Translate

ΕΡΩΧΟΣ

ΚΟΙΝΩΝΙΚΑ ΠΕΡΙΟΧΗΣ

....Σήμερα, Πέμπτη 25 Απριλίου 2024, τιμάται η μνήμη των: Αποστόλου και Ευαγγελιστού Μάρκου . .....

Τετάρτη 5 Σεπτεμβρίου 2018

Συγκρότησης επιτροπής εξακρίβωσης κόστους του έργου: «ΜΕΤΑΤΡΟΠΗ ΚΤΗΡΙΟΥ ΠΡΩΗΝ ΓΥΜΝΑΣΙΟΥ ΠΟΛΥΔΡΟΣΟΥ ΣΕ ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑ».


 Απόφαση συγκρότησης επιτροπής εξακρίβωσης κόστους για το 1ο ΑΠΕ του έργου: «ΜΕΤΑΤΡΟΠΗ ΚΤΗΡΙΟΥ ΠΡΩΗΝ ΓΥΜΝΑΣΙΟΥ ΠΟΛΥΔΡΟΣΟΥ ΣΕ ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑ». ΣΧΕΤ.: Ν.4412/2016, άρ. 156 §5γ......
 

Έχοντας υπ’όψη:  Το Ν.4412/2016, άρ. 156 §5γ. 
ΟΡΙΖΟΥΜΕ Ως μέλη της επιτροπής εξακρίβωσης κόστους για το 1ο ΑΠΕ του έργου του θέματος, τους παρακάτω τεχνικούς υπαλλήλους: 
1. Κουμπογιάννο Ιωάννη, Μηχανολόγο Μηχανικό, υπάλληλο Δ.Τ.Υ. Δ.Δελφών, 
2. Λαχανά Σπυριδούλα, Μηχανικό Ορυκτών πόρων, υπάλληλο Δ.Τ.Υ. Δ.Δελφών, 
3. Δημητρίου Αθανάσιο, Αγρ. Τοπ. Μηχανικό, υπάλληλο Δ.Τ.Υ. Δ.Δελφών. 


Η Αναπληρώτρια Προϊσταμένη Δ.Τ.Υ 

ΡΑΛΛΙΟΥ ΑΣΠΑΣΙΑ  Μηχανικός Μεταλλείων ΠΕ 

5 σχόλια:

  1. Αιώνια Ελλάδα !! Αμα δεν θές να λύσεις ένα θέμα το παραπέμπεις σε μια επιτροπή. Από επιτροπές τιποτε άλλο ..Πήξαμε ..Φτάνει πια.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Το θέμα είναι εάν το αρχικό κόστος το υπολόγισαν σωστά?μήπως ήταν όλα πρόχειρα και τώρα βρίσκουν ότι δεν βγαίνουν τα χρήματα?Είχαν υπολογίσει όλες τις μετατροπές στο Γυμνάσιο,την μεταφορά της κοινότητας,την μεταφορά της βιβλιοθήκης,την επισκευή του χώρου της κοινότητας,την μεταφορά της λαογραφικής έκθεσης και ότι άλλο έκτακτο προκύπτει σε τέτοιες περιπτώσεις?Ποιος να ξέρει στον έρημο τούτο τόπο..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Αλήθεια τι λέει επί των εξελίξεων ο τέως Αντιδήμαρχος που υποσχόταν ότι μέχρι το Πάσχα που μας πέρασε, άντε μέχρι το Μάιο , θα είχε τακτοποιηθεί το το θέμα , θα είχαν γίνει οι μετακομίσεις , υπάρχουν μάλιστα και τα κοντύλια?
    Η νυν Αντιδήμαρχος έχει πρόταση ή αποψη για το ζήτημα ?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Μπορεί το αρχικό σχολικό κτίριο να χρησιμοποιηθεί ως κοινοτικό κέντρο, εμπορικός χώρος γραφείων;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΣΤΑ ΕΡΩΤΗΜΑΤΑ ΤΟΥ ΚΟΥ DT Vallas8 Σεπτεμβρίου 2018 στις 10:46 π.μ.

    Κε DT Vallas ,κατ αρχήν καλημέρα σε εσας και την οικογένειά σας από την όμορφη Σουβάλα.

    Βεβαίως το σχολικό κτήριο που εδώ και χρόνια δεν λειτουργεί ως Γυμνάσιο , αφού το Γυμνάσιο καταργήθηκε, μπορεί να χρησιμοποιηθεί ως Κοινοτικό Κέντρο ή να δοθεί για άλλες Δημόσιες χρήσεις .
    Δεν μπορεί όμως να παραχωρηθεί για εμπορική εκμετάλευση σε ιδιώτες.
    Σας ενημερώνω δε ότι οι δραστήριοι Σύλλογοι του χωριού μας και χωριού σας (Γυναικών, Λαογραφικός , Αθλητικός -Διαγόρας, Γονέων, Νέων ) δεν έχουν χώρο να στεγασθούν.

    Η Βιβλιοθήκη επίσης του χωριού, εγκαταλειμμένη και αυτή, στεγάζεται σε ενοικιαζόμενο χώρο αφού στα ιδιόκτητα Γραφεία της λειτουργεί το Κοινοτικό Γραφείο και Υπηρεσίες του Δήμου.
    Στον ίδιο δε ενοικιαζόμενο χώρο της Βιβλιοθήκης γίνονται και οι συναντήσεις και συνελεύσεις των συγχωριανών μας για διάφορα θέματα κοινού ενδιαφέροντος που τους αποσχολούν .
    Με δυο λόγια δεν υπάρχει στην Πολύδροσο αίθουσα εκδηλώσεων.
    Επίσης η Λαογραφική έκθεση που υπάρχει στη Σουβάλα , λειτουργεί εδώ και χρόνια σε ενοικιαζόμενο κτήριο με ότι αυτό συνεπάγεται από οικονομικής πλευράς.
    Δυστυχώς δε κάποιοι αρμόδιοι τοπικοί Δημοτικοί Άρχοντες δεν βλέπουν με καλό μάτι την άμεση εγκατάσταση στο Γυμνασιακό κτήριο των Γραφείων των Συλλόγων της Σουβάλας που σας προανέφερα η οποία δεν είναι καθόλου κοστοβόρα και για την πραγματοποίησή της δεν απαιτούνται ιδιαίτερες αποφάσεις επιτροπών , παραεπιτροπών κ.λπ.
    Αποτέλεσμα λοιπόν των όποιων αποφάσεων για αξιοποίηση του Γυμνασιακού κτηρίου που δεν λαμβάνονται εδώ και χρόνια είναι ότι αυτό έχει εγκαταλειφθεί στην τύχη του , δεν συντηρείται και καταστρέφεται.

    Καλημέρα σας και πάλι και θα χαρούμε πολύ κάποια στιγμή, όχι μακρινή, να σας δούμε και να τα πούμε από κοντά στο χωριό μας και χωριό σας.

    Ένας συγχωριανός σας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή