Translate

ΕΡΩΧΟΣ

ΚΟΙΝΩΝΙΚΑ ΠΕΡΙΟΧΗΣ

....Σήμερα Τρίτη 23 Απριλίου..... η εορτή του Αγίου Γεωργίου του Τροπαιοφόρου μεταφέρεται τη Δευτέρα, 6 Μαΐου 2024.....Παγκόσμια Ημέρα Βιβλίου.....

Πέμπτη 21 Μαΐου 2020

Τσιόδρας: Γιατί δεν προκρίνεται το τεστ στους τουρίστες


Εγώ κύριοι υπεύθυνοι επί των λοιμόξεων κ.λ.π. είμαι ένας απλός έμπορος με κατάστημα ρούχων.....
Ήμουν κλειστά 2 μήνες, έχασα τις μέρες του Πάσχα, είμαι σε απόγνωση, με αμφίβολο μέλλον. Στο μαγαζί μου υπήρχε φόβος να μπούν 1-2 άτομα, στα super market όχι.
Τέλος πάντων.
Οι τουρίστες που σήμερα ανακοινώσατε ότι δεν θα κάνουν τεστ, επομένως δεν έχουν φόβο είναι από άλλον πλανήτη?
Ας πούμε οι Σουηδοί με τα τόσα κρούσματα μπορούν να έρθουν και να μην μας κολλήσουν?
Τελικά μπας και όλα έχουν σχέση με το χρήμα και την οικονομία?
Μήπως κύριοι ''ειδικοί'' άγεστε και φέρεστε από τους εκάστοτε κυβερνώντες?
Μήπως τα διπλώματα και οι τίτλοι περνάνε σε δεύτερη μοίρα? Λέω μήπως, εγώ έτσι και αλλιώς  κατεστραμμένος είμαι....... 

6 σχόλια:

  1. Ο πόνος του απλού επαγγελματία αποτυπωμένος,αλλά και οι απορίες κάποιων σκεπτόμενων που δεν προσκυνούν ότι ακούνε στην ενημέρωση των 18.00

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Άλλο μπέρδεμα σήμερα. Ο κος Τσιορδας έλεγε ότι τα παιδιά είχαν υψηλό βαθμό μεταδοτικότητας στους ηλικιωμένους και να κλείσουν τα σχολεία. Σήμερα λέει δεν υπάρχει πρόβλημα και πρέπει να ανοίξουν. Και μάλιστα για 15 μέρες μόνο. Ποία η πραγματικότητα. Γιατί το ρίσκο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ο γνωστός λοιμωξιολόγος, Θεοσεβούμενοπς Ιεροψάλτης, επίσημος αναγνώστης των κυβερνητικών αλλά και των φαρμακοβιομηχανικών κελευσμάτων, έχει μια παγιωμένη επιστημονική άποψη. "Συχνά ανασκευάζεις τις απόψεις σου!"
      Έτσι κάνουν οι "σοβαροί" επιστήμονες, όταν αγνοούν (κατά παραδοχή του) βασικά πράγματα,
      καθώς το τέρας ο ιός είναι σαν τον ψίλο, όσον αφορά τα άλματα, είναι χαμαιλέων, όσον αφορά την συμπεριφορά, και τσιμπούρι, όσον αφορά την προσκόλληση.
      Έτσι επιλέγουν να τρομοκρατήσουν άκριτα τον κόσμο, για να έχουν το κεφάλι τους ήσυχο. Κι ο κοσμάκης την παλινωδία την βρίσκει, αν όχι λογική, τουλάχιστον αναγκαία.
      ΚΑΙ ΕΤΣΙ ΛΟΙΠΟΝ ΠΟΛΙΤΕΥΟΝΤΑΙ ΟΙ ΑΡΙΣΤΟΙ.
      Πάνος Θροίζος

      Διαγραφή
  3. ΤΕΛΙΚΆ ΝΑ ΠΑΩ ΜΕ ΣΟΥΗΔΈΖΑ Η ΘΑ ΚΟΛΛΉΣΩ ΜΕΤΆ ΤΗΝ ΠΑΓΩΝΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Να πας παλικάρι μου αρκεί να ξέρεις την γλώσσα.

      Διαγραφή
  4. Ο τουρισμός δεν μπορεί (και δεν θα μπορέσει ποτέ) να είναι υγιής βάση για μια οικονομία. Είναι ένα «αγαθό» εξαιρετικά ευμετάβλητο, που μία τοπική, περιφερειακή ή (στην περίπτωσή μας) παγκόσμια κρίση, μπορεί να το τινάξει στον αέρα. Εδώ που φτάσαμε, με την παραγωγική βάση της χώρας διαλυμένη και την οικονομία του κράτους, αλλά και μεγάλου μέρους των πολιτών να βασίζεται αποκλειστικά εκεί, η Ελλάδα βρίσκεται στη δεινή θέση να εκλιπαρεί για τουρίστες ακόμα κι από χώρες όπως η Αγγλία, με τραγικά επιδημιολογικά δεδομένα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή