Translate

ΕΡΩΧΟΣ

ΚΟΙΝΩΝΙΚΑ ΠΕΡΙΟΧΗΣ

....Παρασκευή 26 Απριλίου σήμερα . .....

Πέμπτη 28 Φεβρουαρίου 2019

Τα "φαντάσματα" του Σωματείου Εκπαιδευτών Ενηλίκων και Δια Βίου Μάθησης Φθιώτιδας


ΣΩΜΑΤΕΙΟ ΕΜΠΟΡΟΫΠΑΛΛΗΛΩΝ ΚΑΙ ΙΔΙΩΤΙΚΩΝΥΠΑΛΛΗΛΩΝ                                                       ΝΟΜΟΥ ΦΘΙΩΤΙΔΑΣ
Τα "φαντάσματα" του Σωματείου Εκπαιδευτών Ενηλίκων και Δία Βίου Μάθησης Φθιώτιδας και οι υπάλληλοι του Παναγόπουλου Προέδρου της ΓΣΕΕ,.....
ξύπνησαν από το λήθαργο μόλις ένιωσαν ότι απειλούνται τα αφεντικά τους.
Τα τσιράκια της εργοδοσίας και του κυβερνητικού εργοδοτικού συνδικαλισμού έκαναν επιτέλους γνωστή την παρουσία τους με μια κατάπτυστη ανακοίνωση, αντάξια του ρόλου τους.
Αυτοί που στο Σωματείο τους ιδιωτικού τομέα ,ψηφίζουν Δημόσιοι Υπάλληλοι, ελεύθεροι επαγγελματίες, αυτοί που έχουν τις δικές τους ευθύνες για τα σεμινάρια και την διάλυση του Εργατικού Κέντρου Φθιώτιδας, αυτοί που συνεχίζουν να ασχολούνται μόνο με σεμινάρια κατάρτισης εργαζομένων, σπεύδουν με ανακοίνωσή τους να υπερασπιστούν τη σαπίλα και τη σήψη στην οποία γίναμε μάρτυρες όσοι ήμασταν αντιπρόσωποι στο συνέδριο της Ομοσπονδίας Ιδιωτικών Υπαλλήλων Ελλάδας.
Σπεύδουν να υπερασπιστούν τον εργοδότη πρόεδρο της ΟΙΥΕ Καραγεώργοπουλο και την κλίκα του, που εμφανίστηκαν στο συνέδριο συνοδευόμενοι από ένοπλους μπράβους, νονούς της νύχτας και ποινικούς, που ανέλαβαν με την άσκηση βίας να επιβάλλουν την πραγματοποίηση του συνεδρίου με τη συμμετοχή νόθων αντιπροσώπων, μεταξύ των οποίων δεκάδες διευθυντές εταιρειών.
Χωρίς ντροπή, έχουν μάλιστα το θράσος να καταγγείλουν ότι δήθεν αντιμετώπισαν κλίμα τρομοκρατίας.
Δυστυχώς για αυτούς, τα γεγονότα και εικόνες που καταγράφονται σε βίντεο είναι αδιάψευστος μάρτυρας για τα όσα συνέβησαν στο "μαϊμού" συνέδριο της ΟΙΥΕ. Είναι αναμφισβήτητο γεγονός ο τραυματισμός του συναδέλφου Νίκου Μαυροκέφαλου, μέλους του ΔΣ του ΕΚΑ από μπράβους που είχε γύρω του ο πρόεδρος της ΟΙΥΕ.
Δεν θα ασχοληθούμε περισσότερο μαζί τους. Εξάλλου είναι γνωστός ο ρόλος του στους εργαζόμενους της Φθιώτιδας. Τους αφήνουμε να συνεχίσουν απερίσπαστοι τα σεμινάρια κατάρτισης σε συνεργασία με τους επιχειρηματίες της περιοχής.
Τους ευχόμαστε και εις ανώτερα. Άξιος ο μισθός τους.
                                                                           Το ΔΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου