Translate

ΕΡΩΧΟΣ

ΚΟΙΝΩΝΙΚΑ ΠΕΡΙΟΧΗΣ

....Σήμερα, Πέμπτη 25 Απριλίου 2024, τιμάται η μνήμη των: Αποστόλου και Ευαγγελιστού Μάρκου . .....

Σάββατο 21 Ιουλίου 2012

Απόψε ο Σωκράτης Μάλαμας στις Ράχες

Σήμερα Σάββατο 21 Ιουλίου ο Διαδραστικός Σύλλογος Ραχιωτών σας προσκαλεί σε μια μοναδική συναυλία με τον Σωκράτη Μάλαμα, στο Φάρο στις Ράχες.
Ένας από τους πιο όμορφους και αγαπημένους καλοκαιρινούς προορισμούς του Σωκράτη Μάλαμα και της μουσικής του παρέας, είναι και η παραλία του Φάρου στις Ράχες.



Ο Σωκράτης ανακατεύει δημιουργικά δικά του τραγούδια με εκείνα που αγαπάει ο ίδιος και ετοιμάζει ένα ακουστικό πρόγραμμα, για να στηθεί ένα γλέντι ¨όπως παλιά¨ και να συναντηθούν οι διαφορετικές γενιές που πλέον απαρτίζουν το κοινό του. Και, επειδή η κατά μόνας ακρόαση έχει διαφορετική σημασία και διαστάσεις από το διονυσιασμό ενός live, σημειώνουμε όλοι, ότι ο Μάλαμας παίρνει τους δρόμους για τις καλοκαιρινές του συναυλίες.

Μαζί του οι: Μαρίνα Δακανάλη / τραγούδι, Νίκος Μαγνήσαλης / κρουστά, Γιάννης Παπατριανταφύλλου / κοντραμπάσο, Φώτης Σιώτας / βιολί, βιόλα Κυριάκος Ταπάκης / λαούτο, μπουζούκι, Θάνος Σταυρίδης / ακορντεόν, Ηχοληψία / Βαγγέλης Λάππας, Βασίλης Δρούγκας, Φωτισμοί Χρήστος Λαζαρίδης, Βασίλης Πουφτής, Υπεύθυνος στησίματος ήχου Αργύρης Λιανός, Επιμέλεια σκηνής / Δημήτρης Κατέβας.

Το ραντεβού είναι το βράδυ του Σαββάτου 21 Ιουλίου...
Ώρα έναρξης 21:30΄....

Εισιτήρια :
Προπώληση 12 ευρώ
Ταμείο 15 ευρώ

Σημεία προπώλησης:
Βιβλιοπωλείο "Μπακογιάννης" - Λαμία
Traffic shop - Λαμία
Mistral cafe - Στυλίδα
Περίπτερο Διαδραστικού Συλλόγου Ραχιωτών - Παραλία Ραχών

Διοργάνωση:
Διαδραστικός Σύλλογος Ραχιωτών
Υπό την αιγίδα του Δήμου Στυλίδας

lamiareport.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου