Translate

ΕΡΩΧΟΣ

ΚΟΙΝΩΝΙΚΑ ΠΕΡΙΟΧΗΣ

....Τίτη σήμερα 19 Μαρτίου....

Κυριακή 29 Ιουλίου 2012

Συνελήφθη 52χρονος για ρευματοκλοπή στη Λαμία

Από αστυνομικούς της Ασφάλειας Λαμίας συνελήφθη την Πέμπτη 26 Ιουλίου ένας 52χρονος Έλληνας, κατηγορούμενος για κλοπή ρεύματος από το...
Διαχειριστή Ελληνικού Δικτύου Διανομής Ηλεκτρικής Ενέργειας ( Δ.Ε.Δ.Δ.Η.Ε. ).

Βάζουν λουκέτο στο Πανεπιστήμιο Στερεάς!

Πρώτο στη λίστα για λουκέτο το Πανεπιστήμιο της Στερεάς, ενώ αβέβαιο είναι το μέλλον και για κάποιες σχολές του ΤΕΙ
-Τι έχουν να πουν τώρα οι τοπικοί μας άρχοντες και οι πολιτικοί παράγοντες του τόπου, που μίλαγαν για Πανεπιστημιούπολη στη Λαμία?
-Σαρωτικές αλλαγές σε ΑΕΙ - ΤΕΙ φέρνει το σχέδιο «Αθηνά», με τα πρώτα λουκέτα εντός του 2013

Διαρροή σε δεξαμενή προπανίου στο Μόδι του Δήμου Αμφίκλειας - Ελάτειας. Επιχείρηση της 7ης ΕΜΑΚ

Διαρροή σε δεξαμενή προπανίου αναστάτωσε αργά το βράδυ την περιοχή του Μοδίου στον δήμο Αμφίκλειας – Ελάτειας στην Φθιώτιδα. Η δεξαμενή ανήκει σε αγρότη που χρησιμοποιεί το αέριο για τις εργασίες του. Στην προπάθειά  του να την μετακινήσει, τρύπησε με αποτέλεσμα να υπάρξει διαρροή.  Ο αγρότης ενημέρωσε την εταιρία που του προμηθεύει το προπάνιο και στην συνέχεια την αστυνομία και την Πυροσβεστική Υπηρεσία.

Τρόφιμα αντί για εισιτήριο στην παράσταση της Ένωσης Ποντίων Πιερίας

Τρόφιμα αντί για εισιτήριο θα καταβάλουν όσοι επιθυμούν να παρακολουθήσουν την παράσταση της Ένωσης Ποντίων Πιερίας στην Κατερίνη, την Δευτέρα 30/7, για να ενισχύσουν το Κοινωνικό Παντοπωλείο.

Διακοπές στα χωριά και χωρίς διόδια

Έστω και για λίγες ημέρες το πρώτο μεγάλο κύμα των αδειούχων του Αυγούστο δραπετεύσει προς κάθε κατεύθυνση. Μέχρι το απόγευμα είχαν αναχωρήσει 20 πλοία με 22.500 επιβάτες από τα λιμάνια του Πειραιά και της Ραφήνας.

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΤΗΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗΣ ΕΠΙΤΡΟΠΗΣ ΤΟΥ ΣΥΡΙΖΑ-ΕΚΜ ΓΙΑ ΤΗΝ ΙΔΙΩΤΙΚΟΠΟΙΗΣΗ ΤΗΣ ΑΓΡΟΤΙΚΗΣ ΤΡΑΠΕΖΑΣ‏

Καταγγέλλουμε το μείζον έγκλημα που επιχειρείται σε βάρος της ΑΓΡΟΤΙΚΗΣ ΤΡΑΠΕΖΑΣ, που, εκτός από περιουσία του Ελληνικού λαού (97% ανήκει στο ελληνικό Δημόσιο), αποτελεί εργαλείο ανάπτυξης της αγροτικής οικονομίας και παράγοντας διαφύλαξης των διατροφικών αναγκών του ελληνικού λαού.

ΓΕΝΙΚΗ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗ Α.Σ.Α. ΠΑΡΝΑΣΣΟΣ