Translate

ΕΡΩΧΟΣ

ΚΟΙΝΩΝΙΚΑ ΠΕΡΙΟΧΗΣ

....Σήμερα, Δευτέρα 18 Μαρτίου, σύμφωνα με το Εορτολόγιο, γιορτάζουμε την Καθαρά Δευτέρα ....Ανοιχτό το Χιονοδρομικό Κέντρο Παρνασσού....

Δευτέρα 6 Αυγούστου 2012

'Εντονη αντίδραση του ιατρικού συλλόγου Φθιώτιδας για την σύσκεψη με τον υπουργό

Με αφορμή την συνάντηση των εκπροσώπων της Περιφέρειας Στερεάς Ελλάδας με τον Υπουργό Υγείας κο Λυκουρέντζο, την Δευτέρα.
Ο Ιατρικός Σύλλογος Φθιώτιδας 1) ως εκπρόσωπος όλου του ιατρικού κόσμου του Νομού
2) ως επιστημονικά αρμόδιος για τα θέματα υγείας του Νομού
3) ως σύμβουλος της Περιφέρειας για θέματα υγείας, χαιρετίζει κάθε ΟΥΣΙΑΣΤΙΚΗ ενέργεια που προωθεί και δίνει λύσεις στα πολύ σοβαρά προβλήματα υγείας της περιοχής.

Πρόσκληση σε συνεδρίαση για την επάνοδο του Ράλλυ Ακρόπολις στη Στερεά Ελλάδα

Σας προσκαλούμε σε σύσκεψη την Πέμπτη 9 Αυγούστου 2012 και ώρα 11:00 π.μ. στην Αίθουσα Συνεδριάσεων του Δημοτικού Συμβουλίου Λαμίας (Αινιάνων 8 Λαμία) προκειμένου να συζητήσουμε και να συντονίσουμε τις ενέργειές μας για να διεκδικήσουμε την επάνοδο του Ράλλυ Ακρόπολις στη Στερεά Ελλάδα.

Επειδή η τουριστική και οικονομική σημασία της διοργάνωσης του Ράλλυ για την περιοχή μας είναι τεράστια, η συμμετοχή όλων μας κρίνεται απαραίτητη.

2012.08.06 ΑΜΦΙΚΛΕΙΑ. "ΤΗΣ ΜΕΤΑΜΟΡΦΩΣΕΩΣ ΤΟΥ ΣΩΤΗΡΟΣ"

06.08.2012 ΣΤΗΝ ΙΕΡΑ ΜΟΝΗ ΔΑΔΙΟΥ - ΑΜΦΙΚΛΕΙΑΣ ΦΘΙΩΤΙΔΑΣ.
    Γιορτάστηκε και φέτος στην Ιερά Μονή Δαδίου, με την πρέπουσα χριστιανική λαμπρότητα, το ανάλογο τελετουργικό και παρουσία πλήθους πιστών, η γιορτή της Μεταμόρφωσης του Σωτήρα. Στην Θεία Λειτουργία χοροστάτησε ο Μητροπολίτης Φθιώτιδας κκ Νικόλαος. Ιδιαίτερα κατανυκτική ήταν επίσης και η ατμόσφαιρα στην αγρυπνία που προηγήθηκε, στο σχετικό παρεκκλήσιο της Μονής.

ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ ΣΤΟ ΠΑΛΑΙΟΧΩΡΙ ΔΩΡΙΕΩΝ 2012

Ντέρμπι θανάτου! Ένας ιστορικός ποδοσφαιρικός αγώνας .ΒΙΝΤΕΟ

Του Βενιζέλου Λεβεντογιάννη

Έντεκα ποδοσφαιριστές της Ντιναμό Κιέβου, εκτελέστηκαν σαν σήμερα το 1942, μετά τον ποδοσφαιρικό αγώνα με επίλεκτη ομάδα της Βέρμαχτ, γιατί δεν κάθισαν να χάσουν.
Τριάντα εννιά χρόνια μετά η αυταπάρνηση των 11 αυτών ποδοσφαιριστών, έδωσε τροφή για να γίνει μια από τις γνωστότερες ταινίες του κινηματογράφου, με κάποιες αλλαγές φυσικά στο σενάριο. Στην ταινία του 1981, "Η Μεγάλη απόδραση των 11", μια ομάδα αιχμαλώτων πολέμου, σε κάποιο στρατόπεδο συγκέντρωσης, στα σύνορα με τη Γαλλία, καλείται να αντιμετωπίσει μια Γερμανική ομάδα σε ένα προπαγανδιστικό, υπέρ των Ναζί, ποδοσφαιρικό αγώνα. Οι αιχμάλωτοι δεν παίζουν το παιχνιδάκι των Γερμανών και δεν τους χαρίζονται...

Προσεδαφίστηκε το Curiosity στον Άρη

Πραγματοποιήθηκε η προσεδάφιση του ρομποτικού εξερευνητή της NASA Curiosity στον Άρη. Δείτε την πρώτη φωτογραφία που έστειλε το Curiosity
Στο "Curiosity" και την προσεδάφισή του στον Άρη στραμμένα τα βλέμματα του κόσμου, με τον ρομποτικό εξερευνητή να αναζητά, αν τα καταφέρει να προσεδαφιστεί με επιτυχία, εκείνα τα συστατικά που αποτελούν απαραίτητη συνθήκη για την ύπαρξη ζωής. 

Υπό έλεγχο η φωτιά στη Γραβιά του δήμου Δελφών

Υπό έλεγχο τέθηκε τελικά, η φωτιά που εκδηλώθηκε νωρίς το απόγευμα εχθές στην περιοχή Αγ. Κων/νου Γραβιάς του δήμου Δελφών στη Φωκίδα.

ΠΛΑΤΕΙΑ ΠΟΛΥΔΡΟΣΟΥ - ΜΑΘΗΤΕΣ ΤΟΥ ΓΥΜΝΑΣΙΟΥ 1963-1964


Zωντανή λαϊκή βραδιά με "ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΑΠΟ ΤΟ ΜΕΣΟΛΟΓΓΙ " διοργανώνει ο "ΑΜΒΡΥΣΣΕΑΣ ΔΙΣΤΟΜΟΥ "

Α. Π. Ο. ΑΜΒΡΥΣΣΕΥΣ ΔΙΣΤΟΜΟΥ 1928
 Μια μοναδική ζωντανή λαϊκή βραδιά με την ορχήστρα
 "ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΑΠΟ ΤΟ ΜΕΣΟΛΟΓΓΙ "
διοργανώνει ο "ΑΜΒΡΥΣΣΕΑΣ ΔΙΣΤΟΜΟΥ "
στά πλαίσια της ενίσχυσης του ιστορικού σωματείου να ανταπεξέλθει οικονομικά τη φετινή χρονιά στο δύσκολο πρωτάθλημα .