Translate

ΕΡΩΧΟΣ

ΚΟΙΝΩΝΙΚΑ ΠΕΡΙΟΧΗΣ

....Κυριακή 20 Απρλίου σήμερα.....

Τετάρτη 5 Σεπτεμβρίου 2018

Με μεγάλη επιτυχία τα Τουρνουά Μπάσκετ 3on3 σε Λαμία και Λάρυμνα της ΤΟ Φθιώτιδας της ΚΝΕ

Με μεγάλη επιτυχία πραγματοποιήθηκαν τα Τουρνουά Μπάσκετ 3on3 που διοργάνωσε η ΤΟ Φθιώτιδας της ΚΝΕ στις 1 και 2 Σεπτέμβρη στα πλαίσια των προφεστιβαλικών εκδηλώσεων, που θα κορυφωθούν στις 8 Σεπτέμβρη στο Φεστιβάλ «100 χρόνια ΚΚΕ-50 χρόνια ΚΝΕ» στη Λαμία στο Πάρκο Τσαλτάκη. Πιο συγκεκριμένα:....

Το Σάββατο 1 Σεπτέμβρη πραγματοποιήθηκε  το καθιερωμένο πλέον Τουρνουά Μπάσκετ 3on3 στη Λαμία στο γήπεδο μπάσκετ του Πάρκου Τσαλτάκη, με σύνθημα «Αθλητισμός: δικαίωμα για όλους, όχι εμπόρευμα». Μαθητές όλων των τάξεων ανταποκρίθηκαν στο κάλεσμα, φέρνοντας την παρέα τους και φτιάχνοντας ομάδες για να διασκεδάσουν και να δώσουν το μήνυμα πλάι στην ΚΝΕ ότι «ο αθλητισμός είναι δικαίωμα για όλους και πρέπει να είναι δωρεάν».
Όλοι μαζί, με την παρουσία γονιών που ενθάρρυναν τα παιδιά τους σε όλη τη διάρκεια των αγώνων, αναδείξαμε την ανάγκη να υπάρχουν δημόσιες και ασφαλείς αθλητικές εγκαταστάσεις και γήπεδα όπου ο λαός και η νεολαία θα μπορεί να αθλείται και να ψυχαγωγείται χωρίς να χρειάζεται να πληρώσει. Οι συμμετέχοντες παίξανε και διασκέδασαν με την ψυχή τους, διατηρώντας την άμιλλα και τη συνεργασία των μελών της ομάδας τους. Στο τέλος βραβεύθηκε η νικήτρια ομάδα, ενώ οι γονείς βγάζανε αναμνηστικές φωτογραφίες από τη στιγμή της βράβευσης.
Την Κυριακή 2 Σεπτέμβρη  πραγματοποιήθηκε το Τουρνουά Μπάσκετ 3on3 στη Λάρυμνα στο γήπεδο μπάσκετ του χωριού με σύνθημα «Βάζουμε καλάθι ενάντια σε όλα τα ναρκωτικά». Το τουρνουά ενθουσίασε τους μαθητές του χωριού και της γύρω περιοχής, οι οποίοι διέδωσαν το κάλεσμα για συμμετοχή σε όλη την παρέα και τους συμμαθητές τους.
Με την μαζική συμμετοχή τους οι μαθητές της περιοχής πέρασαν το μήνυμα πως «θέλουν να παλέψουν για μια ζωή ολοκληρωμένη κι όχι με δόσεις», ότι δεν ανέχονται να ζουν σε ένα σύστημα που θυσιάζει τη μόρφωση, τον αθλητισμό, τον πολιτισμό, την τέχνη, τη ζωή του λαού και της νεολαίας στο βωμό του κέρδους των λίγων και ότι μαζί με την ΚΝΕ θέλουν να αγωνιστούν για μια πιο δίκαιη κοινωνία, με καθαρή κι όχι «ναρκωμενη» συνείδηση. Μετά τα ματς που κράτησαν μέχρι το βράδυ ακολούθησε η βράβευση της νικήτριας ομάδας και μοιράστηκαν στους μαθητές μπροσούρες για τη θέση της ΚΝΕ για τον αθλητισμό και τη φυσική αγωγή.

Ανανεώνουμε το ραντεβού μας με τους συμμετέχοντες στο Φεστιβάλ «100 χρόνια ΚΚΕ – 50 χρόνια ΚΝΕ», που θα περάσει από τη Λαμία το Σάββατο 8 Σεπτέμβρη και θα πραγματοποιηθεί στο Πάρκο Τσαλτάκη και έχει ως σύνθημα «Ήταν μακρύς ο δρόμος ως εδώ, δύσκολος δρόμος… Σίγουρος δρόμος… Τώρα είναι δικός σου αυτός ο δρόμος». Θα μιλήσει ο Θανάσης Παφίλης μέλος της ΚΕ και βουλευτής του ΚΚΕ, ενώ το λαϊκό γλέντι θα πραγματοποιήσει ο Γεράσιμος Ανδρεάτος.







Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου