Translate

ΕΡΩΧΟΣ

ΚΟΙΝΩΝΙΚΑ ΠΕΡΙΟΧΗΣ

....Σήμερα Τετάρτη 24 Απριλίου.....

Πέμπτη 28 Φεβρουαρίου 2019

Γιατί κανείς δεν μιλά για την κόλαση της Υεμένης;


Μέσα σε 24 ώρες, 150 έχασαν τη ζωή τους σε μάχες στην πόλη Χοντάιντα, στη δυτική Υεμένη, όπου βρίσκεται το σημαντικότερο λιμάνι της χώρας......

Η Διεθνής Αμνηστία καταδίκασε το γεγονός ότι οι μάχες ανάγκασαν εκατοντάδες μέλη του ιατρικού και νοσηλευτικού προσωπικού και ασθενείς να φύγουν εσπευσμένα από το νοσοκομείο Αλ Θάουρα, το μεγαλύτερο στη Χοντάιντα. 
Ο Γενικός Γραμματέας του Οργανισμού Ηνωμένων Εθνών Αντόνιο Γκουτέρες προειδοποίησε ότι εάν προκληθούν μεγάλες ζημιές και πάψει να λειτουργεί το λιμάνι στη Χοντάιντα, από όπου εισάγονται πάνω από τα τρία τέταρτα της ανθρωπιστικής βοήθειας στη χώρα, οι συνέπειες θα είναι «καταστροφικές». Κατά τον ΟΗΕ ως και 14 εκατομμύρια άμαχοι κινδυνεύουν να λιμοκτονήσουν στην Υεμένη.
Το πρόβλημα όμως της διεθνούς κοινότητας σήμερα είναι ο Μαδούρο και τα ανθρώπινα δικαιώματα του λαού του.Σίγουρα οι ευαισθησίες πρέπει να υπάρχουν ισότιμα για όλους τους λαούς
.Όχι όμως μόνο  για αυτούς που οι κυβερνήσεις τους δεν μας πουλάνε φτηνό πετρέλαιο και δεν μας αφήνουν να καθορίζουμε εμείς ,η διεθνής ''κοινότητα'',τις τύχες τους.
Πόση άλλη υποκρισία σε αυτό τον κόσμο θα δούμε?
Ν.Σ. 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου