Translate

ΕΡΩΧΟΣ

ΚΟΙΝΩΝΙΚΑ ΠΕΡΙΟΧΗΣ

....Σήμερα, Δευτέρα 18 Μαρτίου, σύμφωνα με το Εορτολόγιο, γιορτάζουμε την Καθαρά Δευτέρα ....Ανοιχτό το Χιονοδρομικό Κέντρο Παρνασσού....

Πέμπτη 6 Σεπτεμβρίου 2012

Γνωριμία με την Εταιρεία Κοινωνικής Ψυχιατρικής και Ψυχικής Υγείας Φωκίδας



Εταιρεία Κοινωνικής Ψυχιατρικής και Ψυχικής Υγείας
"Δεν αλλάζουμε τη διάγνωση αλλά τη μοίρα του ανθρώπου." (Παναγιώτης Σακελλαρόπουλος)
Η Εταιρεία Κοινωνικής Ψυχιατρικής και Ψυχικής Υγείας είναι επιστημονικό Σωματείο, μη κερδοσκοπικό, μη κυβερνητικό. Ιδρύθηκε το 1981 και από τότε έχει αναπτύξει ένα ευρύ δίκτυο δραστηριοτήτων σε όλους τους τομείς που σχετίζονται με την Ψυχική Υγεία και παράλληλα έχει συμβάλλει ιδιαίτερα στην Ψυχιατρική Μεταρρύθμιση στην Ελλάδα. Μια ομάδα συνεργατών με τον Π. Σακελλαρόπουλο από το 1964 άρχισε να εργάζεται για την Ψυχιατρική Μεταρρύθμιση στη χώρα μας,

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ: ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΣΤΗΝ ΕΚΔΗΛΩΣΗ ΤΗΣ ΒΙΒΛΙΟΘΗΚΗΣ ΛΙΒΑΔΕΙΑΣ ΤΗΝ 10η ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ 2012

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ
Λιβαδειά, 6/9/12
ΔΙΑΔΡΟΜΕΣ ΜΕ ΠΥΞΙΔΑ ΤΗ ΒΙΒΛΙΟΘΗΚΗ ΛΙΒΑΔΕΙΑΣ

Ανοίγει τις πύλες του το 41ο Φεστιβάλ βιβλίου

Το 41ο Φεστιβάλ βιβλίου ανοίγει αύριο - Παρασκευή 7 Σεπτεμβρίου- τις πύλες του στο Ζάππειο, και θα διαρκέσει έως τις 23 Σεπτεμβρίου. Στα 130 περίπτερα της έκθεσης, οι επισκέπτες θα μπορούν να βρουν περισσότερους από 50.000 τίτλους βιβλίων... από 150 Έλληνες εκδότες που συμμετέχουν στο θεσμό.

Αποσπάσεις - Τοποθετήσεις Εκπαιδευτικών 2012-2013 στη Φωκίδα

Ανακοινώθηκαν απο το ΠΥΣΠΕ Φωκίδας οι τοποθετήσεις-αποσπάσεις εκπαιδευτικών εντός του ΠΥΣΠΕ για το σχολικό έτος 2012-2013. Οι εν λόγω εκπαιδευτικοί παρουσιάζονται Πέμπτη 6-9-2012 στη σχολική μονάδα που τοποθετήθηκαν.

«Formula» για Δραπετσώνα!

Μετά τη Λαμία, τον Ορχομενό, την Πάτρα, το Ελληνικό και μισή ντουζίνα άλλες περιοχές της χώρας, το σχέδιο για δημιουργία πίστας αγώνων αυτοκινήτου Formula 1 βρήκε νέα «στέγη», στη Δραπετσώνα. 

Ο εμπνευστής της πρότασης για αξιοποίηση της υποβαθμισμένης παραλιακής ζώνης Δραπετσώνας / Κερατσινίου για την κατασκευή πίστας F1, ο αρχιτέκτονας Αθ. Παπαθεοδώρου (αδελφός της εικαστικού Μίνας Παπαθεοδώρου - Βαλυράκη, συζύγου του πρώην υπουργού Σήφη Βαλυράκη), συναντήθηκε χθες με τον υφυπουργό Ανάπτυξης Νότη Μηταράκη.


Το ενδιαφέρον είναι ότι...

ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΙΑ ΓΟΝΕΩΝ ΤΩΝ ΠΑΙΔΙΩΝ ΤΗΣ ΑΚΑΔΗΜΙΑΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ ΤΟΥ ΑΣΤΕΡΑ ΙΤΕΑΣ

ΕΓΓΡΑΦΟ ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΙΑΣ
ΓΟΝΕΩΝ ΤΩΝ ΠΑΙΔΙΩΝ ΤΗΣ ΟΜΑΔΑΣ
“ΑΚΑΔΗΜΙΑ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ ΑΣΤΕΡΑΣ ΙΤΕΑΣ”

ΠΡΟΣ : 1. Δημοτικό Συμβούλιο Δήμου Δελφών
2. Δημοτική Ενότητα Ιτέας


ΚΟΙΝ. :
Διοικητικό Συμβουλίου Συλλόγου “Αστέρας Ιτέας”

Κύριοι,

ΚΑΜΜΕΝΟΣ : "ΚΟΚΚΑΛΗΣ KAI ΜΕΛΙΣΣΑΝΙΔΗΣ ΥΠΟΣΤΗΡΙΖΟΥΝ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ ΤΟΝ ΕΛΕΥΘΕΡΟ ΤΥΠΟ"!!!

ΑΠΙΣΤΕΥΤΕΣ ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΕΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΠΟΥ ΣΤΗΡΙΖΕΙ ΤΗ ΝΕΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ
Φοβερές καταγγελίες στο ραδιόφωνο του Real fm πριν από λίγο με τον Π. Καμμένο να καταγγέλλει στην εκπομπή του Ν. Χατζηνικολάου ότι οι επιχειρηματίες Μελισσανίδης και Κόκκαλης στηρίζουν οικονομικά την εφημερίδα "Ελεύθερο Τύπο", ο...

Τι είπε ο άνθρωπος…απίστευτο (βίντεο) 30 Σεπ 2011

Ακούστε τη δήλωση του Προέδρου της Ν.Δ. κ. Αντώνη Σαμαρά, απαντώντας σε ερώτηση δημοσιογράφου, για τα μέτρα της τότε κυβέρνησης.
Δεν θα πιστεύτε αυτά που βλέπετε και ακούτε…

Συνέντευξη-σοκ του δικηγόρου του δράστη: Η παπαδιά τα είχε και με άλλον - Έψαχνε κάποιον να σκοτώσει τον άντρα της! [video]

"Ο σκοπός της ήταν να βρει το κατάλληλο 'θύμα' για να το στρέψει εναντίον του άλλου θύματος. Του συζύγου της. Αυτό το 'θύμα' είναι ο πελάτης μου"!

Κάπως έτσι περιγράφει ο...
Τάσος Τσατάς, δικηγόρος του 41χρονου εραστή της παπαδιάς, την υπόθεση της δολοφονίας.

Σε συνένευξή του, στο iliaoikonomia.gr o ίδιος λέει ότι ο πελάτης του, γνώρισε την παπαδιά μέσω ενός άλλου άνδρα ο οποίος είχε -και αυτός- σχέση μαζί της!

Βαλτοί ή ηλίθιοι

Κι αφού θα περάσουν την εξαήμερη εργασία, στο τέλος θα βάλουν κι έναν χαλκά στον λαιμό των ανθρώπων και θα αρχίσουν να τους περιφέρουν, όπως έκαναν οι δουλέμποροι στα σκλαβοπάζαρα πριν από 250 και πλέον χρόνια. Είναι σαφές ότι πολλές από τις προτάσεις των στελεχών της τρόικας είναι εκτός τόπου και χρόνου. Σε τέτοιο βαθμό που δικαιούμαστε να προβληματιστούμε για την ποιότητα εκείνων που τις έκαναν ή για το ποιος ήταν ο αντικειμενικός τους στόχος.

ΜΑΤ εναντίον Αστυνομικών! Διαταγή για απομάκρυνση των ένστολων που απέκλεισαν τη σχολή των ΜΑΤ

- “Αίσχος” φωνάζουν οι συνδικαλιστές και ζητούν την παραίτηση του Αρχηγού της ΕΛ.ΑΣ.
- Δεν φεύγουμε λένε οι συνδικαλιστές που απέκλεισαν την είσοδο
- “Μπλόκο” από το πρωί στις δυνάμεις των ΜΑΤ που πρόκειται να μεταφερθούν στη ΔΕΘ

Ο ΜΕΓΑΛΟΣ ΣΕΙΣΜΟΣ ΤΟΥ 1870

Διαβάστε παρακάτω πως περιέγραψαν τις καταστροφικές ζημιές του σεισμού που έπληξε την περιοχή μας αμέσως μετά το συμβάν, με τα τηλεγραφήματα που έφτασαν στην κυβέρνηση, και δημοσιεύτηκαν στον τύπο της εποχής. Το συγκεκριμένο δημοσίευμα είναι από την εφημερίδα ΠΑΛΙΓΓΕΝΕΣΙΑ στις  21 Ιουλίου 1870.

Έρχεται Φθινόπωρο

Tοπικές νεφώσεις, αυξημένες στη δυτική, κεντρική και βόρεια χώρα, με παροδικές βροχές ή καταιγίδες στο Βόρειο Ιόνιο και από το μεσημέρι σε ορεινά κυρίως τμήματα της Δυτικής Στερεάς, της Ηπείρου και της Μακεδονίας, περιμένουμε την Πέμπτη 6 Σεπτεμβρίου 2012. Τις πρωινές ώρες η ορατότητα στα ηπειρωτικά θα είναι τοπικά περιορισμένη.

Φωτιά το πετρέλαιο – Ελάχιστοι θα πάρουν επίδομα

Με τα σημερινά δεδομένα ακόμη και το 1,50 ευρώ μπορεί να φτάσει η τιμή του πετρελαίου θέρμανσης βάζοντας κυριολεκτικά φωτιά στο οικογενειακό εισόδημα

Όπως πάντα το μέτρο πάρθηκε και τώρα ...