Translate

ΕΡΩΧΟΣ

ΚΟΙΝΩΝΙΚΑ ΠΕΡΙΟΧΗΣ

....Σήμερα, Δευτέρα 18 Μαρτίου, σύμφωνα με το Εορτολόγιο, γιορτάζουμε την Καθαρά Δευτέρα ....Ανοιχτό το Χιονοδρομικό Κέντρο Παρνασσού....

Παρασκευή 10 Αυγούστου 2012

Τον “στόλισε” επειδή… ζήτησε απόδειξη! Αλλά δεν είχε δει τους ελεγκτές του ΣΔΟΕ!

Δεν φτάνει που “έλουσε” με κοσμητικά τον πελάτη που έκανε … το λάθος να ζητήσει απόδειξη, προσπάθησε και να ξεφύγει όταν...αντιλήφθηκε ότι παρόντες στο περιστατικό ήταν ελεγκτές του ΣΔΟΕ!

Την τελευταία του πνοή άφησε 43χρονος στην άσφαλτο κοντά στη γέφυρα του Μόρνου…

Την τελευταία του πνοή άφησε 43 χρόνος οδηγός μοτοσυκλέτας τα ξημερώματα, ο οποίος εξετράπη της πορείας του καθώς εκινείτο στην παλαιά Εθνική οδό Ναυπάκτου Λιδορικίου λίγο μετά την παλαιά γέφυρα του Μόρνου...

«Βροχή» αστεριών το Σαββατοκύριακο

Στο αποκορύφωμά τους με 100 πεφταστέρια ανά ώρα αναμένεται να φτάσει την νύχτα του Σαββάτου 11 και της Κυριακής 12 Αυγούστου, το φαινόμενο των Περσειδών, οι διάττοντες αστέρες που εμφανίζονται κάθε Αύγουστο στους ουρανούς του πλανήτη.

ΑΜΦΙΚΛΕΙΑ :Έκανε όπισθεν και την τραυμάτισε πολύ σοβαρά...

Μάχη για να κρατηθεί στη ζωή δίνει 72χρονη από την Αμφίκλεια, που παρασύρθηκε από αυτοκίνητο...

Στερεά: Πιάσαμε πάλι την πρωτιά στην ΑΝΕΡΓΙΑ με 25,8%

Φυσικά το πραγματικό ποσοστό είναι πολύ υψηλότερο...Μόνο που δεν ξέρουμε ποιον να "συγχαρούμε" γι αυτό το νέο αρνητικό ρεκόρ!!!
Μέχρι πριν από λίγο καιρό η Ελληνική Στατιστική Αρχή (ΕΛ.ΣΤΑΤ.) έδινε τα στοιχεία ανά Περιφέρεια.Δηλαδή έδινε ξεχωριστά την Στερεά από την Θεσσαλία. 

Στυλίδα:Απόπειρα ληστείας στα ΕΛΤΑ - Ο διευθυντής αφόπλισε τους ληστές

Ληστές για κλάματα....Τους άρπαξε το δίκαννο από τα χέρια και οι ληστές έφυγαν πανικόβλητοι...

Στις 8:40΄ σήμερα το πρωί, 3 ληστές φορώντας κουκούλες και χακί φόρμες παραλλαγής, "μπούκαραν" στο υποκατάστημα των ΕΛΤΑ στη Στυλίδα, σπάζοντας την πόρτα με μια κλωτσιά.

Σε εξέλιξη η φωτιά στο Δομοκό Φθιώτιδας

Σε εξέλιξη είναι από το μεσημέρι της Πέμπτης, η φωτιά στο Νεοχώρι Δομοκού στη βόρεια Φθιώτιδα.

Ράλυ Ακρόπολις - Από την Φωκίδα μοναδική παρουσία του Ε.Β.Ε. Φωκίδας - Τι είπε ο κ. Νικ. Δρόλαπας στη σύσκεψη .






Στη σύσκεψη που πραγματοποιήθηκε Τετάρτη 9 Αυγούστου 2012 στη Λαμία για την …επάνοδο του Ράλλυ ΑΚΡΟΠΟΛΙΣ στο τόπο που καθιερώθηκε ως αθλητικό γεγονός διεθνούς ακτινοβολίας , η ΦΩΚΙΔΑ έλαμψε δια της απουσίας της. Δεν εμφανίσθηκε ΚΑΝΕΝΑΣ , πλην του εκπροσώπου του Ε.Β.Ε. Φωκίδας και Προέδρου των επαγγελματιών Άμφισσας κ. Νικ. Δρόλαπα .

Έρχονται καταιγίδες - Τι καιρό θα κάνει μέχρι τον Δεκαπενταύγουστο

Ένα τριήμερο με καταιγίδες στο μεγαλύτερο μέρος της χώρας που θα μας χαρίσει πολλές ανάσες δροσιάς, προτού ο υδράργυρος ξαναπάρει και πάλι την ανηφόρα από τη Δευτέρα. Εν συντομία, το Σάββατο θα είναι η δυσκολότερη ημέρα καθώς αναμένονται έντονες κατά τόπους καταιγίδες στο νομό. Επίσης, το δεκαπενταύγουστο θα έχουμε καλοκαιρία με καλοτάξιδες θάλασσες και φυσιολογικές για την εποχή θερμοκρασίες. 

ΣΥΝΕΧΙΖΕΤΑΙ Η ΜΑΧΗ ΜΕ ΤΙΣ ΦΛΟΓΕΣ - Στάχτη έγιναν 12.000-15.000 στρέμματα στην Ουρανούπολη

Στάχτη έγιναν περί τις 12 με 15 χιλιάδες στρέμματα δασικής έκτασης και καλλιεργειών με ελιές και αμπελώνες στην περιοχή περιμετρικά της Ουρανούπολης Χαλκιδικής, σύμφωνα με τις πρώτες εκτιμήσεις που διατυπώνουν αρμόδιοι φορείς της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας. Συνεχίστηκαν και σήμερα οι αναζωπυρώσεις σε Αρκαδία και Κορινθία.