Translate

ΕΡΩΧΟΣ

ΚΟΙΝΩΝΙΚΑ ΠΕΡΙΟΧΗΣ

....Σήμερα, Δευτέρα 18 Μαρτίου, σύμφωνα με το Εορτολόγιο, γιορτάζουμε την Καθαρά Δευτέρα ....Ανοιχτό το Χιονοδρομικό Κέντρο Παρνασσού....

Τετάρτη 20 Μαρτίου 2019

Αναβολή Συναυλίας στο 5ο Φεστιβάλ Κιθάρας Αμφίκαιας, λόγω Στρατού.


Αναβάλλετε η 2η συναυλία  του ερχόμενου Σαββάτου 23 Μαρτίου του 5ου Φεστιβάλ Κιθάρας Αμφίκαιας, του 23χρονου σολίστ κιθάρας και δεκανέα στρατονομίας Γιώργου Γκόλγκαρη,....
 λόγω αιφνίδιας μεταθέσεως του προ ημερών στο Σουφλί Έβρου στην 50η Μ/Κ Ταξιαρχία ΠΖ. Ο κιθαριστής είχε υπηρετήσει από την αρχή της θητείας του στο Λαγό Διδυμότειχου Έβρου, στην Καρδίτσα και για μικρό χρονικό διάστημα στον Μ.Λ.ΣΝ. στο ΓΕ.ΕΘ.Α. στην Αθήνα, κάτι που καθιστούσε σχεδόν βέβαιη την παρουσία του στις εκδηλώσεις του Φεστιβάλ. Η εκ νέου ξαφνική μετάθεση του στην Περιφέρεια του Έβρου τρεις (3) μόνο μήνες πριν απολυθεί και η μη εξασφάλιση άδειας για την συμμετοχή του στην συναυλία, καθιστά αδύνατη την πραγματοποίηση της εκδήλωσης.
Το Φεστιβάλ θα συνεχιστεί κανονικά στις 30 Μαρτίου με το Santa Barbara Guitar Ensemble - Κιθαριστικό Σύνολο Αγίας Βαρβάρας, υπό την Καλλιτεχνική Επιμέλεια του Μαέστρου & Κιθαριστή Αλέξανδρου Παπαρίζου.
Το Φεστιβάλ Κιθάρας Αμφίκαιας, διοργανώνεται από το Αγρόκτημα Αμφίκαια, με την υποστήριξη του Συλλόγου Ελλήνων Κιθαριστών, και Καλλιτεχνικό Διευθυντή τον διεθνούς φήμης σολίστ Στέλιο Γκόλγκαρη. 
Όλες οι εκδηλώσεις του Φεστιβάλ, γίνονται στον χώρο εκδηλώσεων του Αγροκτήματος Αμφίκαια, με Ελεύθερη Είσοδο για όλους.





Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου