Translate

ΕΡΩΧΟΣ

ΚΟΙΝΩΝΙΚΑ ΠΕΡΙΟΧΗΣ

....Σήμερα Τετάρτη 24 Απριλίου.....

Πέμπτη 27 Απριλίου 2017

ΔΟΞΑΣΤΕ ΤΟΥΣ!!!!! Κωστής Χατζηδάκης και Βασίλης Γκεγκέρογλου με "πυρ ομαδόν" κατά ... συνταξιούχου (βίντεο).


Ορέστης Τσάρκος
Άγριος καυγάς ξέσπασε  σε εκπομπή(δείτε βίντεο) με αφορμή τις ιδιωτικοποιήσεις που υπέγραψαν Ν.Δ. και ΠΑΣΟΚ.  Όταν ο συνταξιούχος που ήταν στο πάνελ αντέδρασε , ο Κωστής Χατζηδάκης κι ο Βασίλης Κεγκέρογλου του επιτέθηκαν.....
λεκτικά και απροκάλυπτα υπερασπιζόμενοι τόσο τις ιδιωτικοποιήσεις όσο και τα 40 χρόνια διακυβέρνησής τους.
"Εμείς αυτό λέμε, να γίνουν ιδιωτικοποιήσεις" δήλωσε ευθαρσώς ο αντιπρόεδρος της Ν.Δ. Κωστής Χατζηδάκης στην εκπομπή  του  Γιώργου  Ππαδάκη επιχειρηματολογώντας υπέρ των ιδιωτικοποιήσεων και των συμβάσεων παραχώρησης που είχε υπογράψει η Ν.Δ. και το ΠΑΣΟΚ.

"Οι συμβάσεις παραχώρησεις και οι ιδιωτικοποιήσεις ακόμα και αν δεν υπήρχαν στο Μνημόνιο έπρεπε να γίνουν διότι μόνο έτσι η Ελλάδα θα γίνει μια κανονική χώρα, έτσι θα προσελκύσουμε επενδύσεις" είπε ο Κ. Χατζηδάκης.


Όταν εκπρόσωπος των συνταξιούχων που ήταν στο πάνελ αντέδρασε λέγοντας "πολιτική είναι να ξεπουλήσεις όλη την Ελλάδα;", ο κ. Κεγκέρογλου του επιτέθηκε απροκάλυπτα βοηθώντας τον συνάδελφό του Κωστή  Χατζηδάκη αλλά και επιχειρώντας να υπερασπιστεί τα 40 χρόνια διακυβέρνησης Ν.Δ. – ΠΑΣΟΚ.

Δεν του άρεσε καθόλου του κ. Κεγκέρογλου που ο συνταξιούχος τόλμησε να μιλήσει για μίζες και εξοπλιστικά, Παπαντωνίου, Τσοχατζόπουλους…
Και τι δεν του είπαν και οι δυo .  Και  ΚΚΕ τον είπαν και  αριστερό    και  χουντικό  και Λεπενιστή και  ότι να 'ναι.. . Στο τέλος  δε μπροστά  στον  άφωνο  Παπαδάκη  και  στους  συνεργάτες  του τον  αποκάλεσαν μειωτικά και  "συνδικαλιστή"!   


Δείτε το βίντεο και  δοξάστε  και  αυτούς.....


Ο.Τ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου