Translate

ΕΡΩΧΟΣ

ΚΟΙΝΩΝΙΚΑ ΠΕΡΙΟΧΗΣ

....Πέμπτη 28 Μαρτίου σήμερα.....

Πέμπτη 27 Απριλίου 2017

ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΕΙΡΗΝΗΣ ΛΑΜΙΑΣ: ΓΙΑ ΤΟΝ ΕΟΡΤΑΣΜΟ ΤΗΣ ΕΡΓΑΤΙΚΗΣ ΠΡΩΤΟΜΑΓΙΑΣ

ΚΑΛΕΣΜΑ ΓΙΑ ΜΑΧΗΤΙΚΟ ΠΑΡΩΝ
ΣΤΗΝ ΑΠΕΡΓΙΑΚΗ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗ ΤΟΥ ΕΡΓΑΤΙΚΟΥ ΚΕΝΤΡΟΥ ΛΑΜΙΑΣ ΓΙΑ ΤΟΝ ΕΟΡΤΑΣΜΟ ΤΗΣ ΕΡΓΑΤΙΚΗΣ ΠΡΩΤΟΜΑΓΙΑΣ                                ΛΑΜΙΑ, ΠΛ.ΠΑΡΚΟΥ, 10.00 πμ
Η φετινή Πρωτομαγιά βρίσκει τους εργαζόμενους, τα πλατιά λαϊκά στρώματα αντιμέτωπους με όλες τις βαριές συνέπειες της συνεχιζόμενης και εντεινόμενης αντιλαϊκής αντεργατικής πολιτικής της συγκυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ.....
Στην άλλη της όψη αυτή η πολιτική έχει στον πυρήνα της, τη βαθιά ελληνική εμπλοκή στους ιμπεριαλιστικούς σχεδιασμούς και πολέμους με όλο και μεγαλύτερους  κινδύνους για τον ελληνικό λαό. 
Στα πενήντα χρόνια από το στρατιωτικό πραξικόπημα της 21ης Απριλίου 1967, μένει άσβηστη η μνήμη για τα βάσανα, τις διώξεις, τις δολοφονίες αγωνιστών, τις φυλακές και εξορίες που επιστρατεύτηκαν ενάντια στο λαό και το εργατικό κίνημα. Οι μορφές αστικής διακυβέρνησης αλλάζουν, ο στόχος όμως είναι πάντα ο ίδιος: η,  με κάθε τρόπο και μέσο, διασφάλιση της εξουσίας των επιχειρηματικών ομίλων.   
Η Επι­τρο­πή Επιτροπή Ειρήνης Λαμίας απευθύνει μαζικό κάλεσμα συμμετοχής στην απεργιακή συγκέντρωση του Εργατικου Κέντρου Λαμίας η οποία θα πραγματοποιηθεί στη Λαμία, στην Πλ. Πάρκου, ώρα 10.00 το πρωί, με κεντρικό σύνθημα: ΓΙΑ ΕΝΑ ΚΟΣΜΟ ΧΩΡΙΣ ΕΚΜΕΤΑΛΛΕΥΣΗ – ΠΟΛΕΜΟΥΣ – ΠΡΟΣΦΥΓΙΑ .
·         Καμία συμμετοχή, καμία εμπλοκή της Ελλάδας στις ιμπεριαλιστικές επεμβάσεις που εξελίσσονται και σε εκείνες που ετοιμάζονται. Να γυρίσουν πίσω πλοία, αεροπλάνα, στρατιωτικές αποστολές. Κανένας φαντάρος έξω από τα σύνορα.
·         Όχι δαπάνες πολεμικές για το ΝΑΤΟ, αλλά για τις ανάγκες της εργατικής – λαϊκής οικογένειας. Έξω το ΝΑΤΟ από το Αιγαίο.
·         Όχι στην αλλαγή των συνόρων και των συνθηκών που τα κατοχυρώνουν.
·         Όχι στο μίσος των εθνικιστών. Αλληλεγγύη στους πρόσφυγες και στους μετανάστες. Απομόνωση σε όλους τους εργασιακούς χώρους της ναζιστικής εγκληματικής Χρυσής Αυγής.

·         Να κλείσει η βάση της Σούδας. Έξω η Ελλάδα από ΝΑΤΟ και Ε.Ε.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου