Translate

ΕΡΩΧΟΣ

ΚΟΙΝΩΝΙΚΑ ΠΕΡΙΟΧΗΣ

....Σήμερα, Δευτέρα 18 Μαρτίου, σύμφωνα με το Εορτολόγιο, γιορτάζουμε την Καθαρά Δευτέρα ....Ανοιχτό το Χιονοδρομικό Κέντρο Παρνασσού....

Παρασκευή 24 Αυγούστου 2012

ΒΙΝΤΕΟ: Καμίνι η χώρα – Προειδοποιεί η ΕΜΥ

Σφοδρό κύμα καύσωνα αναμένεται να χτυπήσει από σήμερα έως και τη Δευτέρα ολόκληρη τη χώρα. Η ΕΜΥ εξέδωσε Έκτακτο Δελτίο Πρόγνωσης Επικίνδυνων Καιρικών Φαινομένων και ανέφερε ότι η θερμοκρασία θα φτάσει στις περισσότερες περιοχές της χώρας 40 και πιθανόν κατά τόπους τους 41 βαθμούς Κελσίου.
Η Γενική Γραμματεία Πολιτικής Προστασίας του Υπουργείου Δημόσιας Τάξης και Προστασίας του Πολίτη εφιστά την προσοχή στα άτομα που ανήκουν σε ευπαθείς ομάδες να είναι ιδιαίτερα προσεκτικοί κατά τις επόμενες ημέρες.

Πανελλήνιες: Πώς θα μάθετε που έχετε περάσει

Τους τρόπους με τους οποίους θα ενημερωθούν τα αποτελέσματα τη Δευτέρα οι υποψήφιοι των Πανελλαδικών δημοσιοποίησε το Υπουργείο Παιδείας, Θρησκευμάτων, Πολιτισμού και Αθλητισμού.
Αναλυτικά η ανακοίνωση:
Α. Από το Υπουργείο Παιδείας και Θρησκευμάτων, Πολιτισμού και Αθλητισμού ανακοινώνεται ότι τη Δευτέρα 27-08-2012  στις 10:00 δίνονται στη δημοσιότητα τα αποτελέσματα εισαγωγής στην Τριτοβάθμια Εκπαίδευση.

Συναυλία από μεγάλα ονόματα του καλλιτεχνικού χώρου στον Βόλο, με εισιτήριο... τρόφιμα διαρκείας!

Συναυλία με τη συμμετοχή της Ελένης Τσαλιγοπούλου, του Διονύση Τσακνή, του Δημ. Ζερβουδάκη και του Απ. Μόσιου, με τον τίτλο... «Μαραθώνιος στήριξης», διοργανώνει σήμερα, Παρασκευή 24 Αυγούστου, το Σωματείο Γυναικείας Επιχειρηματικότητας Μαγνησίας.

2ο Ράλλυ Σπριντ Καμένων Βούρλων

Όλα έτοιμα λοιπόν για τον 4ο και 1ο γύρο του Κυπέλλου Χωμάτινων Σπρίντ και Επάθλου Κεντρικής Ελλάδος αντίστοιχα, πού συνδιοργανώνει η Α.Λ.Α.Λαμίας με τον Δήμο Μώλου-Αγ. Κωνσταντίνου στα Καμένα Βούρλα (ε.δ. Ρεγκίνι-Καρυά) την 1-2 Σεπτεμβρίου 2012.

Κυκλοφοριακό χάος στη Λαμία - Οδηγοί στα πρόθυρα νευρικής κρίσης...

Αποφύγετε, όσο μπορείτε, να περάσετε με αυτοκίνητο από το κέντρο της πόλης...

Οι φωτογραφίες  είναι από τη συμβολή των οδών Θερμοπυλών και Καποδιστρίου
Το αστικό δεν μπορούσε να στρίψει από Θερμοπυλών προς Καποδιστρίου και η ουρά έφτασε μέχρι το τέρμα της Θερμοπυλών, αφού αυτή η ιστορία κράτησε περισσότερο από 30΄ λεπτά...

Ο ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΓΟΝΕΩΝ ΚΑΙ ΚΗΔΕΜΟΝΩΝ ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΗΝ Μ. ΜΟΥΛΑΡΑ ΠΡΟΣΚΑΛΟΥΝ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΝΑ ΖΩΓΡΑΦΙΣΟΥΝ

Ο Σύλλογος Γονέων και Κηδεμόνων Πολυδρόσου, μαζί με την Μιμίκα Μουλαρά
ΠΡΟΣΚΑΛΟΥΝ ΟΛΑ ΤΑ ΠΑΙΔΑΚΙΑ
Το Σάββατο 25 Αυγούστου 3012 στις 7 το απόγευμα στο χώρο της Δημοτικής βιβλιοθήκης

Βρέθηκε - μέσα από την αλληλεγγύη των Διστομιτών Φορτηγατζήδων- το κλεμμένο φορτηγό!

Βρέθηκε χάρις στην πατριωτική και συναδελφική αλληλεγγύη των Διστομιτών Φορτηγατζήδων το κλεμμένο φορτηγό του συμπατριώτη μας Ν.Δ.! Το φορτηγό εντοπίσθηκε στον Ασπρόπυργο και σήμερα μάλλον θα είναι ξανά στα πατρια εδάφη για το μεροκάμματο και πάλι!
Ο εντοπισμός ήταν ένα κινηματογραφικό σενάριο θρίλερ με όλα τα σασπένς!

"ΧΑΡΑΤΣΙ" - Πρόκειται για ατιμωτικό κεφαλικό φόρο

Επειδή ο όρος χαράτσι στις μέρες μας, έχει επανέρθει σε καθημερινή σχεδόν χρήση για τους γνωστούς λόγους, έτσι για την ιστορία, παρουσιάζουμε από τα παλιά (1959), έναν λογαριασμό του τότε ΕΙΡ [σήμερα ΕΡΤ] όταν δεν ήταν ακόμα ενσωματωμένος στον λογαριασμό του Ηλεκτρικού και αφορούσε τέλη τριμήνου για χρήση ραδιοφώνου από συμπατριώτη μας, φυσικά εξοφλημένον.

12ο Διεθνές τουρνουά Pythia Cup 2012

Ο Δήμος Δελφών και η Κολυμβητική Ομοσπονδία Ελλάδας,
σας προσκαλούν στους αγώνες Υδατοσφαίρισης Νεανίδων, στο πλαίσιο του 12ου Διεθνούς Τουρνουά «Pythia Cup» 2012 που θα διεξαχθούν στις 30/8/2012-2/9/2012 στο Δημοτικό Κολυμβητήριο Ιτέας.

Δωρεάν εισιτήρια θεάτρου από τον ΟΓΑ

Ανακοινώθηκε από τον ΟΓΑ το πρόγραμμα δωρεάν εισιτηρίων θεάτρουί για τη θερινή περίοδο και χειμερινή περίοδο 2012-13
Η παροχή δελτίων θεάματος θα δοθεί χωρίς κλήρωση ή οικονομική συμμετοχή των ενδιαφερομένων στο πλαίσιο των δράσεων της «Αγροτικής Εστίας».

Ληστεία" στό Δαδί το 1856 !!!!!!

Πάντα θά υπάρχουν ληστές, άλλοι σπουδαγμένοι καί άλλοι τσαρουχάδες...Ετσι τόν Ιούνιο τού 1856 απήγαγαν τόν γιό τού Μπακάλη Κοντουργιώτη από τό Δαδί.

Η κλήρωση του κυπέλλου για Παρνασσό Αμφίκλειας και Κηφισσό Κ. Τιθορέας

Πραγματοποιήθηκε χθες Τετάρτη 22 Αυγούστου στη Λαμία η κλήρωση για το κύπελλο ερασιτεχνών ποδοσφαίρου Φθιώτιδας που θα διεξαχθεί στις 8-9/9/2012.