Translate

ΕΡΩΧΟΣ

ΚΟΙΝΩΝΙΚΑ ΠΕΡΙΟΧΗΣ

....Τίτη σήμερα 19 Μαρτίου....

Κυριακή 9 Σεπτεμβρίου 2012

Στη δικαιοσύνη προσφεύγει δήμος για τις αυξημένες αντικειμενικές αξίες ακινήτων

Με ομόφωνη απόφαση του, το δημοτικό συμβούλιο Μαλεβιζίου αποφάσισε τη προσφυγή του δήμου στο Συμβούλιο της Επικρατείας, ζητώντας να μειωθούν
οι ιδιαίτερα αυξημένες τιμές αντικειμενικής αξίας και οι τιμές ζώνης στο Μαλεβίζι, κάτι που έχει ως αποτέλεσμα να υπάρχουν μεγάλες αυξήσεις στο ειδικό τέλος ακινήτων (χαράτσι) του 2012, που καλούνται να πληρώσουν οι ιδιοκτήτες αυτών.

ΦΩΤΟ: Μια παράξενη ανακάλυψη του Ντα Βίντσι!


Ο Λεονάρντο ντα Βίντσι θα μπορούσε κάλλιστα να ήταν ο μεγαλύτερος εφευρέτης στην ιστορία, όπως αποδεικνύεται από τα σκίτσα και τα διαγράμματα από τις εφευρέσεις του, τα οποία σώζονται σε σημειωματάρια του.

ΤΕΤΡΑΜΕΛΗΣ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ Ο ΔΡΑΜΑΤΙΚΟΣ ΑΠΟΛΓΙΣΜΟΣ ΤΗΣ ΤΡΑΓΩΔΙΑΣ ΣΤΟ ΜΠΡΑΛΟ


 Τελικά ζευγάρι καθηγητών απο Κίρρα Ιτέας, με τα δυό τους παιδιά, ηλικίας 12 ετών το αγόρι και 14 το κορίτσι, είναι ο τραγικός απολογισμός του δυστυχήματος του Μπράλου.
Ο οδηγός Γ.Δ ηλικίας 52 ετών ( η γυναίκα 49 ετών) έχασε τον έλεγχο πιθανότατα από παθολογικό αίτιο, όπως εκτιμά η τροχαία.

Ζευγάρι καθηγητών από την Ιτέα οι 2 από τους 4 νεκρούς του τροχαίου στον Καρανάσιο. Εντοπίστηκε νεκρό και το ένα παιδί τους (ΦΩΤΟΡΕΠΟΡΤΑΖ)


Ζευγάρι καθηγητών από την Κίρρα Ιτέας τα 2 από τα 4 θύματα του πολύνεκρου δυστυχήματος στο 11ο χιλ. στην εθνική οδό Λαμίας - 'Αμφισσας λίγο πριν τις 4μμ τον Καρανάσιο.

Μας...κούρεψαν γουλί!!!!!! «Λήστεψαν» τα ασφαλιστικά ταμεία της χώρας μας με το μεγαλοφυές «κούρεμα»

Υποχρεώθηκαν τελικά να το ομολογήσουν επισήμως και ενώπιον της Βουλής: ΠΑΣΟΚ και ΝΔ υπό την ηγεσία των Ευάγγελου Βενιζέλου και Αντώνη Σαμαρά «λήστεψαν» τα ασφαλιστικά ταμεία της χώρας μας με το μεγαλοφυές «κούρεμα» που υποτίθεται ότι θα μείωνε το ελληνικό δημόσιο χρέος απέναντι στους ξένους!

Πολύτεκνος αγρότης με Ferrari και ιερέας με καταθέσεις πάνω από 1 εκατ. ευρώ!

- Απίστευτες ιστορίες φοροδιαφυγής ανακάλυψε το ΣΔΟΕ
- Άνεργη από τη Σαλαμίνα εμφανίζεται -χωρίς εισόδημα- με καταθέσεις 290.000 ευρώ
- Εταιρεία απέκρυψε από την εφορία 5 εκατομμύρια ευρώ
- Αγρότες έπαιρναν επιδοτήσεις με εικονικά τιμολόγια

Τα χορευτικά του Διστόμου και της Δαύλειας σε χορούς και τραγούδια του 20ου Αιώνα

ΧΟΡΟΙ ΚΑΙ ΤΡΑΓΟΥΔΙΑ ΣΤΙΣ ΔΕΚΑΕΤΙΕΣ ΤΟΥ 20 ΟΥ ΑΙΩΝΑ

ΟΤΑΝ Η ΙΣΤΟΡΙΑ ΕΠΑΝΑΛΑΜΒΑΝΕΤΕ


Φεβρουάριος 1909.
 Μία μικρή ανταπόκριση από την Λιβαδειά όπως δημοσιεύτηκε στην εφημερίδα ΕΛΛΑΣ αναφέροντας το μεγάλο πρόβλημα της εποχής εκείνης.

Η 15χρονη Μυρτώ που κακοποιήθηκε στην Πάρο άνοιξε τα μάτια της

Διαβάστε για την θετική εξέλιξη της υγείας της 15χρονης που κακοποιήθηκε στην Πάρο. Τι είπε η μητέρα της

Μετά από 50 ημέρες στην εντατική, η 15χρονη Μυρτώ κατάφερε να ανοίξει τα μάτια της και να σφίξει το χέρι της μητέρας της. Παρά τις δυσοίωνες προβλέψεις των γιατρών, η νεαρή δείχνει ότι σιγά σιγά μπορεί να εστιάζει το βλέμμα της και να ανακτά επικοινωνία με το περιβάλλον.

Ο όρκος... Να δείτε πόσο πρωτοπόρος ήταν ο κ. Λοβέρδος ακόμα και σ' αυτό. ΒΙΝΤΕΟ

Σας παρακαλώ να δείτε αυτό το βίντεο. Να δείτε με τα μάτια σας τη "μεταρύθμιση" του κ. Μ. ΡΑΧΟΙ. Να δείτε τη ζητάει η "μεταρύθμισή του" από τους εργαζόμενους. Να δείτε πόσο πρωτοπόρος ήταν ο κ. Λοβέρδος ακόμα και σ' αυτό. 

Οι εργαζόμενοι όμως στο...Εθνικό Σύστημα Υείας της Ισπανίας, (το καλύτερο όλης της Ευρώπης μέχρι την εκλογή του Ραχόι τον περασμένο Νοέμβριο) ορκίζονται ΑΝΥΠΑΚΟΗ!