Translate

ΕΡΩΧΟΣ

ΚΟΙΝΩΝΙΚΑ ΠΕΡΙΟΧΗΣ

....Παρασκευή 29 Μαρτίου σήμερα..... Β Χαιρετισμοί της Παναγίας....

Σάββατο 9 Μαΐου 2020

Με το δ.σ της Ένωσης Αστυνομικών Υπαλλήλων Φωκίδας (Ε.ΑΣ.Υ.Φ) συναντήθηκε ο Βουλευτής Φωκίδας, κ. Ιωάννης Δ. Μπούγας.


ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ
ΘΕΜΑ: Συνάντηση με το δ.σ. της Ένωσης Αστυνομικών Υπαλλήλων Φωκίδας
     Με το δ.σ της Ένωσης Αστυνομικών Υπαλλήλων Φωκίδας (Ε.ΑΣ.Υ.Φ) συναντήθηκε ο Βουλευτής Φωκίδας, κ. Ιωάννης Δ. Μπούγας.....
 
     Κατά την συνάντηση, ο Βουλευτής εξέφρασε τις ευχαριστίες του προς τους αστυνομικούς για την συνεισφορά τους, τόσο στην άμεση και αποτελεσματική φύλαξη των συνόρων μας από την προσφάτως επιχειρηθείσα με την υποκίνηση της Τουρκίας εισβολή μεταναστών, όσο στην εφαρμογή και τήρηση των περιοριστικών μέτρων, που ισχύουν για την αντιμετώπιση της πανδημίας.
     Διαπιστώθηκε επίσης η πρόοδος και ικανοποίηση αιτημάτων των Αστυνομικών της Φωκίδας, που είχαν διατυπωθεί στον Βουλευτή κατά την προηγούμενη συνάντηση, όπως η εξόφληση των υπερωριών των αστυνομικών των προηγουμένων ετών, η απαλλαγή από τις μεταγωγές των αστυνομικών της ΔΙΑΣ και η ενίσχυση της Αστυνομικής Διεύθυνσης Φωκίδας με 11 νέα οχήματα μέσω προγράμματος ΕΣΠΑ, εκ των οποίων 3 τύπου Jeep, ενώ αναμένεται ένα μικρό λεωφορείο 9 θέσεων.
     Τα μέλη του δ.σ ενημέρωσαν τον Βουλευτή για τα αιτήματα του κλάδου τους (αναγνώριση του επικίνδυνου και ανθυγιεινού της εργασίας, άμεση απαλλαγή από καθήκοντα που δεν είναι αμιγώς αστυνομικά, αύξηση προσλήψεων κ.λπ.), αλλά και για ζητήματα που αφορούν ειδικότερα την Φωκίδα (επανασύσταση αστυνομικών τμημάτων Δελφών και Γραβιάς, ανακατανομή και αύξηση των οργανικών θέσεων, ενίσχυση με προσωπικό της Αστυνομικής Διεύθυνσης Φωκίδας κ.λπ.). 
     Ο κ. Μπούγας διαβεβαίωσε τους αστυνομικούς ότι θα συνδράμει στην προώθηση και επίλυση των αιτημάτων που θεωρεί δίκαια, στο πλαίσιο της κυβερνητικής πολιτικής.    

Πολιτικό γραφείο Ιωάννη Δ. Μπούγα
Βουλευτή Φωκίδας
Αν. Κοινοβουλευτικού Εκπροσώπου



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου