Translate

ΕΡΩΧΟΣ

ΚΟΙΝΩΝΙΚΑ ΠΕΡΙΟΧΗΣ

....Τίτη σήμερα 19 Μαρτίου....

Παρασκευή 5 Απριλίου 2013

Κοντά στο μπλακ άουτ το Νοσοκομείο Λαμίας

Από το κακό στο χειρότερο πηγαίνει το νοσοκομείο Λαμίας. Πλέον, οι ελλείψεις σε φάρμακα είναι πάρα πολλές, ακόμη, και στα βασικά, όπως είναι...

τα αντιβιοτικά.

Οι γιατροί έχουν φτάσει σε σημείο να αδυνατούν να προσφέρουν ολοκληρωμένη θεραπεία στους ασθενείς. «Το ότι υπάρχουμε και λειτουργούμε, μάλλον, γίνεται από θαύμα», δήλωσαν κάποιοι από αυτούς στο lamiastar.gr.

Επίσης, δεν έχουν υπογραφεί οι συμβάσεις συντήρησης των μηχανημάτων και έτσι όποιο μηχάνημα χαλάει, απλά μπαίνει στην άκρη.

Το γενικό μπλακ άουτ καραδοκεί, αν δεν γίνει σύντομα η απαιτούμενη συντήρηση. Το τραγελαφικό της υπόθεσης είναι ότι, αν και υπάρχουν χρήματα στην άκρη για να περάσει η διοίκηση στην υπογραφή των ενταλμάτων για αγορά υλικών και σέρβις μηχανημάτων, ωστόσο δεν γίνεται καμία τέτοια ενέργεια.

Τα χειρότερα θα έρθουν και στην παιδιατρική κλινική. Τέλος Απριλίου λήγει η σύμβαση του επικουρικού γιατρού -καμία ανανέωση δεν έχει γίνει-, επίσης τελειώνει η απόσπαση του διευθυντή της κλινικής, οπότε και επιστρέφει στην βάση του, την Λάρισα και τι μένει για την παιδιατρική της Λαμίας; Ένας γιατρός.

Επίσης από τους τρεις αναισθησιολόγους, ο ένας συνταξιοδοτείται αυτόν τον χρόνο. Θα μείνουν δύο και αν δεν προσληφθεί τρίτος, τότε θα σταματήσουν τα χειρουργεία στο Νοσοκομείο Λαμίας.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου