Translate

ΕΡΩΧΟΣ

ΚΟΙΝΩΝΙΚΑ ΠΕΡΙΟΧΗΣ

....Τίτη σήμερα 19 Μαρτίου....

Παρασκευή 5 Απριλίου 2013

Α.Σ. ΔΙΟΝΥΣΟΣ ΑΜΦΙΚΛΕΙΑΣ: ΜΟΝΟΠΑΤΙ ΠΑΡΝΑΣΣΟΥ 2013


ΜΟΝΟΠΑΤΙ ΠΑΡΝΑΣΣΟΥ 2013
ΚΥΡΙΑΚΗ 28 ΑΠΡΙΛΙΟΥ

ΔΙΟΡΓΑΝΩΣΗ: Α.Σ. ΔΙΟΝΥΣΟΣ ΑΜΦΙΚΛΕΙΑΣ 
Δελτίο τύπου 1.4.2013 
 Ο Α.Σ. Διόνυσος διοργανώνει όπως κάθε χρόνο τέτοια εποχή τον ορεινό αγώνα δρόμου Μονοπάτι Παρνασσού που έχει καθιερωθεί στην συνείδηση των αγωνιζομένων...
με βάση τα σχόλιά τους, σαν ένας από τους κορυφαίους στο είδος του στην Ελλάδα. Πέρα από τα υπόλοιπα χαρακτηριστικά του αγώνα που έχουν επισημανθεί, αυτό που εντυπωσιάζει τους αθλητές είναι το πόσο έντονα η τοπική κοινωνία συμμετέχει τη μέρα του αγώνα, βοηθώντας και ενθαρρύνοντας, καθώς και ο μεγάλος αριθμός εθελοντών που βοηθούν.

 Στη φετινή διοργάνωση που οι αγώνες έχουν γίνει πέντε (εάν συνυπολογίσουμε τους τρεις παιδικούς αγώνες) από ένας που ήταν μέχρι πέρυσι, η ανάγκη για εθελοντική προσφορά έχει πολύ αυξηθεί. Υπάρχει λοιπόν έντονη ανάγκη για βοήθεια προς την οργανωτική επιτροπή από τώρα και όχι μόνο το Σαββατοκύριακο των αγώνων.

 Καλούμε λοιπόν όλους όσους επιθυμούν να βοηθήσουν τη διοργάνωση, να συγκεντρωθούν την Παρασκευή 5 Απριλίου στις 7μμ στα γραφεία του Συλλόγου στον 2ο όροφο του Πολιτιστικού κέντρου.

 Ελπίζουμε ότι μεγάλος αριθμός εθελοντών θα ανταποκριθεί στο κάλεσμά μας.

Επιθυμία όλων μας είναι να διοργανωθεί για άλλη μια χρονιά ένας όμορφος και πετυχημένος αγώνας που να ανταποκριθεί στις προσδοκίες όλων και να κάνει αθλητές και εθελοντές να χαμογελάνε, κόντρα στις αντιξοότητες των καιρών.

 Σας περιμένουμε για να το πετύχουμε μαζί!

 Από την Οργανωτική επιτροπή.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου