Translate

ΕΡΩΧΟΣ

ΚΟΙΝΩΝΙΚΑ ΠΕΡΙΟΧΗΣ

....Τίτη σήμερα 19 Μαρτίου....

Σάββατο 1 Σεπτεμβρίου 2012

Υπάρχει λόγος για κοροϊδία;

Αν ισχύει αυτό που είπε ο εκπρόσωπος της ΔΗΜΑΡ στην τρικομματική Επιτροπή, Δημήτρης Χατζησωκράτης, πρόκειται για μεγάλο εμπαιγμό των συνταξιούχων αγροτών. Αρχικά η κυβέρνηση, όταν άρχισαν να συζητούνται τα μέτρα των 11,5 δις, κυρίως μέσω του υπουργείου Οικονομικών, διοχέτευσε πληροφορίες, σύμφωνα με τις οποίες θα περικόπτονταν κατά 30 ευρώ και οι κατώτατες αγροτικές συντάξεις.

ΗΤΤΗΘΗΚΕ ΜΕ ΒΑΡΥ ΣΚΟΡ Ο ΔΙΑΓΟΡΑΣ ΠΟΛΥΔΡΟΣΟΥ ΑΠΟ ΤΟΝ ΑΣΤΕΡΑ ΙΤΕΑΣ


Με το βαρύ σκορ 0-7 ηττήθηκε η ομάδα της Πολυδρόσου από την Ιτέα.
Η ομάδα του Αστέρα αγωνίζεται σε μεγαλύτερη κατηγορία και έδειξε πολύ καλά στοιχεία ομαδικότητας και φυσικής κατάστασης.
Έδειξε ότι είναι το φαβορί για το πρωτάθλημα στην Α΄ Φωκίδας.

ΔΕΙΤΕ ΤΗ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ Που έχει συγκινήσει το facebook


Που έχει συγκινήσει το facebook 


Με κοινοποιήσεις που έχουν χτυπήσει κόκκινο, η φωτογραφία με τον ταυρομάχο που λύγισε έχει κάνει το γύρο του facebook έχοντας συγκινήσει χιλιάδες χρήστες.

ΥΠΟΔΟΧΗ ΒΟΥΛΕΥΤΩΝ ΣΤΗ ΣΟΥΒΑΛΑ ΣΤΑ ΤΕΛΗ ΤΟΥ 19ΟΥ ΑΙΩΝΑ

 

Η Πανσέληνος από την Ελλάδα



Πως είδαν την πανσέληνο από διάφορα μέρη της Ελλάδας?
Το ολόγιομο Αυγουστιάτικο φεγγάρι συγκίνησε εκατομμύρια κόσμου που έστρεψαν το κεφάλι τους ψηλά για να απολαύσουν τη θέα εκεί ψηλά.
 

"Το μάθε παιδί μου γράμματα", τώρα έγινε "Μείνε παιδί μου στο χωριό"



Μπράβο σας...αυτό θα πει πρόοδος...μας έχετε πάει πολύ μπροστά!!!
- Καλές οι "πατρικές" συμβουλές κύριε Υπουργέ, μόνο που δεν μας είπες ποιοι είναι υπεύθυνοι γι αυτή την κατάντια...

Χτύπησαν και πάλι οι ληστές. Δύο περιστατικά το προηγούμενο βράδυ, σε Εύβοια και Ερατεινή.





Δύο ληστείες μέσα σε λίγες ώρες. Στις 23:30 χθες το βράδυ δύο άνδρες που είχαν κρύψει τα χαρακτηριστικά τους με κουκούλες, μπήκαν σε σπίτι, στα Βρυσάκια ανάμεσα στα Ψαχνά και τα Πολίτικα στην Εύβοια, από ανασφάλιστη μπαλκονόπορτα. Με την απειλή μαχαιριών, ακινητοποίησαν τον 81ενός έτους ιδιοκτήτη, δένοντας του τα μάτια, τα χέρια και τα πόδια, ενώ η 65χρονη σύζυγός του κοιμόταν σε διπλανό υπνοδωμάτιο.

ΑΥΤΟΣ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΥΠΟΥΡΓΟΣ. ΕΙΝΑΙ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟΣ ΕΓΚΕΦΑΛΟΣ

 
Δείτε τα μέτρα και είμαστε σίγουροι οτι θα αναγνωρίσετε το πόσο πολύ κουράστηκε ο Στουρνάρας για να μπορέσει να τα βρεί. Ο υπουργός που δήλωσε οτι δεν θέλει να τον κρεμάσουν στο Σύνταγμα, μετά απο κοπιαστική...

