Translate

ΕΡΩΧΟΣ

ΚΟΙΝΩΝΙΚΑ ΠΕΡΙΟΧΗΣ

....Τίτη σήμερα 19 Μαρτίου....

Τρίτη 4 Σεπτεμβρίου 2012

Δύο χωριά των Αγράφων τα φτωχότερα της χώρας

Σε 13 δήμους της Αττικής και σε δύο της Θεσσαλονίκης κατοικούν οι πιο πλούσιοι Έλληνες, ενώ οι «πληβείοι» διαμένουν... σε 44 περιοχές της ευρύτερης περιφέρειας της χώρας.

Πετρέλαιο - καυσόξυλα ...Σημειώσατε Χ...

Στα ύψη οι τιμές των καυσόξυλων...
Ανησυχητικά είναι τα μηνύματα στην αγορά καυσόξυλου ενόψει του χειμώνα.
Από τη μία η αναμενόμενη εξίσωσης του φόρου στα πετρέλαια κίνησης και θέρμανσης έχει οδηγήσει χιλιάδες νοικοκυριά να στραφούν στην ξυλεία.

Στις ελβετικές τράπεζες η Ελλάδα αναστενάζει…

Στην Ελλάδα της κρίσης το πιο εύκολο πράγμα αποδείχτηκε η επαναλαμβανόμενη φορολογία των μικρών εισοδημάτων. «Βγάζεις 600 ολόκληρα ευρώ τον μήνα», μοιάζουν να αναρωτιούνται και να... συμφωνούν όλοι οι ιδιοφυείς υπουργοί των Οικονομικών που ανέλαβαν να διαχειριστούν το νοικοκύρεμα της χώρας, «και δεν ντρέπεσαι να κρύβεις ένα τέτοιο εισόδημα από το κράτος; 

ΠΡΩΤΟΠΟΡΙΑΚΗ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ ΕΝΗΛΙΚΩΝ - ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΑ ΚΕΝΤΡΑ TRAIN FOR SUCCESS

ΔΑΔΙΟΝ 17/10/1907 - ΝΕΟΣ ΑΓΡΙΟΣ ΦΟΝΟΣ

Από τήν εφημερίδα " ΣΚΡΙΠ " τής 17-10-1907. 

ΚΡΙΣΣΑΙΟΣ ΧΡΥΣΟΥ - ΔΙΑΓΟΡΑΣ ΠΟΛΥΔΡΟΣΟΥ ΣΤΗΝ 1Η ΦΑΣΗ ΤΟΥ ΚΥΠΕΛΛΟΥ - ΚΛΗΡΩΣΗ ΚΥΠΕΛΛΟΥ ΕΠΣ ΦΩΚΙΔΑΣ



Πραγματοποιήθηκε χθες το απόγευμα στα γραφεία της Ε.Π.Σ. Φωκίδας η κλήρωση για το πρωτάθλημα και το κύπελλο Φωκίδας.
Στο κύπελλο δήλωσαν συμμετοχή δεκαέξι σωματεία. Τα δεκαέξι συμμετέχοντα αθλητικά σωματεία θα δημιουργήσουν οκτώ ζευγάρια τα οποία θα δώσουν απο ένα αγώνα μπαράζ έκαστο. Οι οκτώ νικητές θα περάσουν στον δεύτερο γύρο.

Τραμπούκους αποκάλεσε ο υπουργός ''χωρις τσίπα''-τους συνταξιούχους

Οι ηλικιωμένοι, στο πλαίσιο διαμαρτυρίας έξω από το υπουργείο Υγείας για τα νέα μέτρα, κατέλαβαν το χώρο του υπουργείου, αιφνιδιάζοντας τη φρουρά, φωνάζοντας συνθήματα.

ΔΗΜΟΣ ΑΜΦΙΚΛΕΙΑΣ-ΕΛΑΤΕΙΑΣ: ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΔΩΡΕΑΝ ΠΑΡΟΧΗΣ ΜΑΣΤΟΓΡΑΦΙΩΝ

Το Εθνικό Διαδημοτικό Δίκτυο Υγιών Πόλεων-Προαγωγής Υγείας (ΕΔΔΥΠΠΥ), μέλος του οποίου είναι και ο Δήμος Αμφίκλειας-Ελάτειας, και ο Σύλλογος Φίλων Ογκολογικού Νοσοκομείου «Οι Αγ. Ανάργυροι» συνεργάζονται για την παροχή δωρεάν μαστογραφιών σε άπορες και ανασφάλιστες γυναίκες.

Ημερίδα για επιδοτούμενο πρόγραμμα από το Επιμελητήριο Φωκίδας

Το Γεωτεχνικό Επιμελητήριο Ελλάδος (παράρτημα Ανατολικής Στερεάς)  και το Επιμελητήριο Φωκίδας, συνδιοργανώνουν την Τρίτη 11 Σεπτεμβρίου 2012 και ώρα 18.00 μ.μ. στην αίθουσα συνεδριάσεων του Δήμου Δελφών (πλατεία Κεχαγιά, Άμφισσα)  ημερίδα για το επιδοτούμενο Πρόγραμμα του Μέτρου 123Β «Αύξηση της αξίας των δασοκομικών προϊόντων» του Άξονα 1 του Προγράμματος Αγροτικής Ανάπτυξης 2007-2013.

Έγκλημα πάθους η δολοφονία του ιερέα – Θέμα ωρών οι επίσημες ανακοινώσεις - Τι έβγαλε η νύχτα στην Ασφάλεια - Νεότερη ενημέρωση

Επισήμως η εξιχνίαση της άγριας και εν ψυχρώ δολοφονίας του 52χρονου ιερέα φέρεται να είναι θέμα ωρών. Και ένα από τα κίνητρα που έχει διερευνηθεί σε βάθος σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες είναι και αυτό του εγκλήματος πάθους.

Απ’ την απαίτηση στην επαιτεία...

Των οικιών ημών εμπιμπραμένων, ημείς άδομεν και 5.614 εξ ημών το γλεντάνε κιόλας χορεύοντας ομού κι όλοι μαζί συρτάκι για να μπουν στα ρεκόρ Γκίνες και ταυτοχρόνωςνα «ενισχύσουν το ηθικό» του έθνους που δυσπραγεί, να «δώσουν έναν τόνο αισιοδοξίας» κι άλλα τέτοια πιασάρικα παρόμοια, απότοκα
ενός τηλεορασάκικου τρόπου σκέψης που θα άφηνε ακόμα και τον τζίτζικα (του παραμυθιού με τον μέρμηγκα) άφωνο.

ΦΟΝΙΚΟ ΣΤΟΝ ΠΑΡΝΑΣΣΟ ΤΟ 1892


Μελετούν επιτέλους τις γερμανικές αποζημιώσεις

Να προσδιορίσει το ποσό των γερμανικών αποζημιώσεων προς την Ελλάδα επιχειρεί τώρα το υπουργείο Οικονομικών, όπως ενημέρωσε την Βουλή ο αν. υπουργός Χρήστος Σταϊκούρας.

Δ.Α.Α.: ΟΧΙ άλλα δελτία τύπου σε blogs!

Ο Δήμος Διστόμου Αράχωβας Αντίκυρας αποφάσισε να σταματήσει την αποστολή δελτίων τύπου σε όλα τα blogs της περιοχής, μεταξύ των οποίων είναι και το δικό μας, το Αγνάντι Ρούμελης, ως ένδειξη διαμαρτυρίας για τα δυσμενή σχόλια που κάνουν ορισμένοι από τους αναγνώστες-επισκέπτες των blogs. Γι’ αυτό το λόγο, το Αγνάντι Ρούμελης επιβάλλει πλέον αυστηρή λογοκρισία στα σχόλια που στέλνουν κάποιοι επισκέπτες, τα οποία δε θα δημοσιεύονται ακόμα και αν έχουν δόσεις αλήθειας.

Πραγματοποιήθηκε ο 3ος ποδηλατικός γύρος στην Κάτω Τιθορέα


Σε μία άρτια οργανωτικά εκδήλωση πραγματοποιήθηκε την Κυριακή ο 3ος ποδηλατικός γύρος στην Δημοτική ενότητα Τιθορέας. Υπό την επίβλεψη και τον συντονισμό της Ελληνικής Διασωστικής ομάδας ο 30ς ποδηλατικός γύρος ολοκληρώθηκε και φέτος με πολλές συμμετοχές μικρών και μεγάλων, που χάρηκαν και διασκέδασαν με το πλούσιο εορταστικό πρόγραμμα.