσει τη διάθεση μας!!!

Τραγούδια που αγάπησε και αγαπήσαμε, τραγούδια που μας ταξίδεψαν, που δεν έχουν χαθεί στο χρόνο, παρέα με τον δυναμισμό του Βασίλη συνθέτουν ένα απρόβλεπτο πρόγραμμα.

Η Google βελτιώνει τους χάρτες της

Προστέθηκαν τοποθεσίες της Ελλάδας και άλλων χώρων

Μάλλον η ομάδα με έδρα το Mountain View δεν θα ησυχάσει αν ολόκληρος ο κόσμος δεν χαρτογραφηθεί με ακρίβεια ίντσας! Αυτό είναι καλό βέβαια, ιδιαίτερα για τους κατοίκους αρκετών χωρών που μέχρι σήμερα η κάλυψη της υπηρεσίας ήταν ελλιπής έως μέτρια.