ΑΝΕΞΕΛΕΓΚΤΗ ΡΥΠΑΝΣΗ ΣΤΟ ΠΑΡΝΑΣΣΟ ΑΠΟ ΥΛΟΤΟΜΟΥΣ

2012 ,ΔΙΑΚΟΠΕΣ 066.jpg

Φίλος επικοινώνησε με το ''Πολύδροσος Παρνασσού''  και μας έστειλε φωτογραφίες όπου δείχνουν σκουπίδια τα οποία .... ξέμειναν από την πρόσφατη υλοτόμηση στο Παρνασσό.

ΚΟΥΙΖ: Βρείτε τις διαφορές....

"Δεν υπάρχει περίπτωση για νέα μέτρα... Είμαστε στο σωστό δρόμο και τα πρώτα αποτελέσματα ήδη φαίνονται και αυτά τα πρώτα αποτελέσματα είναι πολύ σημαντικό μήνυμα προς την... ελληνική κοινωνία κατ' αρχάς και κατά δεύτερο λόγο προς τις αγορές. Τόσο στην ελληνική αγορά ...

Ρεθυμνιώτης απειλούσε με μπουρλότο τη Βουλή


Άνω κάτω έκανε τη Βουλή και ολόκληρη την αστυνομία 58χρονος Ρεθυμιώτης που απειλούσε με μπουρλότο τη Βουλή.Σε κατάσταση αμόκ δήλωνε αποφασισμένος να τινάξει στον αέρα το Κοινοβούλιο, αλλά και τη μισή πλατεία συντάγματος καθώς όπως είπε χαρακτηρίστηκα στον υπάλληλο που απάντησε στο τηλεφώνημα του, θα εξαφάνιζε ακόμη και τα ανθοπωλεία που βρίσκονται επί της λεωφόρου Βασιλίσσης Σοφίας.

ΜΕΤΑΓΡΑΦΗ-ΒΟΜΒΑ ΑΠΟ ΤΟΝ ΑΣΤΕΡΑ ΚΑΙ ΦΙΛΙΚΟ ΤΟ ΣΑΒΒΑΤΟ ΣΤΗ ΠΟΛΥΔΡΟΣΟ


Μεταγραφή βόμβα στο λιμάνι. Ο Αστέρας Ιτέας έκανε το μεγάλο μπάμ και έκλεισε μεσοεπιθετικό ο οποίος αγωνιζόταν σε ομάδα Β΄ εθνικής κατηγορίας.

Ο Ηλεκτρισμός στό Δαδί.

Μετά από τήν ηλεκτρική εταιρεία τού Πανουργιά, άρχισε να λειτουργεί στό Δαδί η ηλεκτρική εταιρεία τού Μουζέλη. Μαθαίνουμε ακόμη γιά τήν χρονολογία κτήσεως τού Αγίου Αθανασίου, τών εμπόρων, όπως καί τήν Εθνική Τράπεζα στό Δαδί. Από τήν απόδειξη τής ηλεκτρικής εταιρείας βλέπουμε ότι ένα νοικοκυριό τόν Ιούνιο τού 1948 έκαψε 2.9 κιλοβατώρες!!!!!

ΣΥΝΔΙΑΣΚΕΨΗ - Αράχωβα – Παρνασσός - Η ανάπτυξη που θέλουμε‏


Αγαπητοί φίλοι και συντοπίτες, καλησπέρα σας, παρακάτω θα δείτε μια πρόσκληση για συμμετοχή σε ημερίδα. Κοιτάξτε τις θεματικές ενότητες  και γραφτείτε στο φορουμ http://www.arachova.com/forum όπου θα  παρακαλούσαμε για τοποθετήσεις και προτάσεις εισηγητών.

Παγωμένη η κοινή γνώμη από το κύκλωμα παιδικής πορνογραφίας




- Σύμφωνα με πληροφορίες ο πατέρας στο παρελθόν έχει κατηγορηθεί για ασέλγεια
- Αθήνα, Γιαννιτσά, Ρόδο, Κρήτη, Θεσσαλονίκη, Ξάνθη και Κοζάνη οι πόλεις που έγιναν συλλήψεις
- Ο συνολικός όγκος των αρχείων με τη παιδική πορνογραφία φτάνει τα 48.000 GB
- Ένα από τα ονόματα που δόθηκαν στη δημοσιότητα είναι του άντρα των ΕΚΑΜ που συνελήφθη χτες