Translate

ΕΡΩΧΟΣ

ΚΟΙΝΩΝΙΚΑ ΠΕΡΙΟΧΗΣ

....Πέμπτη 28 Μαρτίου σήμερα.....

Πέμπτη 4 Απριλίου 2019

Στη συνεδρίαση του Περιφερειακού Επιμελητηριακού Συμβουλίου Στερεάς Ελλάδας, ο υποψήφιος περιφερειάρχης Δημήτρης Αναγνωστάκης.


Στη συνεδρίαση του Περιφερειακού Επιμελητηριακού Συμβουλίου Στερεάς Ελλάδας, που πραγματοποιήθηκε στη Λιβαδειά την Τετάρτη 3 Απριλίου, .....
στο αμφιθέατρο του εμποροβιοτεχνικού επιμελητηρίου Βοιωτίας, παραβρέθηκαν ο υποψήφιος περιφερειάρχης Δημήτρης Αναγνωστάκης και υποψήφιοι του Συνδυασμού “Στερεά… Υπεροχής!”.
Ο Δημήτρης Αναγνωστάκης ανταποκρινόμενος στην πρόσκληση των προέδρων των πέντε επιμελητηρίων της περιφέρειάς μας, (Βοιωτίας, Εύβοιας, Ευρυτανίας, Φθιώτιδας, Φωκίδας) παρέστη στη συνεδρίαση του επιμελητηριακού συμβουλίου και τοποθετήθηκε, αναπτύσσοντας τις θέσεις της παράταξης, σχετικά με την ενίσχυση της επιχειρηματικότητας και την περιφερειακή ανάπτυξη.
Η πρωτοβουλία της επιμελητηριακής κοινότητας έδωσε τη δυνατότητα να αναπτυχθεί ένας γόνιμος και εποικοδομητικός διάλογος, που πρέπει να συνεχιστεί προς όφελος της περιφερειακής οικονομίας και των τοπικών επιχειρήσεων.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου