Translate

ΕΡΩΧΟΣ

ΚΟΙΝΩΝΙΚΑ ΠΕΡΙΟΧΗΣ

....Τίτη σήμερα 19 Μαρτίου....

Δευτέρα 27 Μαΐου 2013

Έβαλαν στο μάτι το νερό μας

Συνεχίζονται οι μυστικές επαφές της Τρόικας με την Κομισιόν για την υλοποίηση του προγράμματος ιδιωτικοποίησης των υδάτων στην Ελλάδα, σύμφωνα με το μοντέλο που υιοθετήθηκε στην Πορτογαλία.

Στόχος είναι να περάσουν σε ιδιωτικά χέρια, το γρηγορότερο δυνατόν....

Αύριο η μαγνητική καταιγίδα. Πρέπει να ανησυχούμε;

Τις τελευταίες ημέρες όλο και πληθαίνουν οι πληροφορίες για την μαγνητική καταιγίδα που έρχεται στην Ελλάδα την Τρίτη 28 Μαΐου!
Η ηλιακή έκρηξη που αναστάτωσε τους επιστήμονες στις 22 Μαΐου, προκάλεσε μία γεωμαγνητική καταιγίδα, δηλαδή την βροχή από φορτισμένα σωματίδια στο μαγνητικό πεδίο της γης.
Ωστόσο, σύμφωνα με τις τελευταίες πληροφορίες....

«Το μεγάλο μας τσίρκο» στο Δίστομο, απ'την θεατρική του ομάδα «Θεατροφρένεια».

      Το έργο του Ιάκωβου Καμπανέλλη «Το μεγάλο μας τσίρκο» παρουσιάζεται στο Δίστομο, απ'την θεατρική του ομάδα «Θεατροφρένεια».

Συγκεκριμένα, το θεατρικό εργαστήρι Διστόμου «Θεατροφρένεια»...

ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΩΔΕΙΟ ΛΑΜΙΑΣ


ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ
Το Δημοτικό Ωδείο Λαμίας, σας προσκαλεί στην Συναυλία...

ΤΑΚΤΙΚΗ ΣΥΝΕΔΡΙΑΣΗ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ 27-5-2013

Τακτική Συνεδρίαση του Περιφερειακού Συμβουλίου με αποφάσεις με προτάσεις του Περιφερειάρχη για την διατήρηση της Περιφερειακής Διεύθυνσης του ΟΑΕΕ στη Λαμία – αναδεικνύοντας την ευρύτερη πολιτική διάσταση του θέματος - και τη διεκδίκηση από το Υπουργείο Τουρισμού περισσότερων κονδυλίων για αντίστοιχη αύξηση θέσεων εργασίας στη Στερεά Ελλάδα...

Ο Ε.Ε ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΓΥΝΑΙΚΩΝ ΑΜΦΙΚΛΕΙΑΣ & Ο ΦΔΕΔ ΠΑΡΝΑΣΣΟΥ ΔΙΟΡΓΑΝΩΝΟΥΝ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝΤΙΚΟ ΠΕΡΙΠΑΤΟ


Παρατείνεται μέχρι την Παρασκευή 31 Μαΐου 2013 η υποβολή ς για την αίτηση Ενιαίας Ενίσχυσης 2011.

Ανακοινώνεται ότι μετά από αίτημα της Περιφερειακής Ενότητας Φωκίδας, παρατείνεται...

ΚΑΣΤΡΟ Αλληλεγγύης - Χωρίς Μεσάζοντες ΛΑΜΙΑΣ - Έναρξη παραγγελιών 2ης διάθεσης προϊόντων & Ανοιχτή Συνέλευση κίνησης

Α. 2η ΑΠΕΥΘΕΙΑΣ ΔΙΑΘΕΣΗ ΠΡΟΪΟΝΤΩΝ
Σας ενημερώνουμε ότι ξεκίνησαν οι παραγγελίες της 2ης διάθεσης για τα ελληνικά προϊόντα: Πατάτες Λιβανατών, Ζυμαρικά παραδοσιακά Λαμίας και Απορρυπαντικά εταιρίας της Πιερίας.
Τα προϊόντα αυτά είναι τα τρία πρώτα στις προτιμήσεις των αγοραστών, όπως εκφράστηκαν με τη δημοσκόπηση που ξεκίνησε στην προηγούμενη διάθεση και ολοκληρώθηκε ηλεκτρονικά.
Προέλευση - Τιμές Προϊόντων:

ΔΡΟΜΟΙ ΚΡΑΣΙΟΥ ΣΤΕΡΕΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ

Είχε γραφεί πέρυσι τέτοια εποχή ότι: << Όποιοι ακολούθησαν το διήμερο 12 και 13 Μαΐου 2012 τον κατάλληλο δρόμο του “Κρασιού Κεντρικής Ελλάδας” και έφτασαν μέχρι τον ξενώνα – κελάρι Αργυρίου στο Πολύδροσο (Σουβάλα),  δοκίμασαν ...

ΟΡΙΣΤΙΚΟΠΟΙΗΘΗΚΕ Η ΠΡΟΤΑΣΗ ΓΙΑ ΤΙΣ ΟΡΓΑΝΙΚΕΣ ΘΕΣΕΙΣ ΣΤΑ ΣΧΟΛΕΙΑ ΠΡΩΤΟΒΑΘΜΙΑΣ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗΣ ΤΗΣ ΦΩΚΙΔΑΣ

 Με δελτίο τύπου που εξεδόθη στις 10 Απριλίου 2013 η Βουλευτής  ενημέρωσε για τις  ενέργειες στις οποίες είχε προβεί  σχετικά με το θέμα του νέου σχεδιασμού για την οργανικότητα των σχολικών μονάδων Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης στο Νομό Φωκίδας.
 Ειδικότερα και για τη λογική αλληλουχία των γεγονότων υπενθυμίζουμε την αρχική συνάντησή της, στις 10-4-2013, με τον Γενικό Γραμματέα του Υπουργείου Παιδείας, κ. Αθανάσιο Κυριαζή, κατά τη διάρκεια της οποίας...

Εκτός νομιμοποίησης τουριστικές και βιομηχανικές εγκαταστάσεις προ του 1975

Όλες οι αυθαίρετες κατασκευές που αφορούν ξενοδοχειακές και βιομηχανικές εγκαταστάσεις, οι οποίες έχουν ανεγερθεί προ του 1975, δεν θα μπορούν πλέον να νομιμοποιηθούν οριστικά, εφόσον έχουν αυθαιρεσίες που ξεπερνούν το 40% του νομίμου περιγράμματος ή είναι παντελώς αυθαίρετα, σύμφωνα...

80χρονος Ιάπωνας σκιερ ο γηραιότερος που κατακτά τα 8.848 μέτρα του Έβερεστ

Παρά ταύτα το ρεκόρ... γήρατος του Γιουχίρο Μιμούρα ενδέχεται να διαρκέσει μονάχα λίγες ημέρες, καθότι ο ένας 81χρονος άνδρας από το Νεπάλ σχεδιάζει να ξεκινήσει τη δική του ανάβαση την επόμενη εβδομάδα.
Ένας 80χρονος άνδρας από την Ιαπωνία έγινε ο γηραιότερος άνδρας που «κατακτά» την κορυφή του Έβερεστ την Πέμπτη.

Ο 80χρονος σκιέρ...