Translate

ΕΡΩΧΟΣ

ΚΟΙΝΩΝΙΚΑ ΠΕΡΙΟΧΗΣ

....Σήμερα, Δευτέρα 18 Μαρτίου, σύμφωνα με το Εορτολόγιο, γιορτάζουμε την Καθαρά Δευτέρα ....Ανοιχτό το Χιονοδρομικό Κέντρο Παρνασσού....

Παρασκευή 5 Απριλίου 2013

Άνοιξη


Ελλάδα, Απρίλιος 2013. Η Ελλάδα συνεχίζει να βουλιάζει, τα νούμερα –κατά γενική ομολογία- δεν βγαίνουν, και η χώρα πορεύεται λες και δεν τρέχει τίποτα. Αφασία. Παράλληλα, συνεχίζεται η προανακριτική επιτροπή της Βουλής για τη λίστα Λαγκάρντ, με σκοπό να συγκαλυφθούν οι ευθύνες του Ευάγγελου Βενιζέλου και η υπόθεση να μπει στο αρχείο.
Ο Ευάγγελος Βενιζέλος κατέθεσε χτες στην προανακριτική επιτροπή της Βουλής για τη λίστα Λαγκάρντ, έριξε τις ευθύνες στον Γιώργο Παπακωνσταντίνου, στον πρώην επικεφαλής του ΣΔΟΕ Ιωάννη Διώτη και στον πρώην διοικητή της ΕΥΠ Κωνσταντίνο Μπίκα, και υποστήριξε πως ο ίδιος είναι αθώα περιστερά.
Διαβάζοντας τα όσα ειπώθηκαν στον «καυγά» ανάμεσα ....
στον Ευάγγελο Βενιζέλο και τον Ηλία Κασιδιάρη στην προανακριτική επιτροπή, βεβαιώνεται πια και ο πιο δύσπιστος πως ο ρόλος της Χρυσής Αυγής είναι να αθωώσει και να προστατεύσει αυτούς που οδήγησαν την Ελλάδα στην χρεοκοπία.
Τσαμπουκάδες και τραμπουκισμοί, για να μη μένει κανείς στην ουσία.
Φασίστας ο Κασιδιάρης, άρα αθώος ο Βενιζέλος.
Ναζιστική η Χρυσή Αυγή, άρα δημοκρατικό το ΠΑΣΟΚ και η Νέα Δημοκρατία.
Σκέφτομαι τους κακομοίρηδες που ψήφισαν Χρυσή Αυγή για να τιμωρήσουν τη Νέα Δημοκρατία και το ΠΑΣΟΚ. Τους έδωσαν το φιλί της ζωής.
Με την ύπαρξή της και την παρουσία της στη Βουλή, η Χρυσή Αυγή αθωώνει και ξεπλένει καθημερινά και συστηματικά όλο το σύστημα που ξέσκισε τη χώρα: πολιτικούς, ΜΜΕ και οικονομική ολιγαρχία.
Βέβαια, αυτό δεν σταματάει τη χώρα από το να βυθίζεται διαρκώς.
Οι αριθμοί δεν συγκινούνται καθόλου από τα σχέδια της πολιτικής και της οικονομικής ελίτ, για να μην χάσουν τις θέσεις τους και τα προνόμιά τους.
Η σύγκρουση με την πραγματικότητα θα είναι οδυνηρή. Πριν κλάψεις, κοιτάξου στον καθρέφτη.
Μετά την χρεοκοπία, οι Έλληνες έπρεπε να απαιτήσουν Δικαιοσύνη αλλά, για μια ακόμα φορά, προτίμησαν να υποκύψουν στον ψεύτικο οικονομικό εκβιασμό και να ανεχτούν η χώρα να κυβερνάται ακόμα από ανθρώπους σαν τον Ευάγγελο Βενιζέλο, που θα έπρεπε από καιρό να έχουν οδηγηθεί στη Δικαιοσύνη.
Τίποτα υγιεινό δεν μπορείς να φτιάξεις με σάπια υλικά σαν τον Βενιζέλο. Δεν είναι λιγότερο φασίστας ο Βενιζέλος από τον Κασιδιάρη. Απλά, έχει καλύτερες δημόσιες σχέσεις. Είναι πολλά τα λεφτά.
Θα έγραφα κι άλλα αλλά αφενός τα έχω ξαναγράψει κι αφετέρου αυτός ο Απρίλης είναι πολύ όμορφος για να ασχολείσαι με σιχαμένους και καθάρματα.
Δεν ζούμε όλοι την ίδια ζωή. Κάποιοι γουστάρουν τον βούρκο. Σε άλλους αρέσει ο ουρανός.
http://pitsirikos.net

1 σχόλιο:

  1. Ο ΑΠΡΙΛΗΣ ΕΙΝΑΙ ΜΗΝΑΣ ΕΡΩΤΙΚΟΣ ,Ο ΒΕΝΙΖΕΛΟΣ
    ΜΠΟΥΧΕΣΑΣ ΤΡΑΓΙΚΟΣ,,,,ΠΡΟΧΩΡΗΣΤΕ ΜΠΡΟΣΤΑ Η ΖΩΗ ΜΑΣ
    ΠΕΡΙΜΕΝΕΙ

    ΝΙΚΟΣ ΣΤΥΛΙΑΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή