Translate

ΕΡΩΧΟΣ

ΚΟΙΝΩΝΙΚΑ ΠΕΡΙΟΧΗΣ

....Πέμπτη 28 Μαρτίου σήμερα.....

Πέμπτη 3 Οκτωβρίου 2019

Επίλυση καθημερινών προβλημάτων στην ΔΕ Παρνασσού του Δήμου Δελφών

Ένα χρόνιο πρόβλημα με τις λάμπες στην Δημοτική Ενότητα Παρνασσού έφτασε στο τέλος καθώς μέχρι και σήμερα αντικαταστήσαμε 135 λαμπτήρες και στα τρία χωριά......

Θα ήθελα  να ευχαριστήσω και τους τρεις τοπικούς προέδρους για την καταγραφή  και βοήθεια τους αλλά και τον υπάλληλό ηλεκτρολόγο του Δήμου Δελφών.
Αντιδήμαρχος ΔΕ Παρνασσού – Δήμου Δελφών
Ευάγγελος Κούσουλας

6 σχόλια:

  1. ΝΟΜΙΖΩ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΠΑΓΙΑ ΥΠΟΧΡΕΩΣΗ ΣΑΣ. ΔΕΝ ΚΑΝΑΤΕ ΚΑΤΙ ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΟ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΟΥΣ. ΕΚΤΟΣ ΚΑΙ ΑΝ ΟΙ ΛΑΜΠΕΣ ΠΟΥ ΒΑΛΑΤΕ ΕΣΕΙΣ ΕΙΝΑΙ ΑΙΩΝΙΑΣ ΔΙΑΡΚΕΙΑΣ....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Τότε γιατί οι προηγούμενοι δεν τις άλλαζαν μέχρι τωρα και συσσωρεύτηκαν τόσες πολλες;;

      Διαγραφή
  2. Και οι πίσσες είναι πάγια υποχρέωση αλλά κάναμε μαύρα μάτια να τις δούμε....Είδαμε όμως τον ίδιο τον αντιδήμαρχο να κλείνει λακούβες... Το καλό οφείλουμε να το λέμε.

    Γιάννης Αθ. Λαγός

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ΤΟ ΑΥΤΟΝΟΗΤΟ ΤΟ ΠΑΡΟΥΣΙΑΖΕΤΕ ΣΑΝ ΕΠΙΤΥΧΙΑ.ΚΑΛΟ ΚΙ ΑΥΤΟ!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Το τι έκαναν οι προηγούμενοι άστο. Χ.......ς μας είχαν κυριολεκτικά.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Τα αυτονόητα για ένα Δήμο παρουσιάζονται ως υπέρβαση,δεν λέμε θετικό είναι μπροστά στους προηγούμενους αλλά τι άλλο θα γίνει? άρχισαν να έρχονται και οι έναντι λογαριασμοί νερού με ελάχιστες χρεώσεις ,πως θα λυθεί το θέμα και με ποιόν τρόπο?πότε θα έρθουν στα ίσια να ξέρουμε τι καταναλώνουμε και τι πληρώνουμε?υπάρχει κάποια απόφαση δημοτικού συμβουλίου να ενημερωθεί ο κόσμος?δεν θα έπρεπε να βγεί μία ανακοίνωση?

    ΑπάντησηΔιαγραφή