Translate

ΕΡΩΧΟΣ

ΚΟΙΝΩΝΙΚΑ ΠΕΡΙΟΧΗΣ

....Πέμπτη 28 Μαρτίου σήμερα.....

Πέμπτη 4 Απριλίου 2019

Ψινάκης: Έκανε τους Πολίτες, πάει ευρωεκλογές''του το ζήτησαν από Βρυξέλες!!!!!!!!!!!


Στους "Έλληνες που απέχουν γιατί δεν γουστάρουν να μπουν σε πολιτικά κόμματα και να τους έχουν σήκω σήκω κάτσε κάτσε" απευθύνεται με επίσημη πρόσκλησή του ο Ηλίας Ψινάκης,....
ο οποίος δείχνει πως τερματίζει την πορεία του στην αυτοδιοίκηση και στρέφεται στις ευρωεκλογές υπό τη νέα "πρωτοβουλία" όπως την ονομάζει, με τίτλο "Πολίτες".
"Οι Πολίτες δεν είναι ούτε κόμμα, ούτε κίνημα, ούτε παράταξη. ΕΙΝΑΙ ΜΙΑ ΠΡΩΤΟΒΟΥΛΙΑ που γεννήθηκε από πολίτες και μας ζητήθηκε και από τις Βρυξέλλες. Ώστε να δοθεί επιτέλους η ευκαιρία σε αυτούς που θέλουν και μπορούν να πάρουν την κατάσταση στα χέρια τους και να έχει η χώρα μας αποτελεσματική εκπροσώπηση", αναφέρει χαρακτηριστικά η "διακήρυξη" της πολιτικής κίνησης.
Ο ίδιος ο Ηλίας Ψινάκης δεν διευκρινίζει ακόμη τον τρόπο με τον οποίο θα μετέχει στις ευρωεκλογές και το αν θα είναι ο ίδιος υποψήφιος, αλλά σε κάθε περίπτωση αποκλείει οποιαδήποτε συνεργασία με άλλο κομματικό σχηματισμό ή συνασπισμό.
Ο αγώνας τώρα δικαιώθηκε....και μη χειρότερα!


2 σχόλια:

  1. Το σεβασμό δεν τον επιβάλεις
    Τον εμπνέεις κύριε αποτυχημένε.
    Θα μας λείψεις και πρόσεξε μην σε φάνε οι δρόμοι μεταξύ Μυκόνου και Βρυξελλών.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ο ΦΙΛΕΛΕΣ ΣΚΟΡΔΑΛΙΆ ΠΟΎ ΉΡΘΕ ΚΑΠΟΤΕ ΣΤΑ ΔΙΚΑ ΜΑΣ ΤΑ ΒΟΥΝΆ ΚΑΙ ΤΑΚΙΜΙΑΣΕ ΜΕ ΤΗΣ ΔΗΜΟΤΙΚΉΣ ΜΑΣ ΑΡΧΉΣ ΤΑ ΠΑΙΔΙΆ.ΈΤΣΙ ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΞΕΧΝΙΌΜΑΣΤΕ. ΚΆΝΑΝΕ ΚΑΙ ΠΛΑΚΙΤΣΕΣ ΟΙ ΝΥΝ ΦΑΝΑΤΙΚΟΊ ΤΗΣ ΠΑΡΆΤΑΞΗΣ ΚΑΙ ΟΙ ΠΡΌΣΦΑΤΟΙ ΑΝΤΙΦΡΟΝΟΎΝΤΕΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή