Προσφατες Αναρτησεις

Translate

Πέμπτη, 29 Νοεμβρίου 2012

Αίτηση για πτώχευση και για τα καταστήματα "Fokas"


Αίτηση υπαγωγής στο άρθρο 99 για την αλυσίδα καταστημάτων "Fokas". Αναταραχή στην αγορά. Η εταιρεία δραστηριοποιούνταν και στην Αττική
Μία από τις ιστορικότερες επιχειρήσεις και πιο γνωστές της Αττικής αλλά και της Ελλάδας κηρύσσει πτώχευση. Ο λόγος για την αλυσίδα καταστημάτων "Fokas"....

Χάος στη Μόσχα από τη χειρότερη χιονοθύελλα των τελευταίων 50 ετών

Η χειρότερη χιονοθύελλα που έχει πλήξει τη Μόσχα εδώ και μισό αιώνα προκάλεσε χάος στις συγκοινωνίες της ρωσικής πρωτεύουσας.

Εκατοντάδες αυτοκίνητα παρέμειναν ακινητοποιημένα...

ΝΤΡΟΠΗ!!!!!!! Σχέδιο αναδιάρθρωσης (διάλυσης ?????) και της πυροσβεστικής ...με κλείσιμο πυροσβεστικών κλιμακίων


Μόλις στις 23 Νοεμβρίου δημοσιεύσαμε τις απόψεις μας για το κλείσιμο του Πυροσβεστικού κλιμακίου Πολυδρόσου και  μετά από ....πέντε ημέρες ήρθε ο κ. Δένδιας να μας επαληθεύσει.
Πέρα από κάποιες τυπικές αποφάσεις....

"Διαβολικές" συμπτώσεις ή τα ίδια Παντελάκη μου;


Oι συμπτώσεις καμιά φορά δεν είναι μόνο στη ζωή, αλλά και στην πολιτική και πολλοί θα μπορούσαν να πουν ότι μήπως βρε δεν είναι σύμπτωση, αλλά κάτι άλλο συμβαίνει. 
Την ίδια ημερομηνία σε διαφορετικές χρονιές...

Αγροτική έκθεση στο Διαδίκτυο


Απευθύνεται τόσο σε καταναλωτές όσο και σε επαγγελματίες του χώρου

Μια διαδικτυακή πλατφόρμα που φιλοδοξεί να βοηθήσει τους παραγωγούς που επιθυμούν να διοχετεύσουν τα προϊόντα τους στην αγορά αλλά και τον καταναλωτή ή τον επαγγελματία που επιθυμεί...

Επανέρχεται ο κοινωνικός τουρισμός


Ο σχεδιασμός λειτουργικών προγραμμάτων που θα αναχαιτίσουν την ανεργία τέθηκε χθες στο επίκεντρο του κοινωνικού διαλόγου μεταξύ του υπουργού Εργασίας Κοινωνικής Ασφάλισης και Πρόνοιας Ιωάννη Βρούτση με εκπροσώπους των κοινωνικών εταίρων ΓΣΕΕ, ΣΕΒ, ΕΣΕΕ και ΓΣΕΒΕΕ. 
Στην «ατζέντα» της συζήτησης, πέρα από την οριστικοποίηση των παραμέτρων των νέων ...

To 2012 η ένατη πιο ζεστή χρονιά από το 1850 - Λιώνουν οι πάγοι

Ο πάγος που έλιωσε στην Αρκτική έφτασε φέτος σε επίπεδο ρεκόρ για την εποχή, όπως ανακοίνωσε σήμερα ο Παγκόσμιος Μετεωρολογικός Οργανισμός (WMO).

«Η κλιματική αλλαγή σημειώνεται μπροστά στα μάτια μας και θα συνεχιστεί, εξαιτίας της...