Translate

ΕΡΩΧΟΣ

ΚΟΙΝΩΝΙΚΑ ΠΕΡΙΟΧΗΣ

....Τίτη σήμερα 19 Μαρτίου....

Σάββατο 18 Αυγούστου 2012

Η ΔΕΣΠΟΙΝΑ ΒΑΝΔΗ ΣΤΟ... ΧΑΝΙ ΤΗΣ ΓΡΑΒΙΑΣ!

ΧΘΕΣ ΤΟ ΒΡΑΔΥ ΣΤΗ ΔΕΞΙΩΣΗ ΤΩΝ ΑΔΕΛΦΩΝ ΠΑΠΑΪΩΑΝΝΟΥ
Μια μοναδική συναυλία είχαν την ευκαιρεία να απολαύσουν οι 1200 καλεσμένοι στην χθεσινοβραδυνή δεξίωση του ομίλου αδελφών Μιχάλη & Πανουργιά Παπαιωάννου που τελείωσε σήμερα τα ξημερώματα, στην Γραβιά. Σε ενα... 

Ξεκίνησε ο Ανδρούτσος Γραβιάς

Mε φιλοδοξίες ενόψει της συμμετοχής του στη Δ΄ Εθνικη 2012-2013 ξεκίνησε την προετοιμασία του ο Ανδρούτσος Γραβιάς. Στο τιμόνι της τεχνικής ηγεσίας των πρωταθλητών Φωκίδας παρέμεινε ο Κώστας Λίβας.

ΑΝΑΠΛΑΣΕΙΣ ΣΤΙΣ Τ.Κ. Δ.Ε. ΠΑΡΝΑΣΣΟΥ – 1η ΕΠΙΚ,. ΔΗΜΟΥ ΔΕΛΦΩΝ» 773.460,00€

«Εγκριση και παραλαβή επικαιροποιημένης μελέτης ΑΝΑΠΛΑΣΕΙΣ
ΣΤΙΣ Τ.Κ. Δ.Ε. ΠΑΡΝΑΣΣΟΥ – 1η ΕΠΙΚ,. ΔΗΜΟΥ ΔΕΛΦΩΝ»
ΑΡΙΘ. ΑΠΟΦΑΣΗΣ 247/2012
ΜΕΛΕΤΗ: ‘Αναπλάσεις στις Τ.Κ. Δ.Ε.Παρνασσού’-1η επικ.
Α.Μ.: 18/2010-1η επικ.
ΠΡΟΫΠΟΛΟΓΙΣΜΟΣ ΕΡΓΟΥ: 773.460,00€ (με Φ.Π.Α.23%)

Εκκενώθηκε στρατόπεδο στη Χίο - Άνιση μάχη με τις φλόγες

Δραματική η κατάσταση στο νησί - Άνιση μάχη με τις φλόγες δίνουν οι πυροσβέστες

Επί ποδός βρίσκεται όλη η δύναμη της Πυροσβεστικής στη Χίο στην προσπάθεια της να ελέγξει το πύρινο μέτωπο που έχει ξεσπάσει από τα ξημερώματα, ενώ οι δυνατοί άνεμοι που πνέουν με ένταση περίπου επτά μποφόρ δυσχεραίνουν κατά πολύ την κατάσταση.

Αίσθηση προκαλεί ιστοσελίδα για τον επαναπατρισμό ελληνικών αρχαιοτήτων

Τα ξενιτεμένα αριστουργήματα "ζητούν" την επιστροφή τους στην Ελλάδα
Τον Αύγουστο του 2009 ο φωτογράφος και συνθέτης Άρης Καλογερόπουλος επισκέφθηκε το Βρετανικό Μουσείο στο Λονδίνο.Μέσα στις αίθουσες που φιλοξενούνται οι ελληνικές αρχαιότητες είδε κάτι που, όπως λέει, του προκάλεσε δέος, αλλά και μεγάλο πόνο.
Δέος ένοιωσε εμπρός στην απίστευτη ομορφιά των ελληνικών έργων τέχνης της κλασικής εποχής και πόνο γιατί τα αντικείμενα αυτά βρίσκονταν τόσο μακριά από τη γη που τα γέννησε.

ΠΟΛΥΔΡΟΣΟΣ: "Σαν παλιό σινεμά" από τη Θεατρική Ομάδα Πολυδρόσου - Φωτοενημέρωση και Βιντεο


Η πρώτη μας παράσταση στέφθηκε με απόλυτη επιτυχία! Όλα τα παιδιά της θεατρικής ομάδας Πολυδρόσου έδωσαν χθες τον καλυτερο τους εαυτό μπρόστα στο κοινό που τα αγκάλιασε με ένα ζεστό χειροκρότημα. Η χαρά τόσο των παιδιών όσο και η δική μου που είδαμε τους κόπους μας να δικαιώνονται μέσα από αυτό το χειροκρότημα ήταν μέγαλη....

Κίνδυνος Πυρκαγιάς, 17.8: Υψηλή Κατηγορία στον Δ. Δελφών






ΠΟΛΥΔΡΟΣΟΣ ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΧΟΛΕΙΟ - ΣΗΜΕΡΑ - ΜΟΥΣΙΚΟ ΦΕΣΤΙΒΑΛ ΄΄ ΕΛ' ΘΑΝ & ΦΙΛΟΙ ΄΄


2012.08.17 ΑΜΦΙΚΛΕΙΑ: ΚΥΠΡΙΑΚΟΣ ΓΑΜΟΣ [ΑΝΑΠΑΡΑΣΤΑΣΗ]

ΑΜΦΙΚΛΕΙΑ: ΠΛΑΤΕΙΑ ΚΟΥΜΠΟΥΡΙΑΝΩΝ 17.08.2012
    Άρεσε, εντυπωσίασε αλλά και ενθουσίασε το κοινό της Αμφίκλειας και τους πολυάριθμους επισκέπτες της, η αναπαράσταση παραδοσιακού Κυπριακού γάμου από τον Εθνικό Σύλλογο Κυπρίων Κάτω Πολεμιδίων "Ο ΖΗΝΔΡΟΣ." Η όμορφη εκδήλωση πραγματοποιήθηκε στις 17.08.2012 στην Πλατεία Κουμπουριανών της Αμφίκλειας, με φροντίδα του τοπικού συλλόγου Κουμπουριανών σε συνεργασία με τον Κυπριακό Σύλλογο "ΖΗΝΔΡΟΣ," ο οποίος αποτελεί παλιό γνώριμο της Αμφίκλειας την οποία και επισκέφτηκε για τρίτη φορά. Το γλέντι που ακολούθησε ήταν τρικούβερτο και ασφαλώς όχι αναπαράσταση!