Translate

ΕΡΩΧΟΣ

ΚΟΙΝΩΝΙΚΑ ΠΕΡΙΟΧΗΣ

....Πέμπτη 28 Μαρτίου σήμερα.....

Τετάρτη 5 Σεπτεμβρίου 2018

ΕΠΙΣΚΕΨΗ ΚΛΙΜΑΚΙΟΥ ΤΗΣ ΝΕΑΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ ΣΤΗΝ ΠΟΛΥΔΡΟΣΟ

Στο πλαίσιο της δράσης «Μια νέα αρχή για τον πρωτογενή τομέα», η ΝΟΔΕ Φωκίδας, ύστερα από την αντίστοιχη επίσκεψη που πραγματοποιήθηκε ....τον Ιούλιο στη Δωρίδα, διοργάνωσε περιοδεία στελεχών της Γραμματείας Αγροτικών Φορέων της Νέας Δημοκρατίας, στην Πολύδροσο το Σάββατο 1 Σεπτεμβρίου 2018.
Προσήλθαν ο Γραμματέας Αγροτικών Φορέων της Ν.Δ. κ. Κωνσταντίνος Μπαγινέτας και ο Συντονιστής της Ομάδας Εργασίας για τον Πρωτογενή Τομέα, κ. Δημήτρης Μελάς και ο Διευθυντής της Γραμματείας Αγροτικών Φορέων κ. Βασίλης Χριστοδουλάκης, που επισκέφθηκαν το οινοποιείο Αργυρίου, το εργοστάσιο επεξεργασίας καπνού του Αθανασίου Κουτσομπού, την κτηνοτροφική μονάδα αδελφών Θάνου και τις Καλλιέργειες Αδαμάκου. 
Εκ μέρους της ΝΟΔΕ Φωκίδας τους συνόδευσαν ο Πρόεδρος κ. Δημήτρης Τζήμας, ο υπεύθυνος αγροτικού κ. Θανάσης Αδαμάκος, ο υπεύθυνος εκλογικής ετοιμότητας κ. Βαγγέλης Κούσουλας, που σήκωσε το βάρος της διοργάνωσης,o κ. Σαμουήλ Νεκτάριος, το μέλος του Δ.Σ. κ. Ανάργυρος Ταλαμάγκας και πλήθος στελεχών. Παρέστησαν επίσης ο Πρόεδρος της ΝΟΔΕ Φθιώτιδας, κ. Σπύρος Κωσταράς, ο Πρόεδρος Πολυδρόσου κ Αργύρης Μουλαράς και η πρώην Βουλευτής κ. Ασπασία Μανδρέκα.
Το κλιμάκιο συζήτησε με τους αγρότες και παραγωγούς, ενημερώθηκε για τα προβλήματα του κλάδου και παράλληλα τους ενημέρωσε για το πρόγραμμα της Νέας Δημοκρατίας. 
Ενδεικτικά αναφέρουμε ότι στο πρόγραμμα της Νέας Δημοκρατίας για τον Αγροτικό Τομέα προβλέπονται μεταξύ άλλων μειώσεις φόρων για τις αγροτικές ενώσεις, απλοποίηση και επιτάχυνση των διαδικασιών αδειοδότησης, δραστική μείωση του εισαγωγικού συντελεστή στο φόρο εισοδήματος, κατάργηση του ειδικού φόρου κατανάλωσης στο κρασί.
Η ΝΟΔΕ Φωκίδας ευχαριστεί θερμά τους κκ. Νίκο Αργυρίου, Θανάση Κουτσουμπό, Στάθη Θάνο, και την ταβέρνα Καλλιμάνη για τη συμβολή τους στη διοργάνωση της δράσης.

Για τη ΝΟΔΕ Φωκίδας

Ο Πρόεδρος                                      Ο Γραμματέας

                                       Δημήτρης Τζήμας                          Νίκος Κουλός

7 σχόλια:

  1. ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΟΛΗΝ ΕΡΧΟΜΑΙ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΚΟΡΦΗ ΚΑΝΕΛΑ ΞΕΧΑΣΑ ΤΑ ΠΑΠΟΥΤΣΙΑ ΜΟΥ ΚΑΙ ΒΡΗΚΑ ΤΗΝ ΟΜΠΡΕΛΑ.....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΑΝΕΒΗΚΑ ΣΕ ΜΙΑ ΜΟΥΡΙΑ ΝΑ ΚΟΨΩ ΕΝΑ ΛΕΜΟΝΙ ΚΑΙ ΤΟ ΠΑΓΚΑΚΙ ΕΣΠΑΣΕ ΚΑΙ ΕΧΑΣΑ ΤΟ ΤΡΕΝΟΟΟΟΟ.....
    Η Ν.Δ ΛΟΙΠΟΝ ΠΑΤΡΙΩΤΑΚΙΑ ΘΑ ΤΗΝ ΠΑΘΕΙ ΣΑΝ ΤΟ ΤΡΕΝΟ ΠΟΥ ΘΑ ΤΟ ΒΛΕΠΕΙ ΜΕ ΤΑ ... ΚΙΑΛΙΑ ΝΑ ΠΕΡΝΑΕΙ ΑΠΟ ΜΑΚΡΙΑ..ΚΑΙ ΑΥΤΗ ΘΑ ΠΕΡΙΜΕΝΕΙ ...ΘΑ ΠΕΡΙΜΕΝΕΙ ...ΘΑ ΠΕΡΙΜΕΕΕΕΕΕΝΕΙΕΙΕΙΕΙ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Ωραία φωτογραφία,θυμίζει ξεκίνημα της επαναστατημένης αγροτιάς στην λατινική Αμερική,ειδικά με το καλαμπόκι σε φόντο.Αν είχαμε και κάποιους με περισσότερα μούσια ,έστω ένα με μπερέ αλλά Τσέ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. ΕΣΥ ΤΩΡΑ ΤΙ ΠΑΡΙΣΤΑΝΕΙΣ? ΤΟΝ ΤΣΕΚΛΕΝΗ ?

    "Α.Α.Α "

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Σιγή ιχθύος από τη Ν.Δ. για τα χρέη της στην Τράπεζα Πειραιώς6 Σεπτεμβρίου 2018 στις 11:53 π.μ.

    Σιγή ιχθύος από τη Ν.Δ. για τα χρέη της στην Τράπεζα Πειραιώς

    Για «εύλογα ερωτηματικά» προς την ηγεσία της αξιωματικής αντιπολίτευσης, «η οποία, ως συνήθως, τηρεί σιγή ιχθύος», κάνει λόγο ο ΣΥΡΙΖΑ, σχολιάζοντας δημοσιεύματα αναφορικά με την καταδικαστική απόφαση κατά της Νέας Δημοκρατίας για τα δάνειά της στην Τράπεζα Πειραιώς.

    Σύμφωνα με την Κουμουνδούρου, «ο Κυριάκος Μητσοτάκης οφείλει άμεσα να ενημερώσει τον ελληνικό λαό για την εκδίκαση της αγωγής που είχε καταθέσει η Τράπεζα Πειραιώς για μη εξυπηρετούμενα δάνεια πολλών εκατομμυρίων ευρώ που είχε συνάψει το κόμμα της αξιωματικής αντιπολίτευσης με τη συγκεκριμένη τράπεζα. Σημειώνεται δε πως το συνολικό πόσο που οφείλει η ΝΔ στις τράπεζες υπερβαίνει τα 200 εκατομμύρια ευρώ!».

    Κατά τον ΣΥΡΙΖΑ, «η συγκεκριμένη εξέλιξη αναδεικνύει το μέγεθος της διαπλοκής του παλαιού πολιτικού συστήματος με το τραπεζικό σύστημα, αλλά και το μέγεθος της υποκρισίας και του θράσους της σημερινής ηγεσίας της ΝΔ. Πόσες φορές αλήθεια έχουμε ακούσει από τον κ. Μητσοτάκη να μιλά για τη διαφάνεια στα οικονομικά της ΝΔ; Και πόσες ακόμα να διατείνεται ότι θα σώσει τη χώρα ο αρχηγός ενός χρεοκοπημένου οικονομικά κόμματος; Οι πολίτες ζητούν συγκεκριμένες απαντήσεις για τα φέσια της ΝΔ και πώς αυτά θα εξοφληθούν» καταλήγει η ανακοίνωση που εξέδωσε το γραφείο Τύπου του ΣΥΡΙΖΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Ο Γεωργιάδης ζητάει διαγραφή των χρεών της ΝΔ και μιλά για λαϊκισμό (video)

    https://www.youtube.com/watch?v=KGRPRxAzBn4

    Ο αντιπρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας Άδωνiς Γεωργιάδης προσπάθησε να απαντήσει μετά την καταδικαστική απόφαση του δικαστηρίου –σε πρώτο βαθμό– που αφορά χρέη ύψους 160 εκατομμυρίων ευρώ προς την Τράπεζα Πειραιώς.

    Σε συνέντευξή του επανέλαβε την προκλητική θέση για τη διαγραφή των χρεών της ΝΔ, επικαλούμενος μάλιστα το νόμο Κατσέλη για τα υπερχρεωμένα νοικοκυριά, πρόταση που είχε διατυπώσει για πρώτη φορά το 2015, προκαλώντας την αντίδραση του ΣΥΡΙΖΑ που κάλεσε εκ νέου τον Κυριάκο Μητσοτάκη «να δώσει εξηγήσεις τόσο για τα χρέη της ΝΔ ,όσο και για το αν υιοθετεί τις απαράδεκτες δηλώσεις του κ. Γεωργιάδη».

    Όπως είπε ο αντιπρόεδρος της ΝΔ μιλώντας στο Ραδιόφωνο 24/7, είναι «ηθικώς ορθό λόγω αλλαγής των οικονομικών συνθηκών, όπως ισχύει και για όλους με το νόμο Κατσέλη». Ο αντιπρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας μίλησε για αλλαγή των οικονομικών δεδομένων μετά την κρίση, μείωση της κρατικής επιχορήγησης προς τα κόμματα αλλά και αύξηση των επιτοκίων. «Θα πρέπει να ισχύσει και για τα κόμματα ότι ισχύει για όλους», είπε ο Γεωργιάδης.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Πίσω από την ανωνυμία μπορεί να γράφει ο καθένας ότι θέλει φυσικά γιατί δεν έχει τα κότσια να βάλει το όνομα του. Εσείς που σχολιάζετε την ενδυματολογικη εμφάνιση γιατί δεν τολμάτε να βάλετε και το όνομα σας από κάτω. Γιατί απλά όλες οι κότες αυτό κάνουν!! Σαφη Κουτσομπου

    ΑπάντησηΔιαγραφή