Translate

ΕΡΩΧΟΣ

ΚΟΙΝΩΝΙΚΑ ΠΕΡΙΟΧΗΣ

....Παρασκευή 29 Μαρτίου σήμερα..... Β Χαιρετισμοί της Παναγίας....

Πέμπτη 21 Μαΐου 2020

ΕΠΑΜ: Ανακοίνωση για την επίθεση των ΜΑΤ στον λαό της Τήνου

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΘΛΙΑ ΕΠΙΘΕΣΗ ΤΩΝ ΜΑΤ ΣΤΟΝ ΛΑΟ ΤΗΣ ΤΗΝΟΥ

Σήμερα, 20 Μαΐου, από το πρωί, στην Τήνο συντελείται ένα όργιο βίας και τρομοκρατίας ενάντια σε λαϊκές κινητοποιήσεις.....

Το νησί σύσσωμο αρνείται και αντιδρά στην εγκατάσταση ανεμογεννητριών. Πριν δυο περίπου μήνες, η παρουσία του λαού του στο λιμάνι απέτρεψε την αποβίβαση μηχανημάτων που είχαν σαν στόχο το ξεκίνημα της διαδικασίας εγκατάστασης από τους «επενδυτές» της εταιρείας «ΕΝΕΡΓΕΙΑΚΗ ΚΥΚΛΑΔΩΝ Ε.Π.Ε.». 
Εν μέσω της καραντίνας και εκμεταλλευμένοι την απαγόρευση κυκλοφορίας, οι επιτήδειοι βρήκαν την ευκαιρία να αρχίσουν να ξεκοιλιάζουν το βουνό και να προετοιμάζουν το έδαφος για την ολοκλήρωση του «θεάρεστου» έργου τους.
Σήμερα, με την βοήθεια των ΜΑΤ, που εν είδη εταιρείας σεκιούριτι βρίσκονται στην Τήνο από μέρες, επιτέθηκαν στον κόσμο που προσπάθησε να εμποδίσει την υλοποίηση της εγκατάστασης αυτών των τεράτων στη θέση «Πράσσα – Πολέμου Κάμπος».
Σήμερα λοιπόν, οι Τηνιακοί βίωσαν αυτό που θα βιώσουν και όλοι οι υπόλοιποι κάτοικοι της Ελλάδας, εκεί όπου οι επιδοτούμενοι «επενδυτές» έχουν προγραμματίσει να εγκαταστήσουν τις τεράστιες αυτές κατασκευές, που το μόνο που παράγουν είναι εγγυημένα κέρδη για τους ιδιοκτήτες τους. 
Σήμερα όλοι οι Έλληνες πρέπει να καταλάβουν ότι η κυβέρνηση και οι «ενεργειακές» εταιρείες που ξεφυτρώνουν σαν μανιτάρια, με την βοήθεια των ΜΑΤ, θα εγκαταστήσουν τις άχρηστες ανεμογεννήτριες όπου έχει προγραμματιστεί, με το «έτσι θέλω», χωρίς να υπολογίζουν την άρνηση των τοπικών κοινωνιών, την καταστροφή των βουνών και τις επιπτώσεις στην φύση. Σειρά έχει το Ρέθυμνο, η Καρυστία, το Βέρμιο και η λίστα είναι ατελείωτη…
Το ΕΠΑΜ συμπαρίσταται και χαιρετίζει την αντίσταση των κατοίκων της Τήνου και τον αγώνα τους. Καταγγέλουμε τον «ειδικό» στα ξεπουλήματα Υπουργό, κ. Χατζηδάκη, καθώς και όλον τον κυβερνητικό συρφετό, που βάζει πλάτες σε ιδιωτικά συμφέροντα σε βάρος πάντα του απλού κόσμου. Το ξέρουν καλά το «επάγγελμα». Το εφαρμόζουν στις πλάτες μας εδώ και 10 χρόνια. Όλοι τους.
Καλούμε όλες τις κατά τόπους πρωτοβουλίες, που αντιστέκονται στην εγκατάσταση των ανεμογεννητριών στα βουνά τους, να συντονιστούν σε ένα ισχυρό μέτωπο που θα ματαιώσει τα σχέδια της ενεργειακής λεηλασίας της χώρας. Δεν είναι αργά. Ολοι μαζί μπορούμε να πούμε στους αεριτζήδες επιδοτούμενους «επιχειρηματίες» ότι θα χάσουν τα λεφτά τους, γιατί ακόμα και αν εγκαταστήσουν τα τερατουργήματα τους με τη βοήθεια των ΜΑΤ, όπως κάνουν σήμερα στην Τήνο, όταν αποκατασταθεί η νομιμότητα και επανέλθει η εξουσία εκεί όπου ανήκει, δηλαδή στον λαό, αυτός ο ίδιος ο λαός θα τα ξηλώσει.

Αθήνα 20 Μαΐου 2020

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου