Translate

ΕΡΩΧΟΣ

ΚΟΙΝΩΝΙΚΑ ΠΕΡΙΟΧΗΣ

....Τίτη σήμερα 19 Μαρτίου....

Τετάρτη 20 Μαρτίου 2019

ΕΚΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΟΣ ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΜΠΡΑΛΟΥ - Ε.Σ. ΜΠΡΑΛΟΥ -ΚΥΡΙΑΚΗ 24 ΜΑΡΤΙΟΥ 2019 - Επετειακός εορτασμός της 25ης Μαρτίου 1821

 Η σπουδαιότητα της εκδήλωσης, προκύπτει από το γεγονός της "ΔΩΡΕΑΝ" παράδοσης - παραχώρησης της εθνογραφικής - λαογραφικής συλλογής, των Νικολάου και Κωνσταντινιάς Τσίτσα στον Εκπολιτιστικό Σύλλογο Μπράλου. .....
     Να σημειωθεί πως η προσπάθεια των δωρητών να "ΧΑΡΙΣΟΥΝ" τη συλλογή στο τόπο μας, διήρκεσε πάνω από 20 χρόνια, αφού καμμιά Κοινοτική ή Δημοτική αρχή όλα αυτά τα χρόνια, "δεν κατάφερε να ξεπεράσει "γραφειοκρατικά και άλλα" εμπόδια προκειμένου αυτή η ανυπολόγιστης αξίας συλλογή, έρθει στο φυσικό της χώρο.

        Ανδριτσόπουλος Γιώργος (πρόεδρος του ΔΣ του Συλλόγου)

3 σχόλια:

  1. ΚΑΛΑ...ΠΟΙΟΙ ΕΙΜΑΣΤΕ ΤΕΛΟΣ ΠΑΝΤΩΝ ? Α ΡΕ ΣΟΥΒΑΛΑ ΔΕΝ ΠΑΙΖΕΣΑΙ ΜΕ ΤΙΠΟΤΑ . ΕΧΟΥΜΕ ΚΑΙ ΛΕΜΕ ΛΟΙΠΟΝ...ΜΕΧΡΙ ΤΩΡΑ ΔΥΟ ΙΣΤΟΡΙΚΟΙ ΕΡΕΥΝΗΤΑΙ ΚΑΙ ΕΝΑΣ ΙΣΤΟΡΙΚΟΣ (ΣΚΕΤΟ).
    ΠΡΟΤΕΙΝΩ ΛΟΙΠΟΝ ΝΑ ΒΡΕΘΕΙ ΕΝΑ ΘΕΜΑ ΚΟΙΝΗΣ ΑΠΟΔΟΧΗΣ ΚΑΙ ΟΙ ΤΡΕΙΣ ΤΟΥΣ ΝΑ ΚΑΤΣΟΥΝ ΣΕ ΕΝΑ ΤΡΑΠΕΖΙ ΝΑ ΚΟΥΒΕΝΤΙΑΣΟΥΝ ΚΑΙ ΝΑ ΤΟΥΣ ΑΚΟΥΣΟΥΜΕ ΚΑΙ ΕΜΕΙΣ ΟΙ ΑΔΑΕΙΣ ΣΟΥΒΑΛΙΩΤΕΣ .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Παρακαλούμε να γίνετε σαφέστερος για να κατανοήσουμε το σχόλιο σας και εμείς οι μη Σουβαλιωτες.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ ΠΡΩΤΑ ΠΡΩΤΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΡΩΤΟΒΟΥΛΙΑ ΣΑΣ . ΣΤΗ ΣΟΥΒΑΛΑ ΕΧΟΥΜΕ ΤΡΕΙΣ ΣΥΜΠΑΤΡΙΩΤΕΣ ΜΑΣ ΠΟΥ
    ΟΠΩΣ ΟΙ ΙΔΙΟΙ ΕΧΟΥΝ ΓΡΑΨΕΙ ΑΣΧΟΛΟΥΝΤΑΙ ΜΕ ΤΗΝ ΕΡΕΥΝΑ ΙΣΤΟΡΙΚΩΝ ΘΕΜΑΤΩΝ ΠΟΥ ΑΦΟΡΟΥΝ ΤΗΝ ΠΕΡΙΟΧΗ ΜΑΣ , ΤΗ ΣΟΥΒΑΛΑ ΕΙΔΙΚΟΤΕΡΑ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΓΕΝΙΚΟΤΕΡΑ . ΘΑ ΘΕΛΑΜΕ ΛΟΙΠΟΝ ΚΑΙ ΕΔΩ ΣΤΗΝ ΠΟΛΥΔΡΟΣΟ ΑΥΤΟΙ ΟΙ ΤΡΕΙΣ ΣΕ ΣΥΝΕΝΝΟΗΣΗ ΜΕ ΤΟΥΣ ΤΟΠΙΚΟΥΣ ΣΥΛΛΟΓΟΥΣ ΣΕ ΜΙΑ ΚΟΙΝΗ ΕΚΔΗΛΩΣΗ ΤΩΝ ΣΥΛΛΟΓΩΝ ΜΑΣ ΝΑ ΣΥΖΗΤΗΣΟΥΝ ΕΠΙΛΕΓΟΝΤΑΣ ΚΑΠΟΙΟ ΙΣΤΟΡΙΚΟ ΘΕΜΑ ΚΟΙΝΗΣ ΑΠΟΔΟΧΗΣ ΣΕ ΑΝΑΛΟΓΗ ΕΚΔΗΛΩΣΗ ΟΠΩΣ ΚΑΝΕΤΕ ΕΣΕΙΣ ΚΑΙ ΠΟΥ ΤΑ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΧΡΟΝΙΑ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΓΙΝΕΙ ΕΔΩ ΠΑΡΑ ΜΟΝΟ ΣΤΙΣ ΣΧΟΛΙΚΕΣ ΓΙΟΡΤΕΣ ΟΠΟΥ ΚΑΙ ΤΟ ΟΛΟ ΘΕΜΑ ΕΞΑΝΤΛΕΙΤΑΙ ΠΙΣΤΕΥΟΥΜΕ ΜΟΝΟ ΤΥΠΟΛΑΤΡΙΚΑ .

    ΑπάντησηΔιαγραφή