Translate

ΕΡΩΧΟΣ

ΚΟΙΝΩΝΙΚΑ ΠΕΡΙΟΧΗΣ

....Σήμερα Τρίτη 23 Απριλίου..... η εορτή του Αγίου Γεωργίου του Τροπαιοφόρου μεταφέρεται τη Δευτέρα, 6 Μαΐου 2024.....Παγκόσμια Ημέρα Βιβλίου.....

Τετάρτη 15 Αυγούστου 2012

ΛΑΟΓΡΑΦΙΚΟΣ ΣΟΥΒΑΛΑ: ΓΙΑ ΤΑ ΧΘΕΣΙΝΑ ΓΕΓΟΝΟΤΑ ΣΤΗ ΠΟΛΥΔΡΟΣΟ

Ο ΛΑΟΓΡΑΦΙΚΟΣ ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΘΑ ΗΘΕΛΕ ΝΑ ΖΗΤΗΣΕΙ ΕΝΑ ΜΕΓΑΛΟ ΣΥΓΝΩΜΗ ΑΠΟ ΟΛΑ ΤΑ ΜΕΛΗ ΤΩΝ ΧΟΡΕΥΤΙΚΩΝ ΤΜΗΜΑΤΩΝ ΓΙΑ ΤΟ ΧΘΕΣΙΝΟ ΦΙΑΣΚΟ ΤΗΣ ΠΛΑΤΕΙΑΣ. ΚΑΠΟΙΟΙ ΚΡΥΦΟΓΕΛΟΥΣΑΝ ΕΙΡΩΝΙΚΑ ,ΚΑΠΟΙΟΙ ΑΛΛΟΙ ΤΟΥΣ ΖΗΤΗΘΗΚΕ Η ΣΥΝΔΡΟΜΗ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΑΡΝΗΘΗΚΑΝ ΚΑΙ ΚΑΠΟΙΟΙ  ΤΕΛΙΚΑ ΜΠΟΡΕΙ ΚΑΙ ΝΑ ΙΚΑΝΟΠΟΙΗΘΗΚΑΝ. 
ΕΝΑ ΕΙΝΑΙ ΣΙΓΟΥΡΟ.ΔΕΝ ΠΤΟΟΥΜΑΣΤΕ. ΤΟ ΚΛΑΜΑ ΤΩΝ ΜΙΚΡΩΝ ΠΑΙΔΙΩΝ ΚΑΙ Η ΑΓΑΝΑΚΤΗΣΗ ΤΩΝ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΩΝ ΜΑΣ ΕΝΔΥΝΑΜΩΝΕΙ ΓΙΑ ΝΑ ΣΥΝΕΧΙΣΟΥΜΕ ΤΗΝ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΑ ΜΑΣ.
ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ ΣΕ ΟΛΟΥΣ.
 
ΣΧΟΛΙΟ ΤΟΥ ΠΟΛΥΔΡΟΣΟΣ ΠΑΡΝΑΣΣΟΥ:
Δεν ξέρω αν αυτό που στέλνεις είναι του Λαογραφικού ή δικό σου.
Επειδή ίσως για το φιάσκο όπως το αποκαλείς να οφείλεται κυρίως σε αυτούς που ζητήθηκε η συνδρομή τους και αντιλαμβάνομαι προς τα που ρίχνεται και πάλι τα βέλη σας και από όσα γνωρίζω έχω να σημειώσω τα παρακάτω.
1ον. Η συνδρομή δεν ζητήθηκε από επίσημο μέλος του Λαογραφικού ή από άλλον φορέα, αλλά από υπάλληλο του Δήμου και ως προσωπική αποκλειστικά χάρη.
2ον. Είναι οξύμωρο να ζητείται συνδρομή από κάποιους που καθημερινά ακούνε τα σκολιανά τους.
3ον. Εάν υπήρχε η συνδρομή και υπήρχε στη συνέχεια πρόβλημα, τί θα άκουγε το συγκεκριμένο άτομο και
4ον Εάν οι διοργανωτές θέλουν στήριξη και συνδρομή για μια απλή εκδήλωση αυτό σε απλά Ελληνικά λέγεται ανικανότητα.
 ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ ΚΑΙ ΚΑΛΗ ΣΥΝΕΧΕΙΑ

9 σχόλια:

  1. ΕΔΩ Ο ΚΟΣΜΟΣ ΚΑΙΓΕΤΑΙ ΚΑΙ ΤΟ ........
    ΧΤΕΝΙΖΕΤΑΙ.ΚΑΙΡΟΣ ΝΑ ΑΦΗΣΟΥΜΕ ΠΙΣΩ ΟΤΙ ΜΑΣ ΧΩΡΙΖΕΙ ΚΑΙ ΝΑ ΒΡΟΥΜΕ ΤΙ ΜΑΣ ΕΝΩΝΕΙ. ΟΙ ΚΑΙΡΟΙ ΕΙΝΑΙ ΔΥΣΚΟΛΟΙ.Η ΧΩΡΑ ΒΡΙΣΚΕΤΑΙ ΣΕ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗ ΚΑΙ ΑΝΘΡΩΠΙΣΤΙΚΗ ΚΡΙΣΗ.ΑΥΤΟ ΣΕ ΛΙΓΟ ΘΑ ΑΦΟΡΑ ΚΑΙ ΤΟ ΧΩΡΙΟ ΜΑΣ. ΕΙΝΑΙ ΛΕΠΤΟΜΕΡΕΙΑ ΚΑΙ ΛΙΓΟ ΜΑΣ ΑΠΑΣΧΟΛΕΙ ΑΝ ΖΗΤΗΘΗΚΕ Η ΟΧΙ ΕΠΙΣΗΜΩΣ ΣΥΝΔΡΟΜΗ ΣΤΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΠΟΥ ΔΗΜΗΟΥΡΓΗΘΗΚΕ ΣΤΗΝ ΠΛΑΤΕΙΑ ΑΝ ΚΑΠΟΙΟΣ ΜΠΟΡΟΥΣΕ ΝΑ ΒΟΗΘΗΣΕΙ ΚΑΙ ΔΕΝ ΤΟ ΕΚΑΝΕ (ΚΑΙ ΜΕΝΕΙ ΣΤΟΥΣ ΤΥΠΟΥΣ) ΤΟΤΕ ΑΥΤΟ ΛΕΓΕΤΑΙ ΜΙΚΡΟΨΥΧΙΑ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΧΕΙΡΟΤΕΡΟ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΝΙΚΑΝΟΤΗΤΑ ΤΩΝ ΔΙΑΡΓΩΝΩΝ. Η ΒΕΝΤΕΤΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΤΕΛΕΙΩΣΕΙ ΔΕΝ ΚΑΝ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΓΙΑ ΝΑ ΕΧΕΙ ΚΑΙ ΚΑΠΟΙΟ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝ. Η ΤΟΠΙΚΗ ΚΟΙΝΩΝΙΑ ΤΗΣ ΣΟΥΒΑΛΑΣ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΑΝΤΙΔΡΑΣΕΙ ΣΥΝΤΟΝΙΣΜΕΝΑ ΠΡΟΚΕΙΜΕΝΟΥ ΝΑ ΔΙΕΚΔΙΚΙΣΕΙ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΤΗΣ ΑΝΗΚΕΙ. ΒΛΕΠΟΥΜΕ ΤΟ ΔΕΝΔΡΟ ΚΑΙ ΧΑΝΟΥΜΕ ΤΟ ΔΑΣΟΣ.ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΣΤΗΡΙΞΟΥΜΕ ΤΟΥΣ ΣΥΛΛΟΓΟΥΣ ΤΟΥ ΧΩΡΙΟΥ ΜΕ ΤΗΝ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΜΑΣ ΚΑΙ ΝΑ ΞΕΦΥΓΟΥΜΕ ΑΠΟ ΤΗΝ ΣΤΕΙΡΑ ΚΡΙΤΙΚΗ. ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΦΥΓΟΥΜΕ ΑΠΟ ΤΟ ΕΓΩ ΚΑΙ ΝΑ ΠΑΜΕ ΣΤΟ ΕΜΕΙΣ ΕΧΟΥΜΕ ΑΚΟΜΑ ΚΑΙΡΟ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΑΝ ΕΧΩ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙ ΣΩΣΤΑ, ΟΡΓΑΩΘΗΚΕ ΜΙΑ ΕΚΔΗΛΩΣΗ Η ΟΠΟΙΑ ΔΕΝ ΕΙΧΕ ΑΙΣΙΟ ΤΕΛΟΣ. ΠΡΟΣΠΑΘΟΥΝ ΜΕΡΙΚΟΙ ΝΑ ΡΙΞΟΥΝ ΤΙς ΕΥΘΥΝΕΣ ΑΛΛΟΥ ΚΑΙ ΟΧΙ ΣΤΟΥΣ ΔΙΟΡΓΑΝΩΤΕΣ.
    ΠΑΡΑΞΕΝΟ ΔΕΝ ΦΑΙΝΕΤΑΙ.
    ΤΑ ΠΕΡΙ ΧΩΡΙΣΜΑΤΟΣ ΚΛΠ, ΛΙΓΟ ΑΥΤΟΚΡΙΤΙΚΗ ΑΠΟ ΟΛΟΥΣ ΔΕΝ ΒΛΑΠΤΕΙ.
    ( ΠΡΟΣΕΞΑ ΚΑΙ ΚΑΤΙ ΑΛΛΟ Ο ΗΛΕΚΤΡΟΛΟΓΟΣ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΠΟΥ ΧΕΙΡΙΖΟΤΑΝ ΤΑ ΜΗΧΑΝΗΜΑΤΑ ΗΤΑΝ ΣΤΗΝ ΠΛΑΤΕΙΑ, ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΤΟΥ ΖΗΤΗΘΗΚΕ ΝΑ ΒΟΗΘΗΣΕΙ???????), ΕΚΤΟΣ ΚΑΙ ΕΑΝ ΕΝΝΟΕΙΤΑΙ ΑΥΤΟΝ ΚΑΙ ΟΧΙ ΚΑΠΟΙΟΝ ΑΛΛΟΝ.
    ΟΣΟ ΑΦΟΡΑ ΤΗ ΣΤΗΡΙΞΗ ΣΤΟΥΣ ΣΥΛΛΟΓΟΥΣ ΜΑΛΛΟΝ ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΡΩΤΗΣΟΥΜΕ ΤΟΥΣ ΑΡΜΟΔΙΟΥς ΠΩΣ ΤΟΥΣ ΣΤΗΡΙΖΟΥΝ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. PESTE MAS POIOS EINAI RE PAIDIA AYTOS POY DEN SAS BOHTHISE NA KANETE THN EKDILOSI.
    AN ELIPE AYTOS TI UA LEGATE?
    GIATI DEN MAS LETE TO ONOMA TOY NA TON KANOYME PROEDRO TOY SYLOGOY AFOU ESEIS ISASTE TOSO ANIKANOI NA BALETE ENA MAGNHTOFONO NA XORECOYN TA PAIDAKIA POY TOSO SAS KOPTEI. NTROPH SAS
    TOYLAXISTON ANALABETE TIS EYUYNES KAI AFHSTE TOYS ALLOYS SAS BAREUHKAME NA SAS AKOUME OTI FTAINE OI ALLOI. E L E O S ANIKANOI.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Ο ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΤΩΝ ΝΕΩΝ ΑΠΟ ΠΟΙΟΝ ΒΗΘΗΘΗΚΕ ΚΑΙ ΕΙΧΕ ΤΕΡΑΣΤΙΑ ΕΠΙΤΥΧΙΑ ΤΟ ΠΑΡΤΥ ΤΟΥΣ.
    ΟΥΣΤ ΑΝΙΚΑΝΟΙ ΔΡΟΜΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟ!!!!!!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Χρήστος Μουτσιανάς16 Αυγούστου 2012 στις 10:36 π.μ.

    ΓΙΑ ΝΑ ΤΕΛΕΙΩΝΟΥΜΕ.

    Σχετικά με την εκδήλωση του Λαογραφικού Συλλόγου την Παραμονή της Παναγίας και σε ότι με αφορά για την αποκατάσταση της αλήθειας .
    Μου ζητήθηκε από τον έναν ηλεκτρολόγο του Δήμου τηλεφωνικά και για προσωπική του χάρη να τον βοηθήσω στην εγκατάσταση της μικροφωνικής .
    Επειδή στην πλατεία βρισκόταν ο άλλος ηλεκτρολόγος του Δήμου, ο οποίος εδώ και δύο χρόνια χωρίς την συνδρομή κανενός χειρίζεται τα μηχανήματα, αρνήθηκα να μπω στην διαδικασία αντιπαράθεσης αλλά και επειδή δεν γνώριζα εάν τα μηχανήματα είχαν την ανάλογη συντήρηση που απαιτείται.
    Η εκδήλωση τελικά έμεινε στη μέση από βλάβη των μηχανημάτων πιθανά λόγω κακής συντήρησης.
    Στη διαδικασία των ανακοινώσεων που ακολούθησε μέσα από διάφορα μέσα, αρμόδιοι αλλά και ……..ανώνυμοι βρήκαν τον υπαίτιο που αρνήθηκε τη συνδρομή .
    Επειδή ούτε από τους νέους μου ζητήθηκε βοήθεια στην εκδήλωση που είχαν και που σημείωσε μεγάλη επιτυχία και χωρίς προβλήματα, πιθανόν επειδή η οργανωτική τους επιτροπή χειρίστηκε τα της εκδήλωσης με υπευθυνότητα, αρνούμαι οποιαδήποτε ευθύνη.
    Εάν τώρα οι αρμόδιοι δεν βλέπουν ευθύνες στο Δήμαρχο, στο Αντιδήμαρχο, στον Πρόεδρο της Τοπικής Κοινότητας και στον Πρόεδρο του Λαογραφικού Συλλόγου, στα μέλη των ΔΣ, τότε αναλαμβάνω τις ευθύνες μου και ζητώ συγνώμη από τα παιδάκια που ακόμα προβληματίζονται γιατί δεν μπορεί να λειτουργήσει μουσική στην πλατεία με τόσες εναλλακτικές λύσεις και να χορέψουν μπροστά στο κόσμο και κυρίως στους γονείς τους.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. ΤΕΛΙΚΑ ΛΑΘΟΣ ΜΥΝΗΜΑ ΕΣΤΑΛΕΙ ΜΕΤΑ ΤΑ ΓΕΓΟΝΟΤΑ ΤΗΣ 15 ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ. ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΠΡΟΒΛΗΘΕΙ ΚΑΙ ΝΑ ΔΙΑΔΩΘΕΙ ΕΙΝΑΙ ΠΩΣ ΚΑΤΩ ΑΠΟ ΤΙΣ ΑΠΟΔΟΚΙΜΑΣΙΕΣ ΚΑΠΟΙΩΝ ΣΟΥΒΑΛΙΩΤΩΝ ΚΑΙ ΤΩΝ ΧΟΡΕΥΤΙΚΩΝ ΤΜΗΜΑΤΩΝ Ο ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΦΟΥΣΕΚΗΣ ΑΠΟΧΩΡΗΣΕ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΛΑΤΕΙΑ ΤΟΥ ΧΩΡΙΟΥ ΜΑΣ. ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΘΕΤΙΚΟ ΚΑΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΤΟ ΔΙΑΔΩΣΟΥΜΕ. ΑΝΤΙ ΛΟΙΠΟΝ ΝΑ ΕΣΤΙΑΣΟΥΜΕ ΣΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΓΕΓΟΝΟΣ ΜΠΗΚΑΜΕ ΣΕ ΜΙΑ ΠΑΡΑΦΙΛΟΛΟΓΙΑ ΠΟΥ ΔΕΝ ΟΔΗΓΕΙ ΠΟΥΘΕΝΑ. ΣΑΦΩΣ ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΥΘΥΝΕΤΑΙ Ο ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΗΣ ΤΟΥ ΜΠΛΟΓΚς ΣΤΟ ΟΤΙ ΔΕΝ ΕΓΙΝΕ Η ΕΚΔΗΛΩΣΗ. ΑΠΛΑ Ο ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΗΣ ΤΟΥ ΜΠΟΛΟΓΚς ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΠΡΟΒΑΛΕΙ ΚΑΙ ΤΙΣ ΑΠΟΔΟΚΙΜΑΣΙΕΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΑΠΟΧΩΡΗΣΗ ΤΟΥ ΔΗΜΑΡΧΟΥ ΚΑΙ ΤΟΥ ΑΝΤΙΔΗΜΑΡΧΟΥ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΛΑΤΕΙΑ. ΤΟ ΣΥΜΠΕΡΑΣΜΑ ΛΟΙΠΟΝ ΕΙΝΑΙ ΠΩς ΑΝ ΘΕΛΟΥΜΕ ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΝΑ ΑΝΤΙΔΡΑΣΟΥΜΕ ΚΑΙ ΝΑ ΠΙΕΣΟΥΜΕ ΤΟΝ ΔΗΜΟ ΔΕΛΦΩΝ ΝΑ ΑΣΧΟΛΗΘΕΙ ΚΑΙ ΜΕ ΤΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΤΗΣ ΣΟΥΒΑΛΑΣ. ΚΑΙ ΕΛΠΙΖΩ ΤΟ ΜΥΝΥΜΑ ΝΑ ΕΣΤΑΛΕΙ ΣΤΟΝ ΑΝΤΙΔΗΜΑΡΧΟ ΠΩς ΟΙ ΠΟΡΤΕΣ ΤΟΥ ΧΩΡΙΟΥ ΜΑΣ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΝΟΙΧΤΕΣ ΓΙ ΑΥΤΟΝ ΚΑΙ ΤΗΝ ΠΑΡΕΑ ΤΟΥ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. ΑΓΑΠΗΤΟΙ ΦΙΛΟΙ ΟΙ ΑΝΤΙΠΑΛΟΤΗΤΕΣ ΜΕΤΑΞΥ ΜΑΣ ΔΕΝ ΟΔΗΓΟΥΝ ΠΟΥΘΕΝΑ.ΑΝ ΘΕΛΟΥΜΕ ΕΣΤΩ ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΤΗΝ ΥΣΤΑΤΗ ΩΡΑ ΝΑ ΣΩΣΟΥΜΕ ΟΤΙ ΑΠΕΜΕΙΝΕ ΑΠΟ ΤΟ ΧΩΡΙΟ ΜΑΣ ΤΗΝ ΩΡΑΙΑ ΣΟΥΒΑΛΑ ΘΑ ΤΟ ΠΕΤΥΧΟΥΜΕ ΜΟΝΟ ΜΕ ΤΗΝ ΕΝΟΤΗΤΑ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΣΥΓΧΩΡΙΑΝΩΝ ΜΑΣ ΠΕΡΑ ΚΑΙ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΑ ΑΠΟ ΚΑΘΕ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΤΟΠΟΘΕΤΗΣΗ ΤΟΥ ΚΑΘΕΝΟΣ ΑΠΟ ΕΜΑΣ.ΤΟ ΕΓΩ ΚΑΙ ΤΟ ΕΣΥ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΠΑΕΙ ΣΤΗ ΑΚΡΗ . ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΑ
    ΘΑ ΚΑΤΑΣΤΡΕΨΟΥΜΕ ΟΤΙ ΚΑΛΟ ΕΧΕΙ ΑΠΟΜΕΙΝΕΙ ΚΑΙ ΚΑΘΕ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΑ ΠΟΥ ΓΙΝΕΤΕ ΓΙΑ ΤΟ ΚΑΛΟ ΤΟΥ ΧΩΡΙΟΥ ΜΑΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. pali rentikolo giname..kai theloume kai tourismo,saraaaaaaaaaaaaa.........

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ ΠΡΟΕΔΡΕ, ΑΓΑΠΗΤΕ ΑΛΕΚΟ, ΓΙΑ ΤΗ ΓΙΟΡΤΗΣΟΥ.ΞΕΡΩ ΟΤΙ ΔΕΝ ΣΕ ΠΤΟΟΥΝ ΤΑ ΧΑΛΑΣΜΕΝΑ ΚΛΑΠΑΤΣΙΜΠΑΝΑ???ΠΕΡΝΕΙΣ ΘΑΡΡΟΣ ΑΠΟ ΤΑ ΚΛΑΜΑΤΑ ΤΩΝ ΜΙΚΡΩΝ ΦΟΥΣΤΑΝΕΛΟΦΟΡΩΝ.ΣΥΝΕΧΙΣΕ

    ΑπάντησηΔιαγραφή