Translate

ΕΡΩΧΟΣ

ΚΟΙΝΩΝΙΚΑ ΠΕΡΙΟΧΗΣ

....Παρασκευή 29 Μαρτίου σήμερα..... Β Χαιρετισμοί της Παναγίας....

Πέμπτη 6 Σεπτεμβρίου 2012

Ανοίγει τις πύλες του το 41ο Φεστιβάλ βιβλίου

Το 41ο Φεστιβάλ βιβλίου ανοίγει αύριο - Παρασκευή 7 Σεπτεμβρίου- τις πύλες του στο Ζάππειο, και θα διαρκέσει έως τις 23 Σεπτεμβρίου. Στα 130 περίπτερα της έκθεσης, οι επισκέπτες θα μπορούν να βρουν περισσότερους από 50.000 τίτλους βιβλίων... από 150 Έλληνες εκδότες που συμμετέχουν στο θεσμό.
Τη διοργάνωση του Φεστιβάλ έχουν αναλάβει, για ακόμα μια φορά, ο Σύνδεσμος Εκδοτών Βιβλίου, με συνδιοργανωτές τον Οργανισμό Πολιτισμού Αθλησης και Νεολαίας του Δήμου Αθηναίων και την Ελληνική Εθνική Επιτροπή της Unicef Τα επίσημα εγκαίνια θα πραγματοποιηθούν την Κυριακή 9 Σεπτεμβρίου στις 8 μ.μ. από τον Υπουργό Παιδείας και Θρησκευμάτων, Πολιτισμού και Αθλητισμού, κ. Κωνσταντίνο Αρβανιτόπουλο. Το φετινό Φεστιβάλ είναι αφιερωμένο στον ιστορικό θεσμό των «Κρατικών Λογοτεχνικών Βραβείων» που διοργανώνονται από το 1956 από το Υπουργείο Πολιτισμού και την Διεύθυνση Γραμμάτων. Σπάνια βιβλία, που κυκλοφόρησαν από το 1956 έως σήμερα, θα εκτεθούν σε ειδικό χώρο του Ζαππείου.

Ημέρες και ώρες λειτουργίας: Δευτέρα έως Πέμπτη από τις 6 μ.μ. έως τις 10.30 μ.μ., Παρασκευή και Σάββατο από τις 6 μ.μ. έως τις 11 μ.μ. και Κυριακή από τις 11 π.μ. έως τις 10.30 μ.μ.. 

tro-ma-ktiko

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